Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina23 wrote:Witam wszystkie.
Jak wam noc minela.???
Bo ja prawie nie spalam katar kaszel do tego nic mi nie pomaga jutro do lekarza pojade dzis zadzw i sie umowie bo sie wykoncze
Milego dniaEwelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:tak mi pamagasz Ty i inne dziewczyny dziękuje wam ogromnie aż sie lżej robi na serduszku
a jak Ty sie czujesz kochana ? rodzinka juz wie ? jak dzieciątko ?
Rodzice, dziadkowie i przyjaciele wiedzą, ale jeszcze nie wszyscy
Ja się czuję do dupy. Ostatnio miałam delikatne plamienia i teraz muszę odpoczywać. Ale tak ogólnie to dobrzeXxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNati89 wrote:cześć dziewczyny:) Ja niestety nie mam humoru, po wczorajszej wizycie, bo domniemywam, ze mój pęcherzyk nie urośnie a jak juz to minimalnie, w zeszłym cyklu w 11dc nie bylo dominujacego miały po 11mm, teraz w 17 dc jest dominujacy 12 mm, takze nie nastawiam się na ten cykl. Wiedziałam, ze coś ze mną jest nie tak.. Oczywiście przez myśl przechodzą mi głupie myśli mianowicie, ze moj mąż może mieć dzieci, a ja moze nie i co wtedy.. ehh mój charakter mnie dobija. Z moim mężem raczej nie mam kompana w takich rozmować. Bo zaraz się denerwuje na mnie, ze tak myśle i nie żyje tym co jest teraz, ale nie potrafię, mamy nie chce martwic, bo jak już sama powiedziała - zbiera na wyprawkę .. tylko pytanie po co..
Kochana tulę mocno
Trzymam kciuki za pęcherzyk. Nie zadręczaj się, zobaczysz, że wszystko będzie ok
A te głupie myśli odgoń jak najdalej! Ja tak samo myślałam i kłóciliśmy się z moim, a to do niczego dobrego nie doprowadzi. Głowa do góry, myśl pozytywnieNati89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Witam wszystkie.
Jak wam noc minela.???
Bo ja prawie nie spalam katar kaszel do tego nic mi nie pomaga jutro do lekarza pojade dzis zadzw i sie umowie bo sie wykoncze
Milego dnia
Ewelinka witaj w klubie ..
Kuruj się Kochana i wracaj szybko do zdrowiaEwelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia07 wrote:Ewelinka witaj w klubie ..
Kuruj się Kochana i wracaj szybko do zdrowia
Zdrowka kochanaAnia07 lubi tę wiadomość
-
Hej:)
Od razu chorowitkom życzę duuuuuużo zdrówka:)
Uff ja jednak nie mam okresu a wczoraj cały dzień się bałam,że już jest oby tak do 15 bo o tej mam usg.
Ciekawe jakie cuda na usg mi wyjdą przyznam,że mam trochę stracha ;/ choć staram się myśleć pozytywnie i przynajmniej może dowiem się jaka jest przyczyna,że nie zachodzę w ciążę a jak usg nic nie wykaże to będziemy szukać dalej. Aby nie stać w miejscuW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Ewelina23 wrote:W ciazy szybciej o chorobe. I sie sprawdzilo piotrek mowil ze go gardlo boli a na drugi dzien nie moglam polykac. Podobno na poczatku kazda kobieta choruje pozniej juz troche lepiej zobaczymy.
Zdrowka kochana
ZdrówkaEwelina23 lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Witam Was wszystkie dziewczyny
Ja dzisiaj marudze ...
Gdzie to słońce się podziało!?
Tak mi się dziś nic nie chce, że masakra, głowa mi pęka w szwach100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
dżona wrote:Witam Was wszystkie dziewczyny
Ja dzisiaj marudze ...
Gdzie to słońce się podziało!?
Tak mi się dziś nic nie chce, że masakra, głowa mi pęka w szwach
Hej Bidulko, współczuję bólu głowy. Może weź jakąś tableteczkę?
Dziś wszyscy marudzą, taki dzień chyba.dżona lubi tę wiadomość
-
hej kochane!!!u mnie dzis tez taka pogoda bezplciowa,smutna...
Ja w niedziele znowu dostalam @,po 3 tygodniach,masakra...ale za tydzien juz do lekarza,nie moge sie doczekac ale jednoczesnie sie boje,co mi powie...
Poki co 11 cykl staran rozpoczety...Pozdrawiam i caluje wszystkie:* -
ale mnie zakłuło po prawej stronie.. ale to chyba za szybko na pęknięcie .. bo to by miał max 18 mm .. a taki pęcherzyk chyba nie będzie zdoly żeby coś powstąło nie ? bo gina mi powiedziała że musiałby miec ok 21 mm .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2014, 11:11
-
Maniuś wrote:hej kochane!!!u mnie dzis tez taka pogoda bezplciowa,smutna...
Ja w niedziele znowu dostalam @,po 3 tygodniach,masakra...ale za tydzien juz do lekarza,nie moge sie doczekac ale jednoczesnie sie boje,co mi powie...
Poki co 11 cykl staran rozpoczety...Pozdrawiam i caluje wszystkie:* -
Hej Wszystkim
jak tam? u mnie ból głowy ale dam radkę... jestem w nastroju do narzekania dziś... a jeszcze brat TŻ przyjeżdża i średnio mnie to cieszy ale mam nadzieję, że jutro już pojedzie <podła jestem ale nie mam ochoty na gości>dżona lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Kasiula09 wrote:Cześć wam ale jestem senna chyba przez ta pogodę masakra Dla tych które chore dużo zdrówka i wygrzewac się żeby choroba szybko minęła
Monia trzymam kciuki żeby pęcherzyk pękł i żeby sie udałodżona, Kasiula09 lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja
Ja też dzisiaj jakaś śpiąca jestem Katar żyć nie daje spokojnie i pogoda nie nastraja na dobry humordżona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny