Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • Laura Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    Hej another :)
    przedszkolanko na śluz :)
    Z. wiesz co podobno lepiej zeby byl kleik tak dziewczyny robia a czy to jakaś różnica to nie wiem sama . Powiem tyle że kleik jest ohydny :P
    Laura a ty jak je pijesz :)
    Ja zaparzam te w ziarenkach, wsypuje 4 łyżeczki do kubka i zalewam wrzątkiem po czym parzę pod przykryciem nawet 30 min. Wypijam kisielek i też trochę ziarenek, resztę ziarenek wyrzucam.

Z. lubi tę wiadomość

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• Another Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Landrynka :D

Landryneczka lubi tę wiadomość

"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
    bpz77ab.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura wrote:
    Ja zaparzam te w ziarenkach, wsypuje 4 łyżeczki do kubka i zalewam wrzątkiem po czym parzę pod przykryciem nawet 30 min. Wypijam kisielek i też trochę ziarenek, resztę ziarenek wyrzucam.
    Ja tak robiłam właśnie wsypywałam 2 duże łyżki zalewałam wrzątkiem i pod przkryciem trzymałam ale była normalna woda nie zagęszczona a dziś jak to ugotowałam to taka papa się zrobiła i to wypiłam :P ale nie dobre lepsze jak właśnie się pod przykryciem zaparza to tak to lubię ale ziarenek nie jadam :P

Laura lubi tę wiadomość

• Z. Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura wrote:

Tak też będę robić! ;)

A ja odkąd wróciłam z pracy to leżę do góry brzuchem o tak: 993087alaedlx730.gif hihi :)

Idę dziewczynki ogarnąć się do spania, i jak to powiedziała kiedyś Fidelisska - idę zaistnieć do męża :)

Życzę Wam miłej nocki! :)

Laura, Kaśka28, Little Frog, dżona lubią tę wiadomość

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • sara_nar Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze trochę mam baterii, ja siemie lniane zalewam wrzątkiem i piję ten `kisiel` jak ostygnie. Lubię też z jogurtem naturalnym podprażone na patelni wcześniej.
    Wypiłam kawę i mi nie dobrze, w dodatku jajniki bolą. Niby ovu powinna była być w weekend, a śluzu płodnego zero tylko mleczny :/ więc nie wiem czy miałam ovu czy nie.
    Ja już zdurniałam z tym wszystkim. W czwartek mam wizytę u rodzinnej i wypisze mi skierowanie na badania TSH napewno, nie wiem co z mojej listy jeszcze będzie mogła zlecić. Więc się cieszę. Kiedyś leczyłam się Euthyroxem, ale jak skończyłam 18 lat miałam przepisać się do dr dla dorosłych i już nie poszłam więcej do endokrynologa.
    Magdas trzymam kciuki za kolejne badanie, oby okazało się, że wszystko jest ok. :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2014, 21:43

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2014, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A chciałam wam powiedzieć że stuknęło mi f3ek.jpg postów z wami :) Cieszę sie bardzo i oby ten wątek nigdy nie upadł i zawsze żebyśmy sobie tak fajnie miło bez kłótni sprzeczek i foszków rozmawiały :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2014, 21:44

Z., Laura, Kaśka28, dżona lubią tę wiadomość

• Kaśka28 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sara_nar wrote:
    Jeszcze trochę mam baterii, ja siemie lniane zalewam wrzątkiem i piję ten `kisiel` jak ostygnie. Lubię też z jogurtem naturalnym podprażone na patelni wcześniej.
    Wypiłam kawę i mi nie dobrze, w dodatku jajniki bolą. Niby ovu powinna była być w weekend, a śluzu płodnego zero tylko mleczny :/ więc nie wiem czy miałam ovu czy nie.
    Ja już zdurniałam z tym wszystkim. W czwartek mam wizytę u rodzinnej i wypisze mi skierowanie na badania TSH napewno, nie wiem co z mojej listy jeszcze będzie mogła zlecić. Więc się cieszę. Kiedyś leczyłam się Euthyroxem, ale jak skończyłam 18 lat miałam przepisać się do dr dla dorosłych i już nie poszłam więcej do endokrynologa.
    Magdas trzymam kciuki za kolejne badanie, oby okazało się, że wszystko jest ok. :*
    Powodzenia a jak humorek?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2014, 21:44

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z. wrote:
    Tak też będę robić! ;)

A ja odkąd wróciłam z pracy to leżę do góry brzuchem o tak: 993087alaedlx730.gif hihi :)

Idę dziewczynki ogarnąć się do spania, i jak to powiedziała kiedyś Fidelisska - idę zaistnieć do męża :)

Życzę Wam miłej nocki! :)

Haha też idę do mojego zaraz :)

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie bez fochania mi sie tu no chyba ze ktoras do sypialni to zabierze :D a jak nie to ja sie fochne i tez znikne hehe

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    Dokladnie bez fochania mi sie tu no chyba ze ktoras do sypialni to zabierze :D a jak nie to ja sie fochne i tez znikne hehe
    Oby już żadna z nas nie miała foszków ;)
    a jak ktoś będzie fochał to

gxma.jpg :D

musiałam to dodać :D

• Laura Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    A chciałam wam powiedzieć że stuknęło mi f3ek.jpg postów z wami :) Cieszę sie bardzo i oby ten wątek nigdy nie upadł i zawsze żebyśmy sobie tak fajnie miło bez kłótni sprzeczek i foszków rozmawiały :*

Dokładnie bo każda z nas jest tu z takim samym problemem a jesteśmy tu po to aby ze sobą rozmawiać i wspierać się wzajemnie ::))
    Ja sie bardzo cieszę że mogę porozmawiać z wami tutaj bo jak niektóre dziewczyny wiedzą iż nie każdy z rodziny czy znajomi potrafią nas tak wesprzeć.
    Miło jest być i móc wspólnie powymieniać się doświadczeniami, doradzić i pocieszyc ::))
    I obyśmy kiedys dalej sie tak wspierały będąc zafasolkowane ;;))
    smileys-applause-459840.gif

sara_nar, Lena87, Landryneczka, dżona lubią tę wiadomość

Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• sara_nar Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka humor średnio na jeża, z mężem `stosunki` już ok. Niedawno dzwonił i nawet powiedział, że jak chcę to przywiezie mi ładowarkę.
    Jak kawa pozostanie w żołądku to będzie ok. Ale mnie zemdliło, że szok. A nic takiego nie jadłam :(

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:

I ja też .. :D ucieknę do wariatkowa ;D

Kaśka28, Landryneczka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura wrote:
    Dokładnie bo każda z nas jest tu z takim samym problemem a jesteśmy tu po to aby ze sobą rozmawiać i wspierać się wzajemnie ::))
    Ja sie bardzo cieszę że mogę porozmawiać z wami tutaj bo jak niektóre dziewczyny wiedzą iż nie każdy z rodziny czy znajomi potrafią nas tak wesprzeć.
    Miło jest być i móc wspólnie powymieniać się doświadczeniami, doradzić i pocieszyc ::))
    I obyśmy kiedys dalej sie tak wspierały będąc zafasolkowane ;;))
    smileys-applause-459840.gif
    Liczę na to że jak zafasolkujemy i urodzimy to nadal bd ze sobą rozmawiać bardzo bym tego chciała :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2014, 21:54

Laura, Fidelissa, dżona lubią tę wiadomość

• przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj już dajcie spokój z tym fochaniem.Spadać do mężów i to już! :*

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka nie przyjmą nas :D
    Przedszkolanko na razie nikt nie focha :)
    Ja czekam aż mój skończy ogladać i do lóżeczka :D

Fidelissa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    Lenka nie przyjmą nas :D
    Przedszkolanko na razie nikt nie focha :)
    Ja czekam aż mój skończy ogladać i do lóżeczka :D

Chodziło Mi o wątek .. :D ..
    ale pewnie do tego wariatkowa co Ty miałaś na myśli nie mamy szans ;)

Kaśka28, Landryneczka lubią tę wiadomość

• Laura Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sara_nar wrote:
    Kaśka humor średnio na jeża, z mężem `stosunki` już ok. Niedawno dzwonił i nawet powiedział, że jak chcę to przywiezie mi ładowarkę.
    Jak kawa pozostanie w żołądku to będzie ok. Ale mnie zemdliło, że szok. A nic takiego nie jadłam :(
    Sara po burzy zawsze wychodzi słonce. Będzie dobrze, daj mężowi troszkę czasu a zobaczysz że ułoży się. Dla niego to tez jakis stresik zapewne, ale on przemyśli. ::)). I nie stresuj sie bo jutro będziesz miała lepszy dzień zapewniam ::)).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2014, 22:02

dżona lubi tę wiadomość

Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• Another Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super filmik był :D A aktor mega przystojny <3

"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
    bpz77ab.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez lubie denzela ;)

Fidelissa lubi tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
‹‹ 1273 1274 1275 1276 1277 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ