Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdas wrote:no sporo ale jeszcze zobaczę bo ta mi się wydaje spoko współpracuje z kliniką niepłodności no zobaczę jeszcze co mi powie
a ty sie trzymaj zobacz co ci gin powie a jak nie to ja zmien bo cos mi ona sie nie podoba
dżona lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
dżona wrote:no w sumie ciekawe to jest - bierze 200zł i nie ma usg nawet
Kaśka28 lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Kaśka ja u mojej jak byłam to za wizytę plus usg płaciłam 230zl, ale że miałam tylko 200 (nie miałam pojęcia,że tyle wyjdzie) to powiedziała,żebym tylko to 200zł dała i powodzenia życzyła
Dużo płaciłaś. Ja tylko 100, ale trafiłam na takiego konowała, że szkoda gadać.
Co tam u Ciebie Kochana? -
Ania07 wrote:Na nfz się dostać do lekarza to jest masakra .. Fakt 200 zł sporo, ale zdrowie najważniejsze.
Dostac sie to nic, ale zeby jeszcze dobry był
Moja kol. poszla na NFZ to kazal jej prywatnie przyjsc, zeby L4 dostala.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2014, 20:51
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
przedszkolanka:) wrote:Kaśka ja u mojej jak byłam to za wizytę plus usg płaciłam 230zl, ale że miałam tylko 200 (nie miałam pojęcia,że tyle wyjdzie) to powiedziała,żebym tylko to 200zł dała i powodzenia życzyła
Mi kiedyś pewien lekarz za to, że przyszłam do niego i zmienił mi plaster (wcześniej powiedział, żebym sobie ten plaster przyniosła) to zabrał 50 zł. Nawet 5 minut nie byłam w tym gabinecie!! A kolejka taka, że czekałam chyba z pół godziny, a za mną jeszcze stało pełno ludziZ. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kaśka28 wrote:Ja rozumiem sama chodze prywatnie z polecenia skasowal mi 120zl ale dal skierowanko na badanko mial dla mnie tyle czasu ile potrezbowalam i doslownie przebadana bylam wszersz i wdluz hehe ale jakbym wiedziala ze wezmie 200zl to bym sie mocno zastanowila hmmm w sumie zobacze teraz co powie jak bedziemy po badaniach wtedy zdecyduje czy bede chodzila do niego czy co no nic zobaczymy a on tez specjalizuje sie w leczeniu nieplodnosci
a ty sie trzymaj zobacz co ci gin powie a jak nie to ja zmien bo cos mi ona sie nie podobadżona lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
przedszkolanka:) wrote:Kaśka ja u mojej jak byłam to za wizytę plus usg płaciłam 230zl, ale że miałam tylko 200 (nie miałam pojęcia,że tyle wyjdzie) to powiedziała,żebym tylko to 200zł dała i powodzenia życzyła
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Landryneczka no nawet nie chciła żebym donosiła,ale wtedy miła wizyta była:)
Ania , dziekuję dobrze, 1,5 tyg. za szybko test owu mi pokazał pozytywny i trochę zgłupiałam,ale tak myślę że już miałam raz 35 dniowy cykl i może tu aż tak się skróci
Żabka moja strasznie drogo ma , ale to nieliczna kobieta u nas a tak to faceci do którego ja nie pójdędżona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Z. wrote:Kasia28, czasem jest tak, że nie mają w gabinecie, a mają po prostu w innym pokoju w przychodni, gdzie jest sprzęt i ludzie wykonują różne usg brzucha czy czegoś tam innego... I taki gin wydaje skierowanie na USG i odsyła do tego pokoju, umawiasz się na konkretną godzinę na samo USG, dostajesz wynik, z którym wracasz do gina. I on interpretuje wynik.
ale ogólnie jestem w szoku, że dwóch lekarzy widziało, że wszystko okej, a nagle takie coś... bez dwóch zdań trzeba coś takiego skonsultować z innym lekarzem.dżona lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Magdas wrote:nie nie to nie ta. Ta co nie ma usg jest na nfz a ta co 200 to już ze wszystkim cytologia i usg, no cały komplet
To inna sprawa, żle coś zrozumiałam Trzymaj się kochana mimo wszystko
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:ok ide kontunuować starnia. jutro prawdopodobnie owulacja trzymać kciuki błagam . Dobraoc
Zaciskam:)XxMoniaXx lubi tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]