Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyzizia_a wrote:kurde no masz racje..ale ciężko coś odłożyć...jeszcze chodzenie od 1 do 2 lekarza...strasznie ciężko:(
Oczywiście, że jest ciężko Nikt nie powiedział, że będzie kolorowo ..
W bogatej rodzinie się nie urodziłam, mąż też z takiej nie pochodzi ..
Wręcz przeciwnie wszystkich u Mnie było 7 u męża 8zizia_a lubi tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Tak, jak na razie mamy gdzie mieszkać ..
W tym roku tylko fundamenty chcemy zrobić, na przyszły rok może mury
Nie stać nas na wzięcie kredytu z banku i spłacanie raty po 1500 zł gdzie jeszcze by miało dziecko być to już w ogóle nie realne
Ja nie pracuję, Tomek na kopalni .. Kokosów nie zarabia ale dajemy radę coś odłożyć jeśli się da Barbórka, 14, węgiel wszystko idzie na konto oszczędnościowe nic z tego nie mamy
A jak będzie nam się sufit na głowę sypać to będę wolała od teścia (dusi grosz - sknera ) pożyczyć pieniądze i rata do spłacenia będzie mniejsza bez żadnych odsetek
U mnie dokładnie tak samo. Mamy gdzie mieszkać, a mieszkamy u rodziców, płacimy jakieś 200zł miesięcznie, więc w zasadzie wszystko co M. zarobi, to idzie na nasze zachciewajki. My tak samo będziemy na bieżąco budować Najlepszy sposób na to, żeby nie okopać się w kredytach, bo skąd ja mogę wiedzieć czy za rok/dwa/dziesięć praca będzie...
Twój teść sknera? Mojej teściowej nie widziałaś. Jak była Delma w sklepie tańsza o 50gr , to kupiła 7 pudełek.Lena87, Rudasek, Little Frog, Z., dżona lubią tę wiadomość
-
Anhe wrote:U mnie dokładnie tak samo. Mamy gdzie mieszkać, a mieszkamy u rodziców, płacimy jakieś 200zł miesięcznie, więc w zasadzie wszystko co M. zarobi, to idzie na nasze zachciewajki. My tak samo będziemy na bieżąco budować Najlepszy sposób na to, żeby nie okopać się w kredytach, bo skąd ja mogę wiedzieć czy za rok/dwa/dziesięć praca będzie...
Twój teść sknera? Mojej teściowej nie widziałaś. Jak była Delma w sklepie tańsza o 50gr , to kupiła 7 pudełek.
200 zł??kurde my się dokładamy 900:(
-
nick nieaktualnyAnhe wrote:U mnie dokładnie tak samo. Mamy gdzie mieszkać, a mieszkamy u rodziców, płacimy jakieś 200zł miesięcznie, więc w zasadzie wszystko co M. zarobi, to idzie na nasze zachciewajki. My tak samo będziemy na bieżąco budować Najlepszy sposób na to, żeby nie okopać się w kredytach, bo skąd ja mogę wiedzieć czy za rok/dwa/dziesięć praca będzie...
Twój teść sknera? Mojej teściowej nie widziałaś. Jak była Delma w sklepie tańsza o 50gr , to kupiła 7 pudełek.
hahahaha to mnie rozwaliłaś z tą delmą to musiała zrobić sb zapas bo niech by o 10gr potem zdrożała to co wtedyprzedszkolanka:), Anhe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:hahahaha to mnie rozwaliłaś z tą delmą to musiała zrobić sb zapas bo niech by o 10gr potem zdrożała to co wtedy
ale jaja dobrze , że mydła nie kupuje i nie składa pod łożkiem w razie wojny bo z tym sie spotkałam
Anhe lubi tę wiadomość
-
zizia_a wrote:200 zł??kurde my się dokładamy 900:(
Moi rodzice nie chcą od nas kasy. Proponowaliśmy jakieś większe sumy, bo tak głupio nam jest, że tylko tyle, a i do jedzenia dokładamy się tylko to, co tam czasem zakupy zrobimy z rzadka. Moi rodzice uważają, że póki mogą nam pomóc, to pomagają i wolą nas teraz trochę poutrzymywać niż skazać nas na kredyt, albo wynajem mieszkania do końca życia. Zazdroszczę mojemu M. tych teściówLena87, dżona, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Hej ja juz po monitoringu
w piątek nie musze przychodzić. W poniedziałek pęcherzyk był 16 mm , lewy jajnik. Dziś mnie poboluje prawy (albo juz sobie wmawiam).
a dziś jak sie okazuje nie ma pęcherzyka. To ja sie pytam w takim razie gdzie mam go szukać ? cooo rozpłynął sie ?
po pęknięciu jest jakiś płyn w macicy ponoć czy jakoś tak a u mnie go nie ma
czy jest możliwośc że cooo pękł normalnie ?? mąz za tydzień na badanie nasienia a ja krwi. Tylko teraz zaś problem mamy bo czy to jego badanie ma sens skoro bierze proszek jakis do rozpuszczania Biofenac z powodu złamania tej nogi i zastrzyki ale podskórne przeciwzakrzepowe.
Nie wiemy co robić a gina sie zapomniałam z wrażenia zapytac.. aha i robiłam dzis ok 11 test owu i mega ciemniejsza kontrolna jest.. leszcze ciemniejsza niż wczoraj.. ie wiem co robić .. mam dołka poradźcie coś -
nick nieaktualny
-
Anhe wrote:Moi rodzice nie chcą od nas kasy. Proponowaliśmy jakieś większe sumy, bo tak głupio nam jest, że tylko tyle, a i do jedzenia dokładamy się tylko to, co tam czasem zakupy zrobimy z rzadka. Moi rodzice uważają, że póki mogą nam pomóc, to pomagają i wolą nas teraz trochę poutrzymywać niż skazać nas na kredyt, albo wynajem mieszkania do końca życia. Zazdroszczę mojemu M. tych teściów
-
nick nieaktualnyAnhe wrote:
Dobra ta twoja teściowa ..
Sknera jak cholera a pazerny to już nie mówię, pieniądze ma bo wypłacili dom, sądził się z PZU w sprawie śmierci żony, w jednej i drugiej nodze ma endo ..
Za to wszystko w cholerę kasy dostał, a szkoda mu dać dziecku na ubrania itd ale nie będę tego tematu poruszać ..
My też mamy małe opłaty bo 150 zł co m-c jeśli chodzi o wodę i prąd ..
opał jakieś 1200 zł .
z gazu jego nie korzystam .. wolę butlę gazową wystarcza mi na 5 m-cy
Tyle co nasze osobiste opłaty typu tel. internet itd ..
Najdroższe to jest jedzenie niestety, ceny non stop w górę idą ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2014, 15:33
Anhe lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:Hej ja juz po monitoringu
w piątek nie musze przychodzić. W poniedziałek pęcherzyk był 16 mm , lewy jajnik. Dziś mnie poboluje prawy (albo juz sobie wmawiam).
a dziś jak sie okazuje nie ma pęcherzyka. To ja sie pytam w takim razie gdzie mam go szukać ? cooo rozpłynął sie ?
czy jest możliwośc że cooo pękł normalnie ?? mąz za tydzień na badanie nasienia a ja krwi. Tylko teraz zaś problem mamy bo czy to jego badanie ma sens skoro bierze proszek jakis do rozpuszczania Biofenac z powodu złamania tej nogi i zastrzyki ale podskórne przeciwzakrzepowe.
Nie wiemy co robić a gina sie zapomniałam z wrażenia zapytac.. aha i robiłam dzis ok 11 test owu i mega ciemniejsza kontrolna jest.. leszcze ciemniejsza niż wczoraj.. ie wiem co robić .. mam dołka poradźcie coś
Może zadzwoń do gina i zapytaj co z tym Twoim mężem. Jakiś telefon na pewno masz. Tak będzie najprościej i najwiarygodniej I nie dołkuj, bo to nie sprzyja
-
XxMoniaXx wrote:Hej ja juz po monitoringu
Nie wiemy co robić a gina sie zapomniałam z wrażenia zapytac.. aha i robiłam dzis ok 11 test owu i mega ciemniejsza kontrolna jest.. leszcze ciemniejsza niż wczoraj.. ie wiem co robić .. mam dołka poradźcie coś
Kurde Monia nie wiem jak Ci pomóc, może pęcherzyk się wchłąnał, też tak bywa, a co do tego leku to poczytaj na necie czy koliduje on w badaniach nasienia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny