Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNie wiem Kochane czy macie Ovu Friend dodane na FB ale pojawił się taki News, może ktoś skorzysta
Przekazujemy prośbę od dziennikarki TVN, która szuka osób chętnych do wzięcia udziału w programie na temat niepłodności:
"Macie powyżej 30 lat i bezskutecznie staracie się o dziecko? Zastanawiacie się co może być przyczyną problemów z zajściem w ciążę? Do programu TV poszukujemy par po 30 roku życia, które bezskutecznie starają się o potomstwo. Wszystkim uczestnikom programu oferujemy kompleksowe, bezpłatne badania stwierdzające przyczynę niepłodności, konsultacje ze specjalistami, zakwaterowanie, zwrot kosztów podróży oraz honorarium. Osoby zainteresowane udziałem w programie prosimy o kontakt na mail: [email protected], [email protected] -
Lena87 wrote:Nie wiem Kochane czy macie Ovu Friend dodane na FB ale pojawił się taki News, może ktoś skorzysta
Przekazujemy prośbę od dziennikarki TVN, która szuka osób chętnych do wzięcia udziału w programie na temat niepłodności:
"Macie powyżej 30 lat i bezskutecznie staracie się o dziecko? Zastanawiacie się co może być przyczyną problemów z zajściem w ciążę? Do programu TV poszukujemy par po 30 roku życia, które bezskutecznie starają się o potomstwo. Wszystkim uczestnikom programu oferujemy kompleksowe, bezpłatne badania stwierdzające przyczynę niepłodności, konsultacje ze specjalistami, zakwaterowanie, zwrot kosztów podróży oraz honorarium. Osoby zainteresowane udziałem w programie prosimy o kontakt na mail: [email protected], [email protected]
Jaśli to program rozmowy t tłoku:) to nie idzcie, manipuluja ludzmi, pisza scenariuje, wszystko rezyserowane, nie ma Twojej inwencji..Szkoda czasu, nerówo a poxniej niepoeozumien bo tak powycinaja ,ze nie bedziecie wiedziec ze Wy to wy itd:(
-
nick nieaktualnyRudasek wrote:Jaśli to program rozmowy t tłoku:) to nie idzcie, manipuluja ludzmi, pisza scenariuje, wszystko rezyserowane, nie ma Twojej inwencji..Szkoda czasu, nerówo a poxniej niepoeozumien bo tak powycinaja ,ze nie bedziecie wiedziec ze Wy to wy itd:(
Nie wiem czy to Rozmowy w Toku czy być może jakiś inny program będą nagrywać . -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się i ja
pisała coś któraś o testach owu? właśnie słyszałam że wychodzą po kilka dni pozytywne, ja takiej sytuacji jeszcze nie miałam. Robiłam w tym miesiącu wyszedł pozytywne tylko przedwczoraj. Szkoda że nie ma tej pewności 100% że owu była
o tym płynie w zatoce też słyszałam
gin mi mówił kiedyś na wizycie że musze być już po owu bo jest płyn w zatoce
Another dobre wieści :* -
Lena87 wrote:Potforzasta wesoło musicie Mieć ..
Dla Mnie nie ważne kto z jakiej rodziny pochodzi tylko co z niej wyniesie
Nie warto z góry osądzać i wrzucać do jednego worka
Anusia witajWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2014, 16:55
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Witam sie z rana .
Pol nocy nie przespalam glowa mnie boli wzielam paracetamol ale znow go zwrocilam .
Jeden lek ktory moge brac i na dodatek go zwracam i nie dziala
Zycze wam kochane milego dnia :-*Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej piękne.
Ja mam dziś potworny dzień. Wczoraj pokłóciłam się z T. i to tak fest.
Powiedział mi masę przykrych rzeczy. A co gorsza dziś nie potrafił za tamto przeprosić. Cały dzień dziś ciche dni. Czekałam aż się odezwie, a on nic- chodzi po pracy i pogwizduje.
Aż w końcu nie wytrzymałam i pytam: przejdzie Ci przez usta słowo "przepraszam"?
A on- NIE.
Nosz kurwa!
Jak się rozpłakałam. Chciałam z miejsca wyjść z pracy i zostawić go samego z klientami.
Wysrałam mu swoje żale, że nigdy jeszcze mnie nie przeprosił z własnej inicjatywy, dosłownie zawsze czekał, aż mi przejdzie. Niestety, ale jest egoistą. Zero empatii, zero pokory. Nie jest złym człowiekiem, ale nie rusza go, że kogoś rani.
Boże, jak nad nim nie popracuję to się z nim rozwiodę, bo nie wytrzymam z takim człowiekiem.
Obiecał, że postara się zmienić. Ale to takie wymuszone było. Tak mi strasznie przykro, bo w takich momentach w ogóle nie czuję, że jest to człowiek który mnie kocha. Jak może tak ranić ktoś kto niby kocha??
Przepraszam za to morze żalu, ale musiałam się wygadać...
-
nick nieaktualnyDaszka no mam amol to tak zrobie . A na noc moge sie wysmarowac amolem czy nie bardzo ????
Fidelissa ah . Piotrka siostra bedzie w poniedzialek dzwonil doniej Piotrek zeby cos mi kupila w aptece w polsce chyba wiecej jest na przeziebienie ale mam nadzieje ze do tego momentu mi przejdzie . Bo tu poszlam do pharmacy i proponowala mi tylko paracetamol ktory juz mam w domu -
santoocha wrote:Hej piękne.
Powiedział mi masę przykrych rzeczy. A co gorsza dziś nie potrafił za tamto przeprosić. Cały dzień dziś ciche dni. Czekałam aż się odezwie, a on nic- chodzi po pracy i pogwizduje.
Aż w końcu nie wytrzymałam i pytam: przejdzie Ci przez usta słowo "przepraszam"?
A on- NIE.
Nosz kurwa!
Jak się rozpłakałam. Chciałam z miejsca wyjść z pracy i zostawić go samego z klientami.
Wysrałam mu swoje żale, że nigdy jeszcze mnie nie przeprosił z własnej inicjatywy, dosłownie zawsze czekał, aż mi przejdzie. Niestety, ale jest egoistą. Zero empatii, zero pokory. Nie jest złym człowiekiem, ale nie rusza go, że kogoś rani.
Boże, jak nad nim nie popracuję to się z nim rozwiodę, bo nie wytrzymam z takim człowiekiem.
Obiecał, że postara się zmienić. Ale to takie wymuszone było. Tak mi strasznie przykro, bo w takich momentach w ogóle nie czuję, że jest to człowiek który mnie kocha. Jak może tak ranić ktoś kto niby kocha??
nie martw sie .. ułoży sie skoro planujecie dziecko to sie kochacie mój też nie umie przepraszać .. oni chyba tak mają .. to słowo im przez gardło ie przechodzi a jak już przejdzie to cholernie cięzko trzymam kciuki za zażegnanie konfliktu -
nick nieaktualnysantoocha wrote:Hej piękne.
A on- NIE.
Nosz kurwa!
prytulam bedzie dobrze :* -
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Monia jak po wizycie ? bo nie czytalam postow
Hej ja juz po monitoringu
w piątek nie musze przychodzić. W poniedziałek pęcherzyk był 16 mm , lewy jajnik. Dziś mnie poboluje prawy (albo juz sobie wmawiam).
a dziś jak sie okazuje nie ma pęcherzyka. To ja sie pytam w takim razie gdzie mam go szukać ? cooo rozpłynął sie ?
po pęknięciu jest jakiś płyn w macicy ponoć czy jakoś tak a u mnie go nie ma
czy jest możliwośc że cooo pękł normalnie ?? mąz za tydzień na badanie nasienia a ja krwi. Tylko teraz zaś problem mamy bo czy to jego badanie ma sens skoro bierze proszek jakis do rozpuszczania Biofenac z powodu złamania tej nogi i zastrzyki ale podskórne przeciwzakrzepowe.
Nie wiemy co robić a gina sie zapomniałam z wrażenia zapytac.. aha i robiłam dzis ok 11 test owu i mega ciemniejsza kontrolna jest.. leszcze ciemniejsza niż wczoraj.. ie wiem co robić .. mam dołka poradźcie coś