Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Laura wrote:Mam nadzieję że u mnie nie ma tej blokady....czasami myslę że może być :(
Laura, jesteśmy tu po to żeby wylewać żale, mówić co nas boli, dzielić się pozytywną energią, wzbudzać w sobie nadzieję, zbierać siły na kolejny dzień walki. Ja wierzę, że nie masz blokady, wierzę, że zajęli się Wami teraz dobrze i pomogą Wam w tej klinice spełnić marzenie o posiadaniu dzieciątka! Masz w sobie tyle ciepła i optymizmu i tego się trzymaj! Na dziś trzeba się cieszyć z małego sukcesu - żołnierzyki są ok! Głowa do góry i czekamy na następne wizyty, na rozwój sytuacji, to droga w kierunku II. Warto się starać i poświęcić temu Wspieram mocno!
I nie dumaj, nie myśl za dużo, nie za dobrze jest za dużo analizować, ciesz się też po prostu każdym dniem. Ja się tego wciąż uczę, ale chyba idzie mi coraz lepiej
Little Frog wrote:Oki dziewczynki, ja uciekam do łóżeczka Życzę miłego wieczorku
Laura, uszy do góry Myśl pozytywnie Wyniki dobre, nic na siłę A macie jeszcze inną drogę do celu
Dobranoc!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2014, 21:14
Laura, dżona lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
Another wrote:Ale mięso jest zdrowe! A na pewno drób (najlepiej indyk, ale kura też niezła) i wołowina. Wieprzowina jest be, to fakt. Ja z owocami uważam, bo niestety wiele z nich am sporo cukru, ale nie ograniczam do zera. Za to warzywa jem tonami (razem z resztą z indykiem i kurczakiem ).
Tak, drób jem właśnie owoce też tak z umiarem tego cuku:P
Paprykę nie bardzo lubię ale jako dodatek do kanapki czy sałatki to zjem:)
A ja pączka też nie zjadłam ani jednego! -
Little Frog wrote:Ty zawsze tak za tymi słodkościami, czy teraz się w ciąży nasiliło?
co do tego jak się czuje to ok. mdłości są ale mam nadzieję, że przejdą
Ewela ja kupiłam plastry chłodzące i trochę mi pomogłydżona lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
przedszkolanka:) wrote:Tak, drób jem właśnie owoce też tak z umiarem tego cuku:P
Paprykę nie bardzo lubię ale jako dodatek do kanapki czy sałatki to zjem:)
A ja pączka też nie zjadłam ani jednego!
Ja po papryce mam taką zgagę, że masakra!Czasem tez po cebuli. A tak lubię leczo...przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
kochana ty nas tu zarazaj optymizmem a piszac o twoich sukcesach dodajesz nam sily na dalsza walke bo jak tobie sie uda po tylu latach(a napewno tak bedzie)to wszytko stanie sie mozliwe takze informuj nas o swojej sytuacji i zadnej nie bedzie przykro wszytkie sie staramy o nasz cud oczywiscie gdzies tam w glebi bedziemy zazdroscic ale taka juz nasza natura tylko mysle ze bardziej bedziemy sie cieszyc niz zazdroscic ci twojej fasoli:D zycze ci bo zaslugujesz na to
Z., Laura, dżona lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Z. wrote:Laura, jesteśmy tu po to żeby wylewać żale, mówić co nas boli, dzielić się pozytywną energią, wzbudzać w sobie nadzieję, zbierać siły na kolejny dzień walki. Ja wierzę, że nie masz blokady, wierzę, że zajęli się Wami teraz dobrze i pomogą Wam w tej klinice spełnić marzenie o posiadaniu dzieciątka! Masz w sobie tyle ciepła i optymizmu i tego się trzymaj! Na dziś trzeba się cieszyć z małego sukcesu - żołnierzyki są ok! Głowa do góry i czekamy na następne wizyty, na rozwój sytuacji, to droga w kierunku II. Warto się starać i poświęcić temu Wspieram mocno!
I nie dumaj, nie myśl za dużo, nie za dobrze jest za dużo analizować, ciesz się też po prostu każdym dniem. Ja się tego wciąż uczę, ale chyba idzie mi coraz lepiejZ. lubi tę wiadomość
-
Laura nawet nie wiesz jak motywuje każdy pozytyw! jak się buźka cieszyła po tylu dobrych wiadomościach dzisiaj
Nawet mój Tomek dzisiaj się cieszył i mówił: "pewnie dużo hejtów macie?" a ja,że coś Ty, wszystkie się wspierają i takie fajne sąLaura lubi tę wiadomość
-
Kaśka28 wrote:kochana ty nas tu zarazaj optymizmem a piszac o twoich sukcesach dodajesz nam sily na dalsza walke bo jak tobie sie uda po tylu latach(a napewno tak bedzie)to wszytko stanie sie mozliwe takze informuj nas o swojej sytuacji i zadnej nie bedzie przykro wszytkie sie staramy o nasz cud oczywiscie gdzies tam w glebi bedziemy zazdroscic ale taka juz nasza natura tylko mysle ze bardziej bedziemy sie cieszyc niz zazdroscic ci twojej fasoli:D zycze ci bo zaslugujesz na to
Dziękuję za Wielkie słowaKaśka28 lubi tę wiadomość
-
Kochaniutkie ktora jest z marca ,bo kiedys tu ktoras napisala,nie pamietam niestety ktora,ze kobieta jest najbardziej plodna w msc swoich urodzin:)ja jestem 28 marzec i moglo by sie to sprawdzic:)
Laura, Misty87 lubią tę wiadomość
-
Maniuś wrote:Kochaniutkie ktora jest z marca ,bo kiedys tu ktoras napisala,nie pamietam niestety ktora,ze kobieta jest najbardziej plodna w msc swoich urodzin:)ja jestem 28 marzec i moglo by sie to sprawdzic:)
Laura, Maniuś lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Maniuś wrote:Kochaniutkie ktora jest z marca ,bo kiedys tu ktoras napisala,nie pamietam niestety ktora,ze kobieta jest najbardziej plodna w msc swoich urodzin:)ja jestem 28 marzec i moglo by sie to sprawdzic:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2014, 21:41
Maniuś lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Uch, to ja też mam daleko a koniecznie musi być swoich? Bo może męża... jego są bliżej ;P
Zresztą ja utwierdzam się w przekonaniu, że marzec będzie mój! Taką sobie samospełniającą przepowiednie robię i się tym nakręcamWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2014, 21:43
Laura, Maniuś lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualnyLittle Frog wrote:Jestem i tu i tam Kasia, gratuluję wstrzemięźliwości od słodyczy. Ja dziś zeżarłam (tylko tak to mogę nazwać) ponad pół czekolady....
ja roobie dzisiaj post i nie jem ale jutro na śniadanie nadrobie bo już nie moge wytrzymać!!
uwielbiam słodkie dupa rośnie ;/ -
nick nieaktualny
-
Z. wrote:Uch, to ja też mam daleko a koniecznie musi być swoich? Bo może męża... jego są bliżej ;P
Zresztą ja utwierdzam się w przekonaniu, że marzec będzie mój! Taką sobie samospełniającą przepowiednie robię i się tym nakręcamZ. lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Z. wrote:Uch, to ja też mam daleko a koniecznie musi być swoich? Bo może męża... jego są bliżej ;P
Zresztą ja utwierdzam się w przekonaniu, że marzec będzie mój! Taką sobie samospełniającą przepowiednie robię i się tym nakręcamKaśka28, Z. lubią tę wiadomość