X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anhe wrote:
    To ja się nieskromnie pochwalę, że jesteśmy na etapie wybierania projektu :D

Jestem lepsza, czekam aż kierownik odda dokumenty, żeby złożyć o pozwolenie na budowę .. :)
    Co nie zmienia to faktu, że będę się bardzo długo budować ;)

Więc jeśli będziecie brać kredyt to Mnie wyprzedzisz ;) bo ja nie zamierzam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2014, 15:09

zizia_a, Anhe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2014, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się bardzo boję :/ ale staram sie nie myśleć o tym i nie oglądam nawet jak coś mówią o niej

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Jestem lepsza, czekam aż kierownik odda dokumenty, żeby złożyć o pozwolenie na budowę .. :)

to wy bez kredytu ?

• Anhe Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:

Ja też bez kredytu :D A czas mniej więcej oceniamy na rok/dwa :)

Trzymam kciuki za nas wszystkie!

526e02e297a4e6092323aa50e4900fb4.png
    bfaregz2mhjblff8.png
  • Laura Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie koleżanki ::)). Jestesmy po badaniach ::)). Mężuś pefrekt plemniczki to są słowa pana doktora ::). Pan doktor pobrał mi śluz i przy nas w gabinecie obejrzał pod mikroskopem a przy okazji dał i nam obejrzeć ::)). Wyniki sa rewelacyjne, plemniczki żyją i poruszaja sie szybko w moim śluzie. Widziałam męża żołnieżyki heh sa takie śmieszne graphics-soldiers-228631.gif
    W nastepna środę mam badanie hormonków a 19-go kolejną wizytę z naszym doktorem który zadecyduję co dalej robimy ::)).
    Same pozytywy widzę ::))
    570018w02xr7isn0.gif

Ps.Przepraszam że nie poczytałam was wcześniej....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2014, 15:14

Nati89, przedszkolanka:), Lena87, Anhe, Macierzanka:), Kasiula09, Little Frog, Z., dżona lubią tę wiadomość

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• zizia_a Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to super:)trzymam kciuki żeby reszta była równie dobra:)

Laura lubi tę wiadomość

qdkk6iyebj2b3j6g.png
    n59yk6nl5kbmpqtr.png

8zw0xqpkiuw2sxx1.png
  • Nati89 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura ciesze sie ze wszystko ok :)

Laura lubi tę wiadomość

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Laura :*
    Cieszę się bardzo <3

Laura lubi tę wiadomość

• Rudasek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura wrote:
    Witajcie koleżanki ::)). Jestesmy po badaniach ::)). Mężuś pefrekt plemniczki to są słowa pana doktora ::). Pan doktor pobrał mi śluz i przy nas w gabinecie obejrzał pod mikroskopem a przy okazji dał i nam obejrzeć ::)). Wyniki sa rewelacyjne, plemniczki żyją i poruszaja sie szybko w moim śluzie. Widziałam męża żołnieżyki heh sa takie śmieszne graphics-soldiers-228631.gif
    W nastepna środę mam badanie hormonków a 19-go kolejną wizytę z naszym doktorem który zadecyduję co dalej robimy ::)).
    Same pozytywy widzę ::))
    570018w02xr7isn0.gif

Ps.Przepraszam że nie poczytałam was wcześniej....

No to cudownie :) same dobre wieści :):)

Laura lubi tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Nati89 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sporo odkładam, sprzedam mieszkanie dozbieram i może sie poszczęści :)Ale to odległe plany jak na razie, teraz myśle o dziecku :)

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    to wy bez kredytu ?

Tak, jak na razie mamy gdzie mieszkać ..
    W tym roku tylko fundamenty chcemy zrobić, na przyszły rok może mury :)
    Nie stać nas na wzięcie kredytu z banku i spłacanie raty po 1500 zł gdzie jeszcze by miało dziecko być to już w ogóle nie realne :)
    Ja nie pracuję, Tomek na kopalni .. Kokosów nie zarabia ale dajemy radę coś odłożyć jeśli się da :) Barbórka, 14, węgiel wszystko idzie na konto oszczędnościowe nic z tego nie mamy :)
    A jak będzie nam się sufit na głowę sypać to będę wolała od teścia (dusi grosz - sknera ) pożyczyć pieniądze i rata do spłacenia będzie mniejsza bez żadnych odsetek :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2014, 15:17

Nati89, dżona lubią tę wiadomość

• zizia_a Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Nie stać nas na wzięcie kredytu z banku i spłacanie raty po 1500 zł gdzie jeszcze by miało dziecko być to już w ogóle nie realne :)
    Ja nie pracuję, Tomek na kopalni .. Kokosów nie zarabia ale dajemy radę coś odłożyć jeśli się da :) Barbórka, 14, węgiel wszystko idzie na konto oszczędnościowe nic z tego nie mamy :)
    A jak będzie nam się sufit na głowę sypać to będę wolała od teścia (dusi grosz - sknera ) pożyczyć pieniądze i rata do spłacenia będzie mniejsza bez żadnych odsetek :)

kurde no masz racje..ale ciężko coś odłożyć...jeszcze chodzenie od 1 do 2 lekarza...strasznie ciężko:(

qdkk6iyebj2b3j6g.png
    n59yk6nl5kbmpqtr.png

8zw0xqpkiuw2sxx1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Też racja , my może w nastepnym roku pomyślimy o własnym mieszkaniu ale też bez kredytu . Bo jednak wkopywać się w kredyt i mieć go na głowie i zastanawiać się skad na ratę to też nie za fajnie .

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anhe wrote:

Rok/dwa wybudować bez kredytu ? Czapki z głów :)
    U mnie to będzie trwało około 6 - 7 lat :)

Lauro same dobre newsy nam dajesz :) Tulę Mocno <3

Laura, zizia_a lubią tę wiadomość

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zizia_a wrote:
    kurde no masz racje..ale ciężko coś odłożyć...jeszcze chodzenie od 1 do 2 lekarza...strasznie ciężko:(

niestety, że by być chorym to trzeba mieć zdowie :)
    nie dość, że czas oczekiwania straszny to jeszcze wszedzie koszty..na g....o to ubezpieczenie i te inne rzeczy :(

zizia_a lubi tę wiadomość

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do sąsiadów to ja mam nienormalnych, tresują dzieciaki za ścianą a przy ludziach jacy to rodzice roku. A do tego nie mamy podziału i wojna jest ,ale mama już załatwia u notariusza, bo nie cha polubownie zobaczymy co wyjdzie. Nienormalni oni są.

Co do wojny to mój strasznie przeżywa,ale podobno jak do tej pory nie ma to już nie będzie :)

Laura same dobre wieści :) widzisz, a tak się martwiłaś :) !!

A mnie coś jajnik kłuje , test pozytywny, tempka spadła a owu niby za tydzień :O

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Rok/dwa wybudować bez kredytu ? Czapki z głów :)
    U mnie to będzie trwało około 6 - 7 lat :)

Lauro same dobre newsy nam dajesz :) Tulę Mocno <3
    No dokładnie cieżko się bd wyrobić :D

• Rudasek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anhe napisała:

bank okradłaś ???:)

Landryneczka, Lena87, zizia_a lubią tę wiadomość

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • zizia_a Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    niestety, że by być chorym to trzeba mieć zdowie :)
    nie dość, że czas oczekiwania straszny to jeszcze wszedzie koszty..na g....o to ubezpieczenie i te inne rzeczy :(

dokładnie..nie wiem po co płacimy te składki...jak i tak wszystko bez recepty dostaje..i ani jednego skierowania nie dostane;/

dżona lubi tę wiadomość

qdkk6iyebj2b3j6g.png
    n59yk6nl5kbmpqtr.png

8zw0xqpkiuw2sxx1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    Co do sąsiadów to ja mam nienormalnych, tresują dzieciaki za ścianą a przy ludziach jacy to rodzice roku. A do tego nie mamy podziału i wojna jest ,ale mama już załatwia u notariusza, bo nie cha polubownie zobaczymy co wyjdzie. Nienormalni oni są.

Co do wojny to mój strasznie przeżywa,ale podobno jak do tej pory nie ma to już nie będzie :)

Laura same dobre wieści :) widzisz, a tak się martwiłaś :) !!

A mnie coś jajnik kłuje , test pozytywny, tempka spadła a owu niby za tydzień :O
    \
    Mi ostatnio jajniki dają popalić dzień w dzień jak nie jeden o drugi to oby dwa :D

‹‹ 1283 1284 1285 1286 1287 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ