Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBedziemy sprawdzac Albo poprostu daje o sobie znac
Pisalam Piotrkow mowi ze jem pewnie jak go niema cos nie zdrowego i dlatego . Ja mu napisalam pewnie nie spodobalo sie fasolce ze kupilam mu kolejne narzędzia a on mi pisze czy dziewczynka czy chlopiec bedzie z tata majsterkowałZ., Driada0102, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Hej Manius :* pozdrowie Taterki, wlasnie wyszlo pieknie slonko nad nimi
Powiedzielismy zaraz z rana przy sniadaniu, pokazalam zdjecie i czekalam na reakcje byli w szoku, tata chyba najbardziej, bo przeciez w tyk roku zostanie podwojnym dziadkiem
Ale sie cieszyli mama foch, ze nie powiedzialam wczesniej
Dziekuje Macierzanko, mama oszalala. Zrobila karpatke, rogaliki z marmolada, moj ulubiony sos tatarski i pyszny obiadek, ziemniaczki ze sznycelkiem, salatka zielona ze smietana i mizeria. Dawno mi nic tak nie smakowako jeszcze zamierza robic oponki
Milego dnia zycze
Zeby nie bylo za duzo tematow odbiegajacych od STARACZKOWYCH to wybaczcie, bede ogolnie mniej sie udzielala. Nie chce zeby m.in. z mojego powodu, lub z powodu mojej ciazy ktos mial przykrosci
Buziaki sle wszystkim i kazdej z osobna!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2014, 15:17
Ewelina23, Z., sara_nar, Maniuś, Macierzanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisty87 wrote:Hej Manius :* pozdrowie Taterki, wlasnie wyszlo pieknie slonko nad nimi
Powiedzielismy zaraz z rana przy sniadaniu, pokazalam zdjecie i czekalam na reakcje byli w szoku, tata chyba najbardziej, bo przeciez w tyk roku zostanie podwojnym dziadkiem
Dziekuje Macierzanko, mama oszalala. Zrobila karpatke, rogaliki z marmolada, moj ulubiony sos tatarski i pyszny obiadek, ziemniaczki ze sznycelkiem, salatka zielona ze smietana i mizeria. Dawno mi nic tak nie smakowako jeszcze zamierza robic oponki
Milego dnia zycze
Zeby nie bylo za duzo tematow odbiegajacych od STARACZKOWYCH to wybaczcie, bede ogolnie mniej sie udzielala. Nie chce zeby m.in. z mojego powodu, lub z powodu mojej ciazy ktos mial przykrosci
Buziaki sle wszystkim i kazdej z osobna!
I to razpowracaj . I zarażaj reszteMisty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Bursztynka wrote:Yyy... To ja... Dołek z rana zaliczony, koniec tempki na wysokiej fali. Test jest okrutnie przejrzysty z jedną krechą. Idę się rzucić w wir sprzątania. Wieczorem mamy gości a mnie pewnie będzie brzuch napitalał. Jedyny plus to że mogę chyba już zapić smutka i nie będę siedziała o suchym pysku.
Czego ja się spodziewałam? Pewnie jednak mam te PCO i pęcherzyki mi nie pękają jak trzeba. Albo jakiś inny feler.Rudasek wrote:Hej Dziewczynki, co u Was? widze, że dziś wiecej cierpiących, to i ja sie dołącze
pogoda cudna ale niestety z rana złe wiadomości...
w nocy krew mnie zalała fuck...
szlak by to trafił 3 dni sie spóźniła, myślałam ze nie nadejdzie...ehhhhhhhhhhhZ., Anhe, Bursztynka lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Misty co ty za głupoty piszesz!!! ja jestem staraczka i kazda zafasolkowana dodaje mi wiary ze w koncu i mnie sie uda takze azni mi sie waz nie udzielac!!!
Z., Misty87, Macierzanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Misty87 wrote:Hej Manius :* pozdrowie Taterki, wlasnie wyszlo pieknie slonko nad nimi
Milego dnia zycze
Przecież my się cieszymy Waszym szczęściem I wierzymy, że uda nam się do Was zafasolkowanych dołączyć
Może nie udzielam się na temat ubranek, łóżeczek itp. bo jeszcze nei ten etap, ale to nie znaczy, że mi to przeszkadza. Zrozumiałe, że jak ktoś się cieszy to chce się z innymi tym szczęściem dzielić i krzyczeć z radości, że się spełnia marzenie
A ja poki co mykam stąd, pewnie będę podczytywać, ale czekają sobotnie obowiązki
Życzę wszystkim miłego dnia.Macierzanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Magdas wrote:oj biedactwo słyszałam,że migdały na mdłości pomagają ale nie wiem nie testowałam[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Kaśka28 wrote:Hej dziewczyny ja dzisiaj tak na chwilke dopiero z zakopow wrocilam teraz sprzatanie i prawdopodobnie umyje okna...chetnie bym napisla sie winka mam straszna ochote ale niestety bede robila dzisiaj za biba taxi...
Ja też dziś nie piję, łącze się w bólu:D3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Groszek wrote:Bedzie co ma byc, nie bedziemy szukac czy cos jest zle, tylkosie zbadamy po prostu;-) nie bede wchodzic w jakies szczegoliki. No i bedziemy sie starac, zwyczajnie, poprostu...
Zobaczymy comz tego bedzie
Ja slyszalam ze na mdlosci sa dobre owoce
Groszek a jak u Ciebie? Jest już @?3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Misty87 wrote:Hej Manius :* pozdrowie Taterki, wlasnie wyszlo pieknie slonko nad nimi
Milego dnia zycze
Ale się wzruszyłam Nie mogę się doczekać aż ja dotrwam do takiej chwili...Macierzanka:), Misty87, Fidelissa lubią tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Kaśka28 wrote:To Jeses TY JA Zetka i Sylvka Która zaczyna razem z nami? Bursztynka ciebie narazie nie wliczam
Ja zaczynam z Wami, pełną grupą, pełną parąZ., Fidelissa lubią tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Witam w sobotę ja mam dzisiaj gości więc dopiero teraz ale za to jakie ładne dzisiaj spodnie na dzidzi w lumpku kupiłam za 8 zeta i teraz zastanawiam się czy je dać brata córce czy zostawić dla siebie
-
nick nieaktualny
-
Sylvka wrote:Ja zaczynam z Wami, pełną grupą, pełną parą
Sylvka, Bursztynka, Fidelissa lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Landryneczka wrote:Dziewczyny możliwa jest ciąża nawet gdy @ się pojawi ?
Landryneczko nie możliwe jest @ i ciąża. Czytałam kiedyś artykuł na ten temat. Mogą być krwawienia i plamienia mylone z @. To i to być nie może:)3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]