Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLena87 wrote:Niestety, Życie toczy się tak a nie inaczej a My musimy sobie radzić w różnych sytuacjach.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:dokładnie dlatego nie użalam się o to co się stało nad sobą tylko chcę założyć własną rodzinę i cieszyć się życiem z moją już rodziną własną skoro moja się na mnie wypięła ale powiedziałam że ja nigdy tak wlasnego dziecka nie skrzywdzę
Rodziców się niestety nie wybiera, ale trzeba ich szanować
Nigdy nie wiesz jak życie się potoczy ..Z., dżona, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLena87 wrote:Rodziców się niestety nie wybiera, ale trzeba ich szanować
Nigdy nie wiesz jak życie się potoczy ..
Wiesz co ja mogę teraz , próbowałam się pogodzić sami nie chcą więc ja sie nie bd prosiła a po tym co mi na 18 zrobili nigdy im nie wybaczę .
Mój A. też tak się staral zeby jakoś się ułożyło z moimi rodzicami i wgl stara się zeby mi było jak najlepiej a oni tak nas traktująLena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Odnieś się do pamiętnika .. Młodziutka @ jest
a no młodziutka jest ale zaradna i silna powodzenia Landryneczka
Lena87 lubi tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Gdybym wiedziała, że to takie trudne będzie bym się puszczała na lewo i prawo
Wiesz gdybym ja nie zrealizowalam swoich planow ktore wymyśliłam sobie przed dzieckiem typu praca slub wlasny kąt, to tez bym pewnie taka decyzje odlozyla jeszcze w czasie. A w ogole to mloda ty wiec na pewno będzie dobrze i sie udaLena87, dżona lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
Hej Foremki! Trochę was nadrobiłam, ale tak się rozkręciłyście od wczoraj, że nawet nie ogarniam, jak szybko strony suną...
Młode Dziewczyny jesteście, ale twarde, silne i gotowe na wyzwania życia!
TAK TRZYMAĆ!Lena87, dżona, Z., Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Żyjemy w takich czasach kiedy ciężko jest ze wszystkim, trzeba najpierw stworzyć warunki sobie, dziecku ..
Kiedyś wszystko samo się układało, teraz wszystko samemu układać trzeba
No coż... Dobra lece dziewczynki, będe lukać jak się da
Miłego dnia i dobrych humorkówZ., Lena87, Ania07 lubią tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
nick nieaktualnydżona wrote:Kiedyś wszystko samo się układało, teraz wszystko samemu układać trzeba
No coż... Dobra lece dziewczynki, będe lukać jak się da
Miłego dnia i dobrych humorków
Wzajemnie Kochana :* niech Ci czas w pracy szybko zlecidżona lubi tę wiadomość