Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasiula09 wrote:Kasiu a to co sie stało ?
No ja mykam odeze sie wieczorkiemLena87, Fidelissa lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
paaulla84 wrote:Cześć dziewczyny!
Mam pytanko, czy któraś z Was brała może lub bierze suplement INOFOLIC w saszetkach?
Hej ja biorę, 2 saszetki dziennie, kuracja 3 miesieczna, póki co to lepiej się czuję w drugiej fazie cyklu, nie odczuwam zmęczenia tak jak wczesniej, poprawiły mi się włosy i paznokcie, ale nie wiem czy to od tego. Teraz kończę 3 opakowanie. Od kiedy go biorę to ostatni cykl trwał tyle ile poprzedni, a cykle mam nieregularne. 3 marca ide do gin to wtedy powiem wiecej, czy moje pęcherzyki rosną czy nie. -
nick nieaktualnyWitam z rana w ten słoneczny dzień
Moja tempka dzisiaj 37,3 (!?!?) @ nie ma, cycki nie bolą, jajniki tylko ciągną i kolejny dzień z bólem głowy. Chyba mnie jakieś choróbsko bierze, bo ciągle mi zimno.
Zaraz biorę się za śniadanie i kawę na dobudzenieZ., Ewelina23, Lena87, Macierzanka:), Bursztynka, Driada0102, przedszkolanka:), Kaśka28, Misty87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNati89 wrote:Hej ja biorę, 2 saszetki dziennie, kuracja 3 miesieczna, póki co to lepiej się czuję w drugiej fazie cyklu, nie odczuwam zmęczenia tak jak wczesniej, poprawiły mi się włosy i paznokcie, ale nie wiem czy to od tego. Teraz kończę 3 opakowanie. Od kiedy go biorę to ostatni cykl trwał tyle ile poprzedni, a cykle mam nieregularne. 3 marca ide do gin to wtedy powiem wiecej, czy moje pęcherzyki rosną czy nie.
-
nick nieaktualnyWitam!U mnie wkońcu of wyznaczyło owu.Temp. powolutku pnie się w górę,piersi bolą no i podbrzusze lekko pobolewa.Czasami jajniki się odezwą.Teraz pozostaje tylko czekać.
Ania07, Lena87, Ewelina23, Macierzanka:), Fidelissa, dżona, santoocha, Misty87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia07 wrote:Witam z rana w ten słoneczny dzień
Moja tempka dzisiaj 37,3 (!?!?) @ nie ma, cycki nie bolą, jajniki tylko ciągną i kolejny dzień z bólem głowy. Chyba mnie jakieś choróbsko bierze, bo ciągle mi zimno.
Zaraz biorę się za śniadanie i kawę na dobudzenie
A Mi się wydaję że ktoś wynajął apartamentWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2014, 10:37
Ewelina23, Fidelissa, Bursztynka, santoocha, Ania07, Misty87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia07 wrote:Witam z rana w ten słoneczny dzień
Zaraz biorę się za śniadanie i kawę na dobudzenie
Też tak myślęEwelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania07 wrote:Witam z rana w ten słoneczny dzień
Zaraz biorę się za śniadanie i kawę na dobudzenieLena87, Macierzanka:), Bursztynka, Driada0102, Ania07, Kaśka28, Misty87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:Kacyk ,mega u mnie
A co tam u cb ?
Jaka piękna pogoda dziś i powiedzcie gdzie ten śnieg ? :o
No to ładnie wczoraj popiłaś
W nocy obudziłam się z ostrym bólem brzucha i tak w łazience spędziłam ponad godzinę nie wiedziałam co się ze mną dzieje .. Po wyjściu wcisnęłam w siebie jeden rządek gorzkiej czekolady i położyłam się .
Po 7 obudziłam się, przygotowałam ciasto na chlebek posprzątałam puściłam pranie a przy tym brzuch boli jak cholera muszę się czymś zająć żeby nie odczuwać bólu .
Po południu gości mam a nic mi się już nie chce,zwinęła bym się w kłębek i nie wychodziła z łóżka ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2014, 10:53
-
Dzien dobry:))
piękne słońce. O 3 w nocy po powrocie z imprezy "wykorzystałam" mojego:))
Wczoraj tez. Mięśni nie czuje
Niech juz będzie ta ovulka hehe:)))
Impra super wytanczylam sie. A na 14.30 jadę na obiad urodzinowy:))
Co tam u Was kochane?Ania07 lubi tę wiadomość