Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaśka28 wrote:Zyje zyje u mnie w sumie ok troche gorsze dni ostatnio ale trzeba sie trzymac i do przodu hehe fajnie ze u ciebie tak fajnie sie uklada my tez w kwietniu mamy wesele mam nadzieje ze bedziemy mogli pojsc
-
Landryneczka wrote:Kasiu ja nawet jak z nim o tym nie mówię to on i tak myśli że tylko o dziecko mi chodzi . Czekam już tego wyjazduDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
kasia_czarna wrote:nio wesela sa super... w czerwcu idziemy na kolejne do mojej kuzynki a we wrzesniu na kuzynka z Przemka strony.... moze juz z brzuszkiem bede na weselichu hihihiDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
zizia_a wrote:spoko spoko daje rade...za 15 kilo tez zjem chipsy jak Another..także życzę wytrwałości:)
zizia_a lubi tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Kaśka28 wrote:To zycze ci tego z calego serducha hehe:D
Kaśka28 lubi tę wiadomość
-
Another wrote:Trzymam kciuki, żeby się udało nam obu w takim razie Razem to będzie 30!
Another, Little Frog lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Bry wieczór,
Przeczytałam Was, polajkowałam troszkę, ale dziś mi się streszczać nie chce więc tak ogólnie powiem, że jak czytałam dzisiaj o tych waszych seksach to mi się wszystko w pracy kojarzyło...
A poza tym smutnym życzę uśmiechu i radości,
wesołym życzę jak najdłuższego utrzymywania się pozytywnej aury,
chorym życzę zdrówka,
skłóconym życzę szybkiego porozumienia i zgody,
zdezorientowanym w zakresie medycznym życzę spokoju ducha, i szybkiego odnalezienia odpowiedzi na dręczące pytania,
i tak o.
A u mnie gorszy dzień w pracy, ale dziś mam wolny wieczór, więc mam nadzieję, że trochę odciągnę myśli lukając sobie tutaj.zizia_a, Kaśka28, kasia_czarna, Laura, Little Frog, dżona lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Kaśka28 wrote:To ja sie dolaczam:D to bedzie 45 mam nadzieje ze przetrwam chociaz te 40 dni hehe ale juz tydzien slodyczy nie jem i juz jestem z siebie dumna hehe
Hejo Z.Z., Kaśka28 lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Kaśka28 wrote:To ja sie dolaczam:D to bedzie 45 mam nadzieje ze przetrwam chociaz te 40 dni hehe ale juz tydzien slodyczy nie jem i juz jestem z siebie dumna hehe
-
kasia_czarna wrote:tydzien bez slodkiego ??? boze jak wy to robicie...??? mnie to by trza bylo zamknac w domu i nie wypuszczac heheh
Little Frog lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
kasia_czarna wrote:to jeszcze 10 i bede ja:)Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️