X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • Z. Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    Kasiu teraz pytałam go czemu nie chce się kochać tak prosto z mostu a on że sam nie wiem . Ostatnio dwa razy nie doszedł . Mówię mu że niedługo mamy wyjazd więc mnie to nie obchodzi mamy jechać ma brać wolne i jedziemy na masaże jakieś , spa i wgl. A on że może właśnie takiego wyjazdu potrzebuje żeby odpoczać . myślę że on nie chce się kochać bo za bardzo jest przemeczony nie ma kiedy odpocząć bo od 8 do 16 praca i tak codziennie a ma dośc męcząca prace w sobote do 14 jedynie niedziela wolna

Landryneczko, praca to jedno, ja też wielokrotnie nie mam ochoty i siły jak jestem padnięta. Spróbuj zaciągać swojego narzeczonego w jakiś inny sposób do łóżka... pożartujcie ze sobą, powygłupiajcie się, potulajcie, zrob się na bóstwo, bądź dla niego piękna, seksowna, pociągająca... naprawdę robienie z musu nie działa fajnie na psychikę faceta. On Ci biedny dostanie traumy. A jak jeszcze nie udało mu się dojść... to wiesz jak jego ego mogło pójść w dół? On potrzebuje zrozumienia, wyrozumiałości... Faceci to takie duże dzieci, oni boją się odpowiedzialności, boją się mieć dzieci bo wszędzie sa bombardowani od dziecka, że facet to musi być silny, że musi zarabiać, że utrzymywać żonę, że zarobić na dzieci, to jest stres, z którym facet sobie może nie poradzić, a jak go bliska sercu osoba jeszcze naciska to już w ogóle. Bawcie się tym, a ty mu nie gadaj o wykresach, śluzach, dzieciach, ciąży. Mów mu, że jest kochany, męski, ma mięsnie super i, że Cię kręci!

Takie moje przemyślenia o...

Another, dżona lubią tę wiadomość

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • Another Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka, a kochacie się tylko wieczorem?
    Często mężczyźni mają (nie zawsze świadomą) ochotę na seksik rano. Lekkie pieszczotki i nie da się im wyrwać. Wieczorny seks tuż przed spaniem często się nudzi.

Z. lubi tę wiadomość

"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
    bpz77ab.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam :)

Monia nadzieja jest zawsze, ciało kobiety jest jedną wielką zagadką :)

Another super! A jaka jest Twoja dobra dieta? :)
    A co Ci szkodzi, próbuj sama! :)

Lena to do Rozmów w toku ? :) widziałam na ich stronie :)

Santoocha, są tacy (większość) że ciężko i m przychodzi słowo "przepraszam" czy nawet "kocham"... musicie na spokojnie porozmawiać,nie denerwuj się :)

Kaśka no działamy, choć dzisiaj przerwę robimy by plemniczki były lepsze :)

TORTURY!!!! A ja staram się nie jeść takich świństw :P

Landryneczka, widzisz! On sam daje znaki, że jest przemęczony i nie chodzi o to że nie chce dziecka czy że przestał Cię kochać:) i Z. ma rację :)

A co u czarnej? Robiła ten test? Ktoś coś wie?

Witam wszystkie :)

Z., dżona, XxMoniaXx lubią tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Z. Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another wrote:
    Często mężczyźni mają (nie zawsze świadomą) ochotę na seksik rano. Lekkie pieszczotki i nie da się im wyrwać. Wieczorny seks tuż przed spaniem często się nudzi.

To też prawda, tak już jesteśmy stworzeni żeby się ganiać nawzajem ;) Bo nasza pora to wieczór, a ich rano. Najlepiej na zgodę i rano i na wieczór hahaha :D

Another, Nati89 lubią tę wiadomość

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z. wrote:
    Landryneczko, praca to jedno, ja też wielokrotnie nie mam ochoty i siły jak jestem padnięta. Spróbuj zaciągać swojego narzeczonego w jakiś inny sposób do łóżka... pożartujcie ze sobą, powygłupiajcie się, potulajcie, zrob się na bóstwo, bądź dla niego piękna, seksowna, pociągająca... naprawdę robienie z musu nie działa fajnie na psychikę faceta. On Ci biedny dostanie traumy. A jak jeszcze nie udało mu się dojść... to wiesz jak jego ego mogło pójść w dół? On potrzebuje zrozumienia, wyrozumiałości... Faceci to takie duże dzieci, oni boją się odpowiedzialności, boją się mieć dzieci bo wszędzie sa bombardowani od dziecka, że facet to musi być silny, że musi zarabiać, że utrzymywać żonę, że zarobić na dzieci, to jest stres, z którym facet sobie może nie poradzić, a jak go bliska sercu osoba jeszcze naciska to już w ogóle. Bawcie się tym, a ty mu nie gadaj o wykresach, śluzach, dzieciach, ciąży. Mów mu, że jest kochany, męski, ma mięsnie super i, że Cię kręci!

Takie moje przemyślenia o...

Właśnie dlatego wolałam go spytać co go gryzie niż kochać się na siłę . Czekam do weekendu i zrobię jakąś romantyczną kolacyjkę :) zrobię mu jakiś masaż , mamy iść do kina więc trochę się rozerwie :) ja mu ciąglę mówię komplementy ale uważam tak jak on że potrzebuje wyjazdu odpoczynku

Z. lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another wrote:
    Zazwyczaj wieczorem dlatego że tak jak wspomniałam on ma cieżką pracę więc rano odpada , ma na 8 więc też musi wcześno wstać

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    Ale ja właśnie chciałam wiedzieć czemu nie chce i dobrze że spytałam bo sam mi się wreszcie wygadał i nie dusił tego w sobie . A jak bym go nie spytała to bym nie wiedziąła o co chodzi . A jak mam się z nim kochać skoro widzę że on nie ma ochoty bo jestt przemęczony a nawet jak to zrobmy to znów moze nie dojść boje się ze tak moze juz zostać
    Za duzo sie zastanawiasz za duzo myslisz...jak widzisz ze zmeczony to sie do niego nie dobieraj a zrob mu odprezajaca kapiel jakas pyszna kolacje moze piwko filmik i nie oczekuj kochania sie z nim i czekaj na ruch z jego strony niech sie poczuje zdobywca a nie gonionym kroliczkiem daj mu byc facetem

Z. lubi tę wiadomość

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj ponownie przedszkolanko :*

ja o tym wiem ze on jest zmęczony ale kiedyś było troszkę inaczej

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    Za duzo sie zastanawiasz za duzo myslisz...jak widzisz ze zmeczony to sie do niego nie dobieraj a zrob mu odprezajaca kapiel jakas pyszna kolacje moze piwko filmik i nie oczekuj kochania sie z nim i czekaj na ruch z jego strony niech sie poczuje zdobywca a nie gonionym kroliczkiem daj mu byc facetem
    szczerze ? jak ja bym nie robiła pierwszego kroku to wgl byśmy tego nie robili . Kiedyś to sam chciał a teraz to bym musiała czekac i czekać
    Zrobiłam mu właśnie kąpiel gorącą z solą do kąpieli :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2014, 20:22

• Z. Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaaak mi się marzy kąpieeel, z pianąąą, może z solą, i taką cieplutką wooodą mrrr :D
    w domu rodzinnym miałam wannę, u siebie mam tylko prysznic, ale ma to swoje plusy, przynajmniej nie wylewam hektolitrów wody i szybciej opuszczam łazienkę :D

Another lubi tę wiadomość

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • Another Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    Zazwyczaj wieczorem dlatego że tak jak wspomniałam on ma cieżką pracę więc rano odpada , ma na 8 więc też musi wcześno wstać
    To jest z Twojej perspektywy. Mój facet uwielbia poranny seks. Zawsze mówi, że ma o wiele więcej siły w dzień i jest w o niebo lepszym humorze. A pracuje od 6 do 15, więc jak coś to czasem budzę go 30 minut przed budzikiem i hopa :P

Kaśka28 lubi tę wiadomość

bpz77ab.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z. wrote:
    Jaaak mi się marzy kąpieeel, z pianąąą, może z solą, i taką cieplutką wooodą mrrr :D
    w domu rodzinnym miałam wannę, u siebie mam tylko prysznic, ale ma to swoje plusy, przynajmniej nie wylewam hektolitrów wody i szybciej opuszczam łazienkę :D
    no dokładnie bo w wannie to siedzi się i siedzi :D

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    TORTURY!!!! A ja staram się nie jeść takich świństw :P
    jakich swinstw przeciez to pysznosci...

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2014, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another wrote:
    To jest z Twojej perspektywy. Mój facet uwielbia poranny seks. Zawsze mówi, że ma o wiele więcej siły w dzień i jest w o niebo lepszym humorze. A pracuje od 6 do 15, więc jak coś to czasem budzę go 30 minut przed budzikiem i hopa :P
    ale on sam mi mówił że nie chce przed pracą . nie wiem spróbuje kiedyś

• Another Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    Wróciłam :)
    Another super! A jaka jest Twoja dobra dieta? :)
    A co Ci szkodzi, próbuj sama! :)

Witam wszystkie :)
    No właśnie nie wiem. To jest tak, że chciałabym jak najszybciej, jak najprędzej. Nie chcę już czekać, swoje wyczekałam :( Mimo to zastanawiam się nad tym ostro i też ta opcja do mnie mocniej przemawia.
    A dieta to mało węglodowanów (ale nie zero), mało tłuszczy (ale nie zero) i białeczko (ale nie pod sufit). Najważniejsze założenie: zero pieczywa (żadnego), makaronów, ryżu, ziemniaków :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2014, 20:28

bpz77ab.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    szczerze ? jak ja bym nie robiła pierwszego kroku to wgl byśmy tego nie robili . Kiedyś to sam chciał a teraz to bym musiała czekac i czekać
    Zrobiłam mu właśnie kąpiel gorącą z solą do kąpieli :)
    to wlasnie moze on potzrebuje tego!!! daj mu sie poczuc zdobywca sama mowilas ze keidys bylo inaczej bo musial sie starac...

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Another Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    ale on sam mi mówił że nie chce przed pracą . nie wiem spróbuje kiedyś
    Rozumiem, to już co innego. Ciężko doradzić :( Może faktycznie musi odpocząć, może czuje się nazbyt naciskany? Ah te chłopy.

bpz77ab.png
  • Another Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z. wrote:
    Ooo tak, kąpiel <3 Też mam prysznic i okropnie tęsknię za wanną. Jak uda mi się zajść w ciąże pierwsze co zrobię to wymienię prysznic na wannę z zabudową (czyli to i to razem). Zawsze mi mówiono, że do dziecka musi być wanna, więc to dobry powód do wymiany. A i ja zyskam :D

bpz77ab.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu tak mi się wydaje że wyjazd dobrze mu zrobi
    Another nie dziwię mu się wstać rano dość że w pracy musi się namęczyć to jeszcze <3 trochę by go wymęczyło

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another wrote:
    Ooo tak, kąpiel <3 Też mam prysznic i okropnie tęsknię za wanną. Jak uda mi się zajść w ciąże pierwsze co zrobię to wymienię prysznic na wannę z zabudową (czyli to i to razem). Zawsze mi mówiono, że do dziecka musi być wanna, więc to dobry powód do wymiany. A i ja zyskam :D
    ja uwielbiam sobie tak poleżeć :)

kurde teraz czekoladę wpierniczam :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2014, 20:38

‹‹ 1292 1293 1294 1295 1296 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ