Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:Ania praktyki narazie cisza, bo dyrektorki nie zastałam...
Cześć rudasku dobry ten Twój facet
Landryneczko, zawsze możesz mu powiedzieć,że koniec ze staraniami , kochać się na luzie a tylko Ty będziesz wiedzieć kiedy jest owulacja któraś nam już tak wczoraj zrobiła
Mój zawsze chce, ale wczoraj coś nie bardzo też ale było niby chciał ale kto ich tam wie
Cześć Sara
Co do rozmów o dziecku to widzę że żadnen nie lubi zbytnio mój tylko wczoraj powiedział,że ma nadzieję, że niedługo w brzuszku będę miała dzidziusia
A z lekami to też cztery światy z nimi!
Witaj Potforzasta , Kasia:)
ano dobry dobry hihih Wariat
Cześć Kochana :*
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymój na leki i na lekarza jest uczulony, jako tako mnie jeszcze słucha, ale dużo muszę się namęczyć żeby go przekonać.
najbardziej nakręca go myśl, że ma to pomóc zajść mi w ciążę, że musi być zdrowy etc. bo dzidziusia doczekać się nie możeRudasek, Little Frog, Landryneczka, dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudasku pozdrów męża
Przedszkolanko i chyba tak zrobie
ale jeśli chodzi o ojego to często jak jesteśmy gdzieś na imprezie czy coś to mówi ze ja nie pije bo mam w brzuszku dzidziusia i glaszcze mnie po nim . A czasami to taki jest zimny do tego wszystkiego .przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:Rudasku pozdrów męża
Przedszkolanko i chyba tak zrobie
ale jeśli chodzi o ojego to często jak jesteśmy gdzieś na imprezie czy coś to mówi ze ja nie pije bo mam w brzuszku dzidziusia i glaszcze mnie po nim . A czasami to taki jest zimny do tego wszystkiego .
Mąż pozdrowiony
Dziekuje i pozdrawiaLandryneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewa99 wrote:ale super
panom, którym nie chce się starać pokażcie to, strasznie słodkie
https://www.youtube.com/watch?v=V4wRQOhM9Zs#t=72
Pokażę to dziś mojemu Niech go troszkę ruszy, bo biedaczek nie może się zdecydować czy już, czy jeszcze się wstrzymać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Świetne te filmiki
przedszkolanka witamprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny co u was? Ja po całej nie przespanej nocy, przez moim patologicznych sąsiadów. Nie spałam od 23:30 do 6:30, w tym dzwoniłam na policję, któa przyjechała i interweniowała, ale nic nie pomogło. Przez tych skur... nawet temp nie mierzyłam, bo tzreba spać min. 3 godziny a ja spałam moze 15 min. jestem wykończona, jeszcze z męzem na badaniach byłam od 10 do 14, mam nadzieję, ze dzisiaj nei będzie powtórki z rozrywki bo wjadę do nich z drzwiami.. nie wiem co mam juz robic..