Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Laura, super wieści Kibicuję Wam z całych sił!!
Monia, ja się w tych sprawach nie orientuję.
MY nie mamy żadnej finansowej pomocy - wręcz przeciwnie, w miarę możliwości staramy się pomagać zarówno mojej mamie jak i rodzicom męża. No chociaż moja babcia dość często się mnie pyta czy czegoś potrzebuję i wiem, że w razie potrzeby, to by mi dała, ale skoro jest mnie na coś stać, to nie miałabym sumienia brać od kogoś. Ostatnio chciała mi kupić tableta, ale odmówiłam. To nic, że sobie go nie kupię, bo szkoda mi na niego kasy. Za to babcia mojego męża to jest sknera (sam mój mąż tak o niej mówi). Jak kiedyś pożyczył od niej pieniądze, to dwa razy przy nim przeliczałą czy się wszystko zgadza :D:DLena87, Laura, dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no powiedziała że chyba że rano miał te 20 mm i pękł ale nie mam tego płynu po pęknięciu cholera
a lekarka jest fajna ogólnie i nie wiem co robić . powiedziała ża mam przyjśc po okresie to zobaczymy i następny cykl zastymulujemy pęknięcie.. nie wiem juz nic.. to jak tak powiedziała to chyba nadzieji na ciąże nie ma.. -
Another wrote:Melduję się, jestem po ginku! Stres miałam większy niż przed maturą! Normalnie masakra. Byłam pewna, że powie mi, że nic się nie dzieje i mogę zapomnieć o dzieciach...
a co powiedział ??
-
Monia nie mam pojęcia, wiem właśnie, że jak pęknie to jest ten płyn a, ze u Ciebie nie ma to nie mam pojecia o co chodzi, wszystko jest skomplikowane, ni emyśl negatywnie o tym, ze nie bedzie ciązy może akurat się udało i zaskoczyło badźmy dobrej myśli
-
Rudasek wrote:a co powiedział ??
Lena87, Little Frog, Z., dżona, Ania07 lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualny
-
Lena nas mama miała 11 i 12 braciszek zmarł jak miał 8 miesięcy A mama wychowana w domu dziecka mimo że miała 6 rodzeństwa tato 5 więc rodzina mega duża Ale za to jakie fajne niedziele u mamy jak się wszyscy zjadą
Te bliźniaki są rewelacja
Laura super wieści
Co do mieszkania to my mieszkamy z rodzicami męża i w zasadzie mało się dokładamy bo oni nie chcą powiedzieli że jak będzie nasze to będziemy wtedy my płacić al teraz mamy korzystać
Monia ja Ci nie pomogę ale też słyszałam że może się wchłonąć chociaż te testy są zastanawiające.
Little Frog, Lena87, Laura, dżona lubią tę wiadomość
-
Dzięki
Tylko teraz nie wiem co robić dalej... Powiedział, że jak mi się mocno spieszy to przepisze mi Clo, a jak nie, to żebym spróbowała zajść sama, bo szanse są i to nie takie małe. Wzięłam receptę na Clo, ale zastanawiam się, czy nie spróbować jeszcze jednego cyklu bez tego, tylko z inofolic'iem. Nie mam pojęcia co zrobić. Chyba muszę się z tym przespać Mam czas jeszcze, bo clo kazał brać od 5 dnia cyklu, więc jeszcze z 10 dni mam na zastanowienie."Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualnyPotforzasta wesoło musicie Mieć ..
Dla Mnie nie ważne kto z jakiej rodziny pochodzi tylko co z niej wyniesie
Nie warto z góry osądzać i wrzucać do jednego workaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2014, 16:27
XxMoniaXx, Little Frog, potforzasta, Z., dżona, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:martwi mnie ten mój pęcherzyk a właściwie jego brak.. no 16 mm to nie jest taki mały to gdzie sie podział.. ? ale z drugiej strony to dziś juz by przybrał rozmiary 20 mm ale czemu ona nie widziała tego płynu ?
Nie znam odpowiedzi na twoje pytanie ..