Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam porannie cały Nasz babiniec
Nie będe narzekać na pogodę, w końcu zimę mamy jeszcze - wybaczam
Żabo, moim zdaniem to program Ci płata figle, bo oprocz temp, nie masz śluzu płodnego zaznaczonego tylko gdzieniegdzie kremowy i system statystycznie strzela u Ciebie, gdzie owulka może być, tak jak jemu się podoba, nie Tobie Wydaje mi się że jednak 15go był ten dzień
Miłego dnia dla każdej
Fidelissa lubi tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
Witam wszystkich
U mnie tempka za to spada w dół na łeb na szyję! Niedługo bede miała temperature jak jakiś trup
Pozdrawiam i życzę miłego dnia! Będę spoglądać jak dam radę z fona i pojawię sie pewnie wieczorkiemFidelissa, dżona lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
dzień dobry,
wlasnie wcinam sniadanie, jestem w pracy. Bylam skoro swit na badaniach krwi na czczo of course.................nie cierpie byc na czczo.
tsh i ft4i ft3
w piatek rano do endo ciekawe co powie...
dzis tempka 36,41
jesli jutro bedzie np 36,60
zaczynam miec powoli nadzieje
zycze pozytywnego dnia, popielcowego co prawda:))
będę zaglądać)sara_nar, dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFidelissa wrote:Ewelinak biedactwo, to lez czy coś , herbatniki mialas jesc i mogdaly...jesz?
DziekujeFidelissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej! długo mnie nie było weekend sprzątaliśmy po remoncie, a w Poniedziałek przyjechała na 3 dni moja mama która mieszka w Niemczech, dziś popołudniu wyjeżdża więc sobie nadrobię.
Puki co chciałam Wam się pochwalić że dostałam pracę, tzn miałam pracę ale na 1/4 etatu a dostałam na cały etat i do tego od Pon do pt od 8-16 żyć nie umierać
życzę miłego dnia do poźniej :*Lena87, Fidelissa, sara_nar, Little Frog, dżona, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, miłego dnia.
Ja znów fatalnie się czuję.
Buzki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2014, 09:53
dżona lubi tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
hej kobietki!
Ja tylko na chwilę, u mnie znowu dziwny cykl... zalewa mnie śluz, a to dopiero 8dc... przy cyklach 31-35 to za wcześnie... ale moje cykle ostatnio skracają się i to bez leków. miałam w piątek mieć monitoring, ale nie mogę być i mam dylemat czy iść jutro, dzień przed czy dopiero w poniedziałek... hm...dżona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMelula wrote:hej kobietki!
Ja tylko na chwilę, u mnie znowu dziwny cykl... zalewa mnie śluz, a to dopiero 8dc... przy cyklach 31-35 to za wcześnie... ale moje cykle ostatnio skracają się i to bez leków. miałam w piątek mieć monitoring, ale nie mogę być i mam dylemat czy iść jutro, dzień przed czy dopiero w poniedziałek... hm...[/QUOTE
Ja mam umówioną wizytę do mojego Pana doktora na Pon a zaczynam nową pracę i też mam dylemat !Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Melula wrote:hej kobietki!
Ja tylko na chwilę, u mnie znowu dziwny cykl... zalewa mnie śluz, a to dopiero 8dc... przy cyklach 31-35 to za wcześnie... ale moje cykle ostatnio skracają się i to bez leków. miałam w piątek mieć monitoring, ale nie mogę być i mam dylemat czy iść jutro, dzień przed czy dopiero w poniedziałek... hm... -
Cześć
Przesyłam promyczki słoneczka
Monia trzymam kciuki za monitoring i nie nakręcaj się negatywnie niepotrzebnie!
Sylvka co się dzieje?
Ewelinka a Ty tak możesz te tabletki brać?
Widzę, że dziś tempki szaleją nie tylko mi mi dzisiaj spadła o 3 kreski a raczej miałam stabilną czyżby chciał się skrócić cykl <to możliwe przy braku śluzu typowego dla płodnych?>
Miłego dnia ja dziś jadę praktyki załatwiać, trzymajcie kciukiXxMoniaXx, Sylvka, Ewelina23, Ania07, dżona lubią tę wiadomość