X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • Another Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też często jest tak, że to facet przeprasza, nawet jak ja zawinię. To niby niedobrze, ale ja mam też trudny charakter.

Po wizycie u gina postanowiłam ochłonąć trochę i poszłam na spacer z koleżanką i jej prawie 3 letnim synem. Jak cieszyłam się na myśl o tym, że mam większe szanse na ciążę po wizycie u gina, tak w trakcie spaceru coraz bardziej odchodziłam od tej radości.Chyba szczyt rozpieszczenia. Krzyki, płacze, rzucanie się po podłodze sklepu, plucie... Często ludzie mówią, że kobiety, które długo starają się o dziecko mocniej je rozpieszczają. Niemożliwe jest chyba jednak "mocniejsze" rozpieszczenie...

Teraz to dopiero muszę ochłonąć... :P

"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
    bpz77ab.png
  • Maniuś Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane,jak sie macie?u mnie koncowka @ tak ze od jutra mozna zaczac:)nie moge sie doczekac juz wtorku,ale rownoczesnie boje sie jak cholera...

Kaśka28 lubi tę wiadomość

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • Malinowa Panienka Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żeby nie zapeszyć chyba ból głowy przeszedł... po 2 dniach w końcu... teraz marzę o czekoladzie Studenckiej :D

dżona lubi tę wiadomość

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
    MTHFR 1298A>C hetero
    Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2014, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    santoocha wrote:
    Hej piękne.

Ja mam dziś potworny dzień. Wczoraj pokłóciłam się z T. i to tak fest.
    Powiedział mi masę przykrych rzeczy. A co gorsza dziś nie potrafił za tamto przeprosić. Cały dzień dziś ciche dni. Czekałam aż się odezwie, a on nic- chodzi po pracy i pogwizduje.
    Aż w końcu nie wytrzymałam i pytam: przejdzie Ci przez usta słowo "przepraszam"?
    A on- NIE.
    Nosz kurwa!
    Jak się rozpłakałam. Chciałam z miejsca wyjść z pracy i zostawić go samego z klientami.
    Wysrałam mu swoje żale, że nigdy jeszcze mnie nie przeprosił z własnej inicjatywy, dosłownie zawsze czekał, aż mi przejdzie. Niestety, ale jest egoistą. Zero empatii, zero pokory. Nie jest złym człowiekiem, ale nie rusza go, że kogoś rani.
    Boże, jak nad nim nie popracuję to się z nim rozwiodę, bo nie wytrzymam z takim człowiekiem.
    Obiecał, że postara się zmienić. Ale to takie wymuszone było. Tak mi strasznie przykro, bo w takich momentach w ogóle nie czuję, że jest to człowiek który mnie kocha. Jak może tak ranić ktoś kto niby kocha??

Przepraszam za to morze żalu, ale musiałam się wygadać...

Kochana ja mam to samo z moim jest taki sam. Tez wczoraj była ostra kłótnia , popłakałam się spałam osobno . I też mnie nie przeprosił . Ale głowa do góry nie wrato chyba się przejmować nimi :* Wspieram

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Santoocha, mam nadzieję, że przejdzie mu przez gardło "przepraszam". Mi czasami mąż mówi "przepraszam, ale nie wiem za co". No wtedy to jak płachta na byka. Para leci z nosa i uszu. To mu mówię, że jak nie wie za co, to niech nie przeprasza. I parę razy zrobiłam mu to samo. Kilka razy nawet specjalnie coś mu powiedziałam i później skwitowałam "przepraszam, ale nie wiem za co". Niech wie, jak się czuję. Wiecie, u mnie ogólnie bywa tak, że zazwyczaj ja mam rację :D Ale jak już ja coś zawinię, to potrzebuję chwilę spokoju, przemyślenia i wtedy przeproszę.

Z., dżona lubią tę wiadomość

• Maniuś Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Malinowa to super ze juz Ci przeszlo,a ogolnie jak sie czujecie?

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinowa Panienka wrote:
    żeby nie zapeszyć chyba ból głowy przeszedł... po 2 dniach w końcu... teraz marzę o czekoladzie Studenckiej :D
    Ty zawsze tak za tymi słodkościami, czy teraz się w ciąży nasiliło? :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    to tylko w polsce mona kupic ?
    Kochana posmaruj sobie czoło amolem :*
    Ja jak byłam chora to mój mi posmarował czoło , skronie i pod nosem ( trochę szczypie ) ale przechodzi szybko ból

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam straszną ochotę na słodkie :P
    Kupił mi mój taki pycha serek z Bakomy Satino Trio z orzechami włoskimi mniam ale mało mało :D jak bym wiedziała ze taki dobry to by mi więcej kupił :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2014, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinowa Panienka wrote:
    Mnie tez trzyma 2 dzien amolem wysmarowalam ale nic nie daje :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina bo to musi mąż smarować a nie sama sobie :P

Landryneczka, Ewelina23 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Mnie tez trzyma 2 dzien amolem wysmarowalam ale nic nie daje :/
    połóż się pod kołderkę i napij się cieplutkiej herbatki i wygrzewaj się . Może spróbuj usnąć teraz .
    Ja sobie też głowę kołdrą przykrywałam i pomału pomału przechodziło

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2014, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnusiaM wrote:
    dokładnie mi to mój A. smarował :D

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daszka wrote:
    Po pęknięciu powinien być płyn w zatoce Douglasa, ale płyn ten się utrzymuje 24-48 h po owulacji jeśli w Pon wieczorem wystąpiła owulacja już to możliwe ze tego płynu już nie ma a cykl był owulacyjny głowa do góry !!
    Dziękuje. Ale w poniedziałek był wielkosci 16 mm a to jak by nawet pękł to by chyba nie był zdolny do zapłodnienia nie ?

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • zizia_a Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam znowu:) najlepiej jak luby wysmaruje :D

qdkk6iyebj2b3j6g.png
    n59yk6nl5kbmpqtr.png

8zw0xqpkiuw2sxx1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2014, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej zizia :)

zizia_a lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnusiaM wrote:
    AAAAAAAA no widzisz to czekam az wroci z pracy hehe bo bidulek jeszcze w pracy

Landryneczka, dżona lubią tę wiadomość

• kasia_czarna Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny cio tam slychac???

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasia_czarna wrote:
    Hej dziewczyny cio tam slychac???
    Hej :)
    zajadam się lays ami :P

• kasia_czarna Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    Hej :)
    zajadam się lays ami :P
    zaraz kochana do Ciebie dołącze narazie wciagam lila stix od Milka mniam ...

‹‹ 1288 1289 1290 1291 1292 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ