Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Magdas wrote:a jak mam to endometrium 4mm to oznacza ze owulacji nie było wogle tak? bo nie dopytałam bo już mi łzy do oczu napływały
Raczej tak. Współzuję i wspieram może akurat to usg było do dupy, a na kolejnym sprzęcie będzie lepiej. Dobrze że teraz masz lekarz który się Tobą interesuje
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
nick nieaktualny
-
Magdas wrote:Tzn ja usg robiłam u kogo innego ale on odrazu dzwonił do gin i powiedział co wyszło kazała w tempie ekspresowym powtarzać usg na lepszym sprzęcie i poniedziałek się do niej stawić
-
nick nieaktualny
-
A tak swoja droga jak ja zaczelam chodzic po ginach i mowilam ze sie staram to zawsze mialam dopochwowe... w sumie na 4 wizyty u roznych ginow 3 razy mialam robione dopochwowo...hmmm
dżona lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Little Frog wrote:Wiesz....może faktycznie coś z tym USG było nie tak, skoro wcześniej inni stwierdzali, że jest ok? OBY!! Ale w takim wypadku to też nie powinni tak straszyć ludzi, skoro to nic pewnego. A kiedy powtarzasz to USG?
Właśnie może na tym lepszym USG okaże się, że jednak wszystko ok..dżona lubi tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Magdas wrote:u 2 miałam robione ale dzisiaj pierwszy raz dopochwowe
OMG jak można stwierdzić ze wszystko dobrze bez usg dopochwowego, tożto tego nie rozumiem...100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
Kaśka28 wrote:To kto ci robil usg teraz i kto stwierdzil ze macica za mala?? nie byl to kekarz?
dżona lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Landryneczko jeszcze nie mam . Musiala bym usiasc i poczytac jakies po angelsku bo tak za duzo to nie znam
Adrian i Nikola piekne imiona
a no tak bo wy musicie po angielsku
macie czas jeszcze na ustalenie :* Dobranoc kochana :* -
Little Frog wrote:Wiesz....może faktycznie coś z tym USG było nie tak, skoro wcześniej inni stwierdzali, że jest ok? OBY!! Ale w takim wypadku to też nie powinni tak straszyć ludzi, skoro to nic pewnego. A kiedy powtarzasz to USG?W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
Magdas wrote:nie no lekarz ale nie moja gin. no zobaczę jeszcze,że co ona powie dokładnie ale chyba i tak skonsultuje jeszcze z kimś bo kurczę już nie wierzę w lekarzy... mam namiar na babkę cholernie droga ale ponoć niejednej pomogła zajść w ciąże więc trudno dam 200 zł za wizytę i jak trzeba będzie to będe do niej chodzić
Jeżeli ktoś jest sprawdzony w tych sprawach, to wydaje mi się że warto dać takie pieniądze:)dżona, Magdas lubią tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualnyMagdas wrote:nie no lekarz ale nie moja gin. no zobaczę jeszcze,że co ona powie dokładnie ale chyba i tak skonsultuje jeszcze z kimś bo kurczę już nie wierzę w lekarzy... mam namiar na babkę cholernie droga ale ponoć niejednej pomogła zajść w ciąże więc trudno dam 200 zł za wizytę i jak trzeba będzie to będe do niej chodzić
Koniecznie Kochana skonsultuj się z innym lekarzem. W takiej sytuacji nie ma co "żałować" pieniędzy, jeżeli ma pomóc. Wspieram mocno, żeby wszystko było dobrzeMagdas, Sylvka lubią tę wiadomość
-
Magdas wrote:nie no lekarz ale nie moja gin. no zobaczę jeszcze,że co ona powie dokładnie ale chyba i tak skonsultuje jeszcze z kimś bo kurczę już nie wierzę w lekarzy... mam namiar na babkę cholernie droga ale ponoć niejednej pomogła zajść w ciąże więc trudno dam 200 zł za wizytę i jak trzeba będzie to będe do niej chodzićDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ale wiecie co mam na opisie z tego usg : jajniki nie widoczne...
a jak robili przez brzucch to nawet mi pokazywali gdzie są jajniki wiec chyba je mam juz nic nie wiemW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Kaśka28 wrote:Magdas glowa do gory narazie sie nie stresuj zobaczysz co twoja gin ci powie ale swoja droga wie ze sie staraci i nigdy ci nie zrobila usg dopochwowego???W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
nick nieaktualnyPotforzasta ładne imionka
Kasia owocnej nocki w takim razie
Hej Ania07 u mnie dobrze a jak u cb ?
Magdas lakerze już tacy są nie powiedzą od razu tylko robią z ludzi idiotów . będzie dobrze jestem z toba :*
Przedszkolanko masz zostać z nami :*
Lanka mój też chce ogladać ten film a ja na wspólnej
Magdas, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość