Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Landryneczka wrote:Monia owocnej nocki
Przedszkolanko a nadal do niej chodzisz ?
Ja nie mogę trafić na dobrego lekarza czasami myślę że to przez to że jestem młoda
Ej no, bez przasady. Wiek tu chyba nie ma nic do rzeczy:Pdżona lubi tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Magdas wrote:no właśnie z niej jak narazie jestem zadowolona bo poszłam na nzf i potraktowała mnie jak człowieka a nie jak kolejną sztukę którą trzeba odwalićDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Landryneczka no nawet nie chciła żebym donosiła,ale wtedy miła wizyta była:)
Ania , dziekuję dobrze, 1,5 tyg. za szybko test owu mi pokazał pozytywny i trochę zgłupiałam,ale tak myślę że już miałam raz 35 dniowy cykl i może tu aż tak się skróci
Żabka moja strasznie drogo ma , ale to nieliczna kobieta u nas a tak to faceci do którego ja nie pójdę
Cieszę się, że wszystko ok
No to jak test wyszedł pozytywny to nic tylko działać ;*
Mi też się tak raz zdarzyło, że miałam jakoś tydzień różnicy. Jak to mówią ciało kobiety jest wielką zagadką -
przedszkolanka:) wrote:To naprawdę mało porównując do nas
teraz widze ze to nie duzo:) ale u mnie małe miasteczko obok Krakowa, moze dlatego:)3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:Monia owocnej nocki
Przedszkolanko a nadal do niej chodzisz ?
Ja nie mogę trafić na dobrego lekarza czasami myślę że to przez to że jestem młoda
Myślę, że nie dlatego. Ja też jestem młoda (przynajmniej za młodą się mam ) i jak poszłam do gina, powiedziałam, że chce się starać o dziecko, to powiedział, że bardzo dobrze, że on żałuje, że nie zaczął wcześniej bo ma dwójkę dzieciaczków a marzyła mu się trójka, i że teraz na trzecie już za późno.
Także po prostu miałaś pecha... a jak widać konowałów pod dostatkiem...dżona lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Kaśka28 wrote:no to jk tak to inna sprawa myslalam ze chodzisz prywatnie i ze nie miala usg i cie poslala dalej moze zrob u innego usg tak dla pewnosci...
tego się staram trzymać bo osiwieję do tego usgW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZ. wrote:Myślę, że nie dlatego. Ja też jestem młoda (przynajmniej za młodą się mam ) i jak poszłam do gina, powiedziałam, że chce się starać o dziecko, to powiedział, że bardzo dobrze, że on żałuje, że nie zaczął wcześniej bo ma dwójkę dzieciaczków a marzyła mu się trójka, i że teraz na trzecie już za późno.
Także po prostu miałaś pecha... a jak widać konowałów pod dostatkiem...
Oj tak oni się uważają za specjalistów a nic nie wiedzą ale cóż liczą na kasę i tyle ciążko znaleźć idelanego lekarza -
nick nieaktualny
-
Magdas wrote:No teraz będę jechała do Lbn na inne usg zobczę co tam wyjdzie jescze gdzieś tam w sercu tli się nadzieja,że to usg było złe skoro nawet jajników nie uwidoczniło
tego się staram trzymać bo osiwieję do tego usgDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:Może i masz rację .
Oj tak oni się uważają za specjalistów a nic nie wiedzą ale cóż liczą na kasę i tyle ciążko znaleźć idelanego lekarza
Landryneczka konowałów nie brakuje na każdym kroku, a znaleźć dobrego lekarza czasami graniczy z cudem.