Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • Anhe Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    własnie najpierw trzeba się kochać a on wgl nie chce i zauważyłam to już od dłuższego czasu

Spróbuj coś zmienić, może jakieś nowe ciuszki? Ja miałam ten sam problem jakiś czas temu, ale to dlatego, że rutyna nam do łóżka wlazła. A teraz staramy się robić ciągle coś nowego, porozmawialiśmy o upodobaniach i fetyszach, o pragnieniach...

dżona lubi tę wiadomość

Trzymam kciuki za nas wszystkie!

526e02e297a4e6092323aa50e4900fb4.png
    bfaregz2mhjblff8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    Ewelinka, no spróbuj :) napewno nie zaszkodzą :)

Sylvka, dobrze,że już lepiej :)

Anhe, pomyśl może w ten sposób, że biedactwo się strasznie męczy... a za dziadka trzymamy kciuki,żeby wszytsko było dobrze :*

cześć Landryneczko :)widzę że temperatura troszkę urosła :) u mnie za to spadła :O Ty się tak nie denerwuj ciągle z tym swoim :P

Lena a ja właśnie nie mogę go nidzie dostać i nie wiem czy zamawiać się opłaca czy nie . Dziękuję za kciuki,ale dyrektorki nie zastałam ;/
    Hej Kochana :* Jak byś miała takiego jak ja też byś się ciągle denerwowała mam już dość go :P
    Trzymam kciuki żeby poszła w górę jutro :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anhe wrote:
    Spróbuj coś zmienić, może jakieś nowe ciuszki? Ja miałam ten sam problem jakiś czas temu, ale to dlatego, że rutyna nam do łóżka wlazła. A teraz staramy się robić ciągle coś nowego, porozmawialiśmy o upodobaniach i fetyszach, o pragnieniach...
    wiesz mi się wydaje że on przez te starania tak , że nie chce bo mi chodzi tylko o dziecko a to nie prawda .
    ja już nie mam siły z nim rozmawiać ile razy próbuję to on swoje ale spróbuje .
    :* dzięki za radę :*

• przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana Landryneczko, bo faceta trzeba sobie wychować :P :P <dobrze,że mój tego nie czyta haha:P > A poważnie to zgadzam się z Anhe, no trzeba Wam tej rozmowy spokojnej. Może on nie chce się starać <tzzn. chce,ale chodzi o odbiór seksu> tylko się kochać, o ta bliskość co była przed staraniami :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Malinowa Panienka Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

migreny dzień drugi. nie mam jak nadrabiać - nie mam siły :(

jakieś zieloności?

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
    MTHFR 1298A>C hetero
    Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    Kochana Landryneczko, bo faceta trzeba sobie wychować :P :P <dobrze,że mój tego nie czyta haha:P > A poważnie to zgadzam się z Anhe, no trzeba Wam tej rozmowy spokojnej. Może on nie chce się starać <tzzn. chce,ale chodzi o odbiór seksu> tylko się kochać, o ta bliskość co była przed staraniami :)
    Kochana ja nie mam tak ze chce się kochać tylko w te dni i ja mu to mówię . Kocham go i ja bym mogła codziennie nie tylko w moje dni . On tego nie rozumie . Jak mam np. dzień płodny a mi się nie chce nie robimy tego . on ma dziwne myślenie że ja tylko chce z nim to robić o dziecko a tak nie jest . I nie rozumiem go już :/ Nie powiem nie jest już tak jak kiedyś i bardzo żałuję ale to też przez to że nie jesteśmy ze sobą pół roku czy rok tylko już 4 rok leci i może też nuda się wkrada czy coś nie wiem

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinowa Panienka wrote:
    Hej,

migreny dzień drugi. nie mam jak nadrabiać - nie mam siły :(

jakieś zieloności?
    Hej Kochana :* ZDrówka <3
    jak na razie nie ma zieloności ale może już niedługo :) Kiedy wgl. któraś testuje :)

• przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    Kochana ja nie mam tak ze chce się kochać tylko w te dni i ja mu to mówię . Kocham go i ja bym mogła codziennie nie tylko w moje dni . On tego nie rozumie . Jak mam np. dzień płodny a mi się nie chce nie robimy tego . on ma dziwne myślenie że ja tylko chce z nim to robić o dziecko a tak nie jest . I nie rozumiem go już :/ Nie powiem nie jest już tak jak kiedyś i bardzo żałuję ale to też przez to że nie jesteśmy ze sobą pół roku czy rok tylko już 4 rok leci i może też nuda się wkrada czy coś nie wiem

Mój też tak mówi czsami,że wie że ja tylko chce bo dziecko, no ale im się nie przegada . A jak to nuda, to spróbujcie czegoś nowego może :) a może to właśnie pomoże :)

Malinowa narazie nic nie słychać o zielonych :(

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kobitki :) u mnie pogoda ujdzie. Pół nocy nie spałam, bo mój chrapał. Z gardłem już lepiej.

Monia trzymam mocno kciuki za dzisiejszy monitoring. Koniecznie daj znać jak po wizycie ;*

Sylvka też Cię choróbsko dopadło? Co się dzieje?

Ewelinka współczuję, że nie możesz tabletek brać. Będziesz się tak męczyć :( wygrzewaj się i wracaj szybko do zdrowia! <3 i dbaj o siebie!

Przedszkolanka powodzenia w załatwianiu praktyk :) trzymam kciuki żeby się udało! Daj znać ;*

Landryneczka nie kłóć się z chłopem. Szkoda nerwów i zdrowia. Oni są dziwni .. niestety. Chociaż na pocieszenie Ci powiem, że z moim miałam podobną sytuację i też głodny chodził :P
    Porozmawiajcie i na spokojnie tam ;) dorwiesz go dzisiaj albo jutro :D

Malinowa dużo zdrówka życzę <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 21:33

przedszkolanka:), dżona lubią tę wiadomość

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc Dziewczynki, co tam?
    Moze nasz specjalistka od skróconych wersji dyskusji mi coś podeśle :) bo nie daje rady nadrobić tyle stron :)
    u mnie wczoraj tez nerwowa sytuacja z R...ehhhh szkoda gadac...
    DZis od rana smsowe czułości itd..
    a mne głowa strasznie boli i pogoda marna...jakas mżawka i chmury :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2014, 13:10

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanko już ten cykl to i tak sobie dorowaliśmy ale jak następny bd taki sam to koniec ze staraniami bo potem chodzi gada że znów nic a jak przychodzi co do czego to ochoty nie ma .
    ja sobie z nim pogadam wszystko z siebie wyrzucę :D

A jest na tym wątku lista z testującymi kiedy która testuje ? macierzanka chyba taką ma czy się mylę ?
    Ania07 mój to przez tydzień nic nie dostanie :P hah
    ja nie bd nic robic sam ma teraz mnie dorwać :D
    a jak nie to nie ;)
    Rudasku witaj :*
    U nas nie bd czułości :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2014, 13:08

Ania07 lubi tę wiadomość

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam, widzę zę spokojnie tu od rana :):)

Mój mężunio to by codziennie chciał...o dziwo wczoraj nie miał aż takiej ochoty. Ale jakby mi się tak bardzo chciało, to bym go wykorzystała bez żadnych skrupułów :D
    Ale już też mi zapowiedział, żebym korzystała póki on chce, bo później mogę tego żałować... To była chyba groźba :D hahaha :D

Lena87, Ania07, Z., dżona, Kaśka28 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Żabko :*
    Ja to się zastanawiam i mój też o dziwno nic nie mówił żeby kupić mu jakieś witaminki co by go trochę postawiły do pionu jeśli chodzi o <3 bo sam ostatnio stwierdził że malą ochotę ma a jak mu powiedziałam o takich tabl. zeby kupić to on nawet to zaakceptował

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hihihi Mojemu tez sie chce ale nie nalega nigdy i tak na prawde prawie zawsze ja zaczynam zaczepki, Moj twierdzi, ze On nie chce zebym nie pomysłała ze tylko seksik :D heheheh :) ale generalnie akurat wszustko jakos tak idzie gładko i dobrze..ja Wam powiem ze po tamtej ovulce to tak straszliwie nie mialam ochoty ze chyba ze 2 tyg sie nie przytulaliśmy...:)

Kaśka28 lubi tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • sara_nar Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane. Ja po 4h śnie leże w łóżku przed tv i wcinam sałatkę ze szpinakiem ;)
    Monia to dobrze, oby szaleństwo temperaturowe się utrzymało :) nie tylko Ty masz schizy, że na następny dzień po <3 już nie ma żołnierzyków w Tobie, ja to czasem mam wrażenie, że w paranoje popadam. NIe stresuj się monitoringiem, to nie boli :P będzie dobrze.
    Ewelinko, nie wiem co doradzić, a może czopki z paracetamolem?
    Żabciu nie przejmu się tak tą temperaturą, ja jak mierzyłm, to raz miałam 37,1 a raz 36,1 :/
    Hej Z. hej dżona.
    Fidelissa ja tam bez jutrzejszej temperatury 36,6 mam nadzięję, że masz fasolkę w brzuszku.
    Daszka super wiadomość o pracy, gratuluję. A ja nie wiem, miesiąc się zaczął, w poniedziałek był szef i słowem nie wspomniał o umowie, co prawda telefonów wtedy sporo miałam, ale mógł zaczekać ....
    Sylvka, może powinnaś morfologię zrobić ?
    Melula ja bym poszła w czwartek, tym bardziej jk piszesz, że cykl Ci się skraca.
    Kasiula o tak, jeszcze dwa dni i weekend, już się nie mogę doczekać ;)
    Anhe, tak to jest, że nieszczęścia chodzą parami. Nie wiem co doradzić, ja bym mimo wszystko nie dała śwince się męczyć. To tak jak z bardzo chorą bliską nam osobą, wiemy, że strasznie się męczy,nic nie pomaga, a mimo to chcemy żeby jak najdłużej jeszcze pożyła.Czyli żeby dalej cierpiała...
    Hej lena ja tak patrząc na moje <3 to nie dziw, że mój M. później nie miał siły, ale sam chciał <3 dobrowolnie, ja go nie zmuszałam, nawet nie kusiłam :D Cześć landrynka bez złości nie ma miłości wieczorem zawieszenie broni i seksowna noc :)

dżona lubi tę wiadomość

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • Anhe Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój tylko nie znosi, jak wspominam o ciąży, bo "rzyga tym tematem". Z jednej strony się nie dziwię, a z drugiej... no kurczę, komu mam o tym mówić, jak nie jemu :D

Landryneczko, a może jakiś weekend poza domem? Facet to takie stworzonko, które nie lubi być w klatce. To on musi być zdobywcą. Jeżeli podamy im wszystko na tacy, to szybko się znudzą. Czasem warto się troszeczkę podroczyć :D

Kaśka28 lubi tę wiadomość

Trzymam kciuki za nas wszystkie!

526e02e297a4e6092323aa50e4900fb4.png
    bfaregz2mhjblff8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Saruś :*
    Zobaczymy jak się to potoczy :) jak wróci :)
    Smacznego kochana :)

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczko, może jest przemęczony albo coś? Może brakuje mu witaminek. Skoro przytał na propozycję, to czemu nie? :)
    Rudasku, mój to chyba nawet nie próbuje zgrywać dżentelmena ;]

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anhe wrote:
    A mój tylko nie znosi, jak wspominam o ciąży, bo "rzyga tym tematem". Z jednej strony się nie dziwię, a z drugiej... no kurczę, komu mam o tym mówić, jak nie jemu :D

Landryneczko, a może jakiś weekend poza domem? Facet to takie stworzonko, które nie lubi być w klatce. To on musi być zdobywcą. Jeżeli podamy im wszystko na tacy, to szybko się znudzą. Czasem warto się troszeczkę podroczyć :D
    Planujemy wyjechać na taki dłuższy weekend we dwoje ale to koniec marca początek kwietnia jakoś tak .
    Mój też nie lubi na ten temat rozmawiać i jest mi przykro bo jednak to bd nasze dziecko jak coś wiec powinniśmy o tym rozmwiać

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Landryneczko, może jest przemęczony albo coś? Może brakuje mu witaminek. Skoro przytał na propozycję, to czemu nie? :)
    Rudasku, mój to chyba nawet nie próbuje zgrywać dżentelmena ;]
    Jest przemczony pracą ale przecież ja też mam swoje potrzeby .
    Zaniedbuje mnie strasznie a jak to robimy to mam wrazenie ze z przymusu ostatnio to nawet nie doszedł :( było mi tak przykro ale co ja mogę
    z witaminami to muszę stać nad nim jak nad dzieckiem bo sam nie weźmie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2014, 13:23

‹‹ 1277 1278 1279 1280 1281 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ