Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
witam dziewczynki
Co do lekarzy ja tylko do faceta gina byłam raz u babki i jakaś nie fajna była.
Wczoraj troszkę ale jeszcze czas na owu więc to tylko trening
Daszka gratuluję pracy.
Laurko współczuję ale może faktycznie on zmęczony staraniami. Ja na swojego mam patent on chce się starać i co chwilę o tym mówi ale ja mu powtarzam że mamy jeszcze czas a co niech myśli że ja nie chcę będzie miał niespodziankę Na badania jak idę to mówię mu że muszę przed podjęciem decyzji wszystkie zrobić. A co do to wystarczy że się przytulę No chyba że faktycznie zmęczony.dżona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A co do witamin ja też musze stać nad moim bo on zapomina jak nie ma podane
-
Rudasek do mnie to mąż częściej się dobiera. Dzisiaj wróciłam zjechana po nocce, wzięłam prysznic i do łóżka przytuliłam się do M., a on ledwo co oko podniósł i już macanki, przy tym powtarzał: " oj żono, czy ja ci mówiłem, że jesteś cudowna?" aż mi śmiać się zachciało jak tego słuchała. Dzisiaj wyjątkowo ja miałam już dość, za to on demon seksu
Landrynko ja właśnie zastanawiam się nad tabletkami dla M. tylko nie wiem jakie .... czytałam o DAA kwas D- Asparaginowy.http://allegro.pl/scitec-daa-pro-120-kaps-potencja-testosteron-i3956046846.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2014, 13:27
dżona lubi tę wiadomość
-
Landryneczka wrote:Planujemy wyjechać na taki dłuższy weekend we dwoje ale to koniec marca początek kwietnia jakoś tak .
Mój też nie lubi na ten temat rozmawiać i jest mi przykro bo jednak to bd nasze dziecko jak coś wiec powinniśmy o tym rozmwiać
To dobrze Wam zrobi Tylko niech Cię ręka boska broni przed zmuszaniem go do podczas tego weekendu, bo poczuje się jeszcze bardziej osaczony.
Chyba większość mężczyzn nie lubi rozmawiać o ciąży, bo dla nich w myślach to było zawsze takie proste: serducho i puff, mamy ciążę. Nasze podniecanie się staraniem jest dla nich niezrozumiałe i irytujące. Za to weź z nim o nowym autku pogadaj...potforzasta, przedszkolanka:), dżona lubią tę wiadomość
-
Wróciłam Anhe, Landryneczko może troszkę przestańcie mówić swoim panom ciagle o ciązy bo to moim zdaniem ich blokuje troche i dlatego nie chca ciągle słyszec o staraniach i przez to są kłótnie.
Ja wiem landrynko że ty chcesz rozmawiać z nim na takie tematy ale może Twój narzeczony jest zmęczony tym. trzeba troszkę dać na luz a wszystko sie uda -
Little Frog wrote:Landryneczko, może jest przemęczony albo coś? Może brakuje mu witaminek. Skoro przytał na propozycję, to czemu nie?
Rudasku, mój to chyba nawet nie próbuje zgrywać dżentelmena ;]
hihih to mój trzyma fason
a wczoraj mu mówie ze ok 10go bedzie ovu ze trzeba coś podziałać
a On do mnie " no mam nadzieje, ze nie tylko podczas ovu, bo ostatnio to tylko wtedy CI sie chciało"
to mi dowalił
Anhe, Kasiula09, Lena87, Little Frog, Z., dżona lubią tę wiadomość
-
Anhe z tym autkiem to ja mam dosyć dzisiaj pojechali po nowe może dlatego mój wczoraj najchętniej by nie spał tylko ale ja jakoś już padłam.
-
Rudasek wrote:hihih to mój trzyma fason
a On do mnie " no mam nadzieje, ze nie tylko podczas ovu, bo ostatnio to tylko wtedy CI sie chciało"
to mi dowalił
eee no kochana to widze ze u Ciebie nie ma z tym problemem zeby zaciągać męża do łóżka -
Kasiula09 wrote:eee no kochana to widze ze u Ciebie nie ma z tym problemem zeby zaciągać męża do łóżka
Kochana pewnie , że nie ma, ale juz wiem , że nie moge mówić głośno ze teraz to teraz bo chyba też bedzie miał dość ze tylko brzydko mówiąc "produkcja". Choć dnia ovulki też sie nie da ukryć itd bo On cwaniak też sobie liczy, wie kiedy płodziaki, kiedy sucho itd Cwaniaczek
Lena87, Kasiula09, Z. lubią tę wiadomość
-
Rudasek wrote:hihih to mój trzyma fason
to mi dowalił -
nick nieaktualnyRudasek wrote:Kochana pewnie , że nie ma, ale juz wiem , że nie moge mówić głośno ze teraz to teraz bo chyba też bedzie miał dość ze tylko brzydko mówiąc "produkcja". Choć dnia ovulki też sie nie da ukryć itd bo On cwaniak też sobie liczy, wie kiedy płodziaki, kiedy sucho itd Cwaniaczek
Kumatego masz męża ..
Mój nic na ten temat nie wieAnhe, dżona lubią tę wiadomość
-
Rudasek wrote:Kochana pewnie , że nie ma, ale juz wiem , że nie moge mówić głośno ze teraz to teraz bo chyba też bedzie miał dość ze tylko brzydko mówiąc "produkcja". Choć dnia ovulki też sie nie da ukryć itd bo On cwaniak też sobie liczy, wie kiedy płodziaki, kiedy sucho itd Cwaniaczek
Kasiula09, Lena87, Z., dżona, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Kumatego masz męża ..
Mój nic na ten temat nie wie
a wiedzie co jest najlepsze
Ze to On Was wyczaił i On mnie tu zapisał i mówi " rób tu wykresik, tu masz koleżanki- Baw sie
a to ,ze ma poczucie humoru to tak..jest megaaaa
Little Frog, Kasiula09, Z., dżona, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySara ja się nad tymi zastanawiam http://www.i-apteka.pl/product-pol-41402-MANFORTE-x-45-kapsulek.html
lub któreś z tych http://www.domzdrowia.pl/filter/category,247,potencja-libido-mezczyzni .
Anhe mój na wyjazdach to sam z seibie chce ;P
Witaj Kasiula :*
ja nawet ja nie mowię a chce sie kochać to on i tak swoje dopowie .
a co do samochodów to on by ciągle mógł mówić -
Lena mój na szczęście też ale za to mówi że liczy na pierwszą dziewczynkę A liczyć to on sobie może
-
Rudasek wrote:Kochana pewnie , że nie ma, ale juz wiem , że nie moge mówić głośno ze teraz to teraz bo chyba też bedzie miał dość ze tylko brzydko mówiąc "produkcja". Choć dnia ovulki też sie nie da ukryć itd bo On cwaniak też sobie liczy, wie kiedy płodziaki, kiedy sucho itd Cwaniaczek
uuu to szacun dla niego to teraz jednym słowem musicie nie tylko w ovulke ale i inne dni -
Lena87 wrote:Kumatego masz męża ..
Mój nic na ten temat nie wie
Mój nie miał zielonego pojęcia o owulacji i wszystkich innych procesach, zanim nie zaczęliśmy się starać. Wiedział tylko tyle, że kobieta ma @ co miesiąc, dni płodne przez pierwsze pół cyklu i właściwie nic więcej. Nawet niepoprawnie umiejscowił jajniki w swojej wyobraźni Taki mi się młotek trafiłLena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Little Frog wrote:O proszę. Mój to też się mnie delikatnie podpytuje co i jak i o co chodzi z tą temperaturą. A czasami mi mówi "Napisz tam na forum, że miałaś cudowny seks z mężem" albo coś w tym stylu Hahahaha, skromniś
u mnie zawsze było "dodaj kilka serduszek żeby podwyższyć statystykę"Little Frog, Lena87, potforzasta, Anhe, Z., dżona, Kaśka28 lubią tę wiadomość