Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
potforzasta wrote:Lena mój na szczęście też ale za to mówi że liczy na pierwszą dziewczynkę A liczyć to on sobie może
-
nick nieaktualny
-
a to my czesto Kochana...czasem to mam taka ochote, że w drodze z pracy do domku już go macam...ale właśnie tamten cykl miałam wyjątkowo jakiś na nie- nie chciało mi sie wogole, w sumie sama miałam wyrzuty sumienia za to ale nie robie nigdy nic na siłe, a moj na szczescie nie robi wyrzutów, uwag ird...
Jest kochany...
w tym cyklu mu wynagrodze bedziemy sie przytulać w naszej nowej kuchni na blacie hihihi...bo widze ze takie ma ochotkiLittle Frog, Lena87, sara_nar, Z., dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudasek wrote:a wiedzie co jest najlepsze
Ze to On Was wyczaił i On mnie tu zapisał i mówi " rób tu wykresik, tu masz koleżanki- Baw sie
a to ,ze ma poczucie humoru to tak..jest megaaaa
To teraz jak za dużo z nami przebywasz to nie może Mieć pretensji
Bo w końcu sam cie tu zapisał ..
Widzę, że lepiej trafić nie mogłaśAnhe, dżona, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Lena87 wrote:To teraz jak za dużo z nami przebywasz to nie może Mieć pretensji
Bo w końcu sam cie tu zapisał ..
Widzę, że lepiej trafić nie mogłaś
Nie absolutnie nie ma pretensji, podpytuje no stop jak Dziewczyny, co nowego, która bedzie mamusia, o czym gadamy, czy była jakas wstawka o Nim itd zywo zainteresowany
Lena87, Kasiula09, Landryneczka, dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudasek wrote:Nie absolutnie nie ma pretensji, podpytuje no stop jak Dziewczyny, co nowego, która bedzie mamusia, o czym gadamy, czy była jakas wstawka o Nim itd zywo zainteresowany
Rudasku opowiedz Mu dziś, że zrobiłaś z niego Guru na forum
Niech się dowartościowuje .. ..
A ja nawet nie wiem co byśmy chcieli pierwsze, nie rozmawiamy w ogóle na te tematy - powtarzam się
Tyle wiem, że syn będzie Filipek ..
dżona lubi tę wiadomość
-
Mój to jest w miarę spokojny, bo wie, że na forum same kobietki, a tak to z niego straszny zazdrośnik. Dla niego to chyba na rękę, że ja całymi dniami siedzę na forum, bo przynajmniej ma pewność, że nie piszę z żadnymi kumplami
sara_nar, dżona lubią tę wiadomość
-
Rudasku fajnego masz męża Mój też pretensji nie ma ale zawsze pyta z kim tam klepiesz albo co znowu drukujesz Czasem przez ramię mi zagląda.
Lena87 lubi tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Rudasku opowiedz Mu dziś, że zrobiłaś z niego Guru na forum
Niech się dowartościowuje .. ..
A ja nawet nie wiem co byśmy chcieli pierwsze, nie rozmawiamy w ogóle na te tematy - powtarzam się
Tyle wiem, że syn będzie Filipek ..
u nas pierwszy Chłopak - Ignacy a jak bedzie dziewczynka to też ok- Michalinka choć ja marze o chlopaku
-
Dziewczynki...napisałam do mojego o tym, ze zrobiłyście z Niego Guru na forum
a ten do mnie " zaraz im coś napisze"
Wiec liczcie na odpowiedz od R
hahahahaLena87, przedszkolanka:), dżona lubią tę wiadomość
-
Ja chciałam Michalinkę albo Kornelię i Filipka albo Jasia ale mąż swoje więc stanęło na razie na Patryku i Klaudii.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2014, 13:54
Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rudasek wrote:Dziewczynki...napisałam do mojego o tym, ze zrobiłyście z Niego Guru na forum
a ten do mnie " zaraz im coś napisze"
Wiec liczcie na odpowiedz od R
hahahahaLena87, dżona lubią tę wiadomość