X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oooo to ja przepraszam machlam sie z tym tygodzniem niejedzenia slodyczy bo paczka jadlam zapomnialam o nim :/

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Z. Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura wrote:
    Mam nadzieję że u mnie nie ma tej blokady....czasami myslę że może być ::((

Laura, jesteśmy tu po to żeby wylewać żale, mówić co nas boli, dzielić się pozytywną energią, wzbudzać w sobie nadzieję, zbierać siły na kolejny dzień walki. Ja wierzę, że nie masz blokady, wierzę, że zajęli się Wami teraz dobrze i pomogą Wam w tej klinice spełnić marzenie o posiadaniu dzieciątka! Masz w sobie tyle ciepła i optymizmu i tego się trzymaj! Na dziś trzeba się cieszyć z małego sukcesu - żołnierzyki są ok! :) Głowa do góry i czekamy na następne wizyty, na rozwój sytuacji, to droga w kierunku II. Warto się starać i poświęcić temu :) Wspieram mocno!

I nie dumaj, nie myśl za dużo, nie za dobrze jest za dużo analizować, ciesz się też po prostu każdym dniem. Ja się tego wciąż uczę, ale chyba idzie mi coraz lepiej ;)
    Little Frog wrote:
    Oki dziewczynki, ja uciekam do łóżeczka :) Życzę miłego wieczorku :)
    Laura, uszy do góry :) Myśl pozytywnie :) Wyniki dobre, nic na siłę :) A macie jeszcze inną drogę do celu :)

Dobranoc! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2014, 21:14

Laura, dżona lubią tę wiadomość

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Oki dziewczynki, ja uciekam do łóżeczka :) Życzę miłego wieczorku :)
    Laura, uszy do góry :) Myśl pozytywnie :) Wyniki dobre, nic na siłę :) A macie jeszcze inną drogę do celu :)
    Dobranoc :*

• przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another wrote:
    Ale mięso jest zdrowe! A na pewno drób (najlepiej indyk, ale kura też niezła) i wołowina. Wieprzowina jest be, to fakt. Ja z owocami uważam, bo niestety wiele z nich am sporo cukru, ale nie ograniczam do zera. Za to warzywa jem tonami (razem z resztą z indykiem i kurczakiem :D).

Tak, drób jem właśnie :P owoce też tak z umiarem tego cuku:P
    Paprykę nie bardzo lubię ale jako dodatek do kanapki czy sałatki to zjem:)

A ja pączka też nie zjadłam ani jednego! :D

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Malinowa Panienka Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Ty zawsze tak za tymi słodkościami, czy teraz się w ciąży nasiliło? :D
    nie no ja mam tak napady na słodkie a potem czekolada otwarta leży przez 2-3 tygodnie a ja zjadłam z niej 2-3 kostki. Jak idę do kawiarni to wówczas owszem lubię dobrą herbę i ciacho ale musi to być jakaś moja ulubiona bo w przypadkowej to mi nic nie smakuje i nie lubię :(

co do tego jak się czuje to ok. mdłości są ale mam nadzieję, że przejdą :D

Ewela ja kupiłam plastry chłodzące i trochę mi pomogły :)

dżona lubi tę wiadomość

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
    MTHFR 1298A>C hetero
    Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150
  • Another Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    Tak, drób jem właśnie :P owoce też tak z umiarem tego cuku:P
    Paprykę nie bardzo lubię ale jako dodatek do kanapki czy sałatki to zjem:)

A ja pączka też nie zjadłam ani jednego! :D
    No to super, bardzo dobra dietka w takim razie :D
    Ja po papryce mam taką zgagę, że masakra!Czasem tez po cebuli. A tak lubię leczo...

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
    bpz77ab.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura wrote:
    Jest, jestem szcześliwa tylko nie chce tez zeby którejś kolezance nie bylo przykro ze ja mam takie mozliwosci.
    Bo nie lubie sie chwalic i tak tez pokazywac ze ja mam cos wiecej.
    Bardzo chcialabym miec magiczną różdzke w ręcach aby moc dac szczescie tym ktorzy tego potrzebują ::))584776qvkek99ty3.gif
    kochana ty nas tu zarazaj optymizmem a piszac o twoich sukcesach dodajesz nam sily na dalsza walke bo jak tobie sie uda po tylu latach(a napewno tak bedzie)to wszytko stanie sie mozliwe takze informuj nas o swojej sytuacji i zadnej nie bedzie przykro wszytkie sie staramy o nasz cud oczywiscie gdzies tam w glebi bedziemy zazdroscic ale taka juz nasza natura :D tylko mysle ze bardziej bedziemy sie cieszyc niz zazdroscic ci twojej fasoli:D zycze ci bo zaslugujesz na to :D

Z., Laura, dżona lubią tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Laura Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z. wrote:
    Laura, jesteśmy tu po to żeby wylewać żale, mówić co nas boli, dzielić się pozytywną energią, wzbudzać w sobie nadzieję, zbierać siły na kolejny dzień walki. Ja wierzę, że nie masz blokady, wierzę, że zajęli się Wami teraz dobrze i pomogą Wam w tej klinice spełnić marzenie o posiadaniu dzieciątka! Masz w sobie tyle ciepła i optymizmu i tego się trzymaj! Na dziś trzeba się cieszyć z małego sukcesu - żołnierzyki są ok! :) Głowa do góry i czekamy na następne wizyty, na rozwój sytuacji, to droga w kierunku II. Warto się starać i poświęcić temu :) Wspieram mocno!

I nie dumaj, nie myśl za dużo, nie za dobrze jest za dużo analizować, ciesz się też po prostu każdym dniem. Ja się tego wciąż uczę, ale chyba idzie mi coraz lepiej ;)
    Dziękuję Kochana ::)). Jesteś Wielka 87434c3wor9yztz.gif

Z. lubi tę wiadomość

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

Wysłany: 5 marca 2014, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura nawet nie wiesz jak motywuje każdy pozytyw! :) jak się buźka cieszyła po tylu dobrych wiadomościach dzisiaj :)

Nawet mój Tomek dzisiaj się cieszył i mówił: "pewnie dużo hejtów macie?" a ja,że coś Ty, wszystkie się wspierają i takie fajne są :P

Laura lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Laura Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    kochana ty nas tu zarazaj optymizmem a piszac o twoich sukcesach dodajesz nam sily na dalsza walke bo jak tobie sie uda po tylu latach(a napewno tak bedzie)to wszytko stanie sie mozliwe takze informuj nas o swojej sytuacji i zadnej nie bedzie przykro wszytkie sie staramy o nasz cud oczywiscie gdzies tam w glebi bedziemy zazdroscic ale taka juz nasza natura :D tylko mysle ze bardziej bedziemy sie cieszyc niz zazdroscic ci twojej fasoli:D zycze ci bo zaslugujesz na to :D
    No jeśli nam się uda po 14 latach to na pewno Wam wszystkim również ::)).
    Dziękuję za Wielkie słowa 87434c3wor9yztz.gif

Kaśka28 lubi tę wiadomość

Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• Maniuś Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochaniutkie ktora jest z marca ,bo kiedys tu ktoras napisala,nie pamietam niestety ktora,ze kobieta jest najbardziej plodna w msc swoich urodzin:)ja jestem 28 marzec i moglo by sie to sprawdzic:)

Laura, Misty87 lubią tę wiadomość

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniuś wrote:
    Kochaniutkie ktora jest z marca ,bo kiedys tu ktoras napisala,nie pamietam niestety ktora,ze kobieta jest najbardziej plodna w msc swoich urodzin:)ja jestem 28 marzec i moglo by sie to sprawdzic:)
    OOOO to ja sie musze naczekac...ja jestem z grudnia... ale za ciebie trzymam kciuki :D

Laura, Maniuś lubią tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Laura Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniuś wrote:
    Ja tez czytałam o tym, to prawda ::)) Maniuś więc marzec jest twój ;;))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2014, 21:41

Maniuś lubi tę wiadomość

Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another wrote:
    Dziewczyny a tak z innej beczki, lekarz dzisiaj zmierzył mi endometrium i powiedział, że ma 8 mm. Trochę cienkie, prawda? :/

ja też chyba takie miałam ale nic nie mówił że za małe ...

• Z. Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniuś wrote:

Uch, to ja też mam daleko :) a koniecznie musi być swoich? :D :D Bo może męża... jego są bliżej ;P

Zresztą ja utwierdzam się w przekonaniu, że marzec będzie mój! Taką sobie samospełniającą przepowiednie robię i się tym nakręcam :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2014, 21:43

Laura, Maniuś lubią tę wiadomość

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017

Wysłany: 5 marca 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie też :P mąż kwiecień a ja sierpień...

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Jestem i tu i tam :D Kasia, gratuluję wstrzemięźliwości od słodyczy. Ja dziś zeżarłam (tylko tak to mogę nazwać) ponad pół czekolady....

ja roobie dzisiaj post i nie jem ale jutro na śniadanie nadrobie bo już nie moge wytrzymać!!
    uwielbiam słodkie :( dupa rośnie ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2014, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    u mnie też :P mąż kwiecień a ja sierpień...

a ja grudzień :(

• Kaśka28 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z. wrote:
    Uch, to ja też mam daleko :) a koniecznie musi być swoich? :D :D Bo może męża... jego są bliżej ;P

Zresztą ja utwierdzam się w przekonaniu, że marzec będzie mój! Taką sobie samospełniającą przepowiednie robię i się tym nakręcam :P
    A o tym nie pomyslalam moj tez ma blizej wiec moze sierpien :D

Z. lubi tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Laura Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z. wrote:

Twoje urodzinki muszą być koniecznie ::))

Kaśka28, Z. lubią tę wiadomość

Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

‹‹ 1294 1295 1296 1297 1298 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ