Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnia07 wrote:Dobra Słoneczka ja też zmykam. Wypiję gorącą herbatkę z miodem i sokiem malinowym i kładę się do łóżka. Może jeszcze coś powyjadam z lodówki
Życzę każdej z Was miłej nocy ;*
smacznego jakby coś
Dobranoc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKiedy ja tego zbuntowanego anioła oglądalam szok
zrobiłam sb dziś siemię lniane ale kleik
wsypałam dwie łyzki zalałam szklanką wody i podgotowam odcedziłam i poczekałam aż przestygnie myślałam że się zrzygam bez kitu fuj co za ohyda
wcześniej do zalewałam wrzątkiem zaparzałam i piłam i nie była taka papka a dziś to bleee ale jakoś stłamsiłamWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2014, 21:22
-
Landryneczka wrote:Kiedy ja tego zbuntowanego anioła oglądalam szok
zrobiłam sb dziś siemię lniane ale kleik
wsypałam dwie łyzki zalałam szklanką wody i podgotowam odcedziłam i poczekałam aż przestygnie myślałam że się zrzygam bez kitu fuj co za ohyda
wcześniej do zalewałam wrzątkiem zaparzałam i piłam i nie była taka papka a dziś to bleee ale jakoś stłamsiłam
A nie wiesz czy efekt jest ten sam? Bo ja właśnie zalewałam wodą, zostawiałam i piłam rano. I kleiku nie było. Czy musi być kleik żeby zdziałało co ma zdziałać? Każdy inaczej robi z tego co czytamDwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
przedszkolanka:) wrote:Dobranoc Ania
A my po "emce" Zbuntowanego Anioła, bo męża wciągnęło haha
Wczoraj robiłam porządki i znalazłam kasetę Natalii Oreiro Uwielbiałam toprzedszkolanka:), Misty87 lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
przedszkolanka:) wrote:o siemie
Laura lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny