Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Landryneczko, podobnie jak dziewczyny myślę, do wyjazdu mu odpuść a tam zobaczysz co się będzie działo - ściany będą pękać odpuść Kochana, do wyjazdu masz nas
a podobno mężczyźni powinni unikać gorących kąpieli czy sauny bo źle na ich jądra działają
Another ja staram się nie jeść słodyczy, ziemniaków, nie smaże(baaardzo rzadko), mało jem mięsa i zdecydowanie więcej owoców i warzyw bo kiedyś w ogóle nie jadłam -
nick nieaktualnyPrzedszkolanko mój akurat nie bierze bardzo gorących on sądzi że gorące ale ja uważam ze są w sam raz
Odpuszczę mu mam nadzieję że będzie dobrze
Kasiu heh słyszłam to ale u nas nie sprawdzi się po prostu byłby wykończony w pracyWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2014, 20:46
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Laura wrote:Dziewczyny a co myślicie o blokadzie psychicznej? bo to tez prawdopodobnie jest u kobiet :(
Jest coś takiego podobno, ale kochana nie szukaj u siebie objawów tego! Nie ma zamartwiania, pozytywne myślenie trzeba włączyć i wierzyć! Wiara czyni cuda Tulam
Little Frog wrote:Mam 5 stron do nadrobienia, ale może jak się uda, to włączę się tu do rozmowy
Żabko, chodź do nas, co tam będziesz czytać, później ponadrabiasz, nie ucieknie to nigdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2014, 20:53
Little Frog, Laura lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Landryneczka wrote:Przedszkolanko mój akurat nie bierze bardzo gorących on sądzi że gorące ale ja uważam ze są w sam raz
Odpuszczę mu mam nadzieję że będzie dobrze
Kasiu heh słyszłam to ale u nas nie sprawdzi się po prostu byłby wykończony w pracyDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Kaśka28 wrote:co ty gadasz faceci nabieraja sily na dalsza czesc dnia jak cisnienie im zleci hehe
A skąd wiesz jak to u nich jest? Może wariują po całym pokoju, mieszkaniu, domu, akrobacje alpejskie stosują, to może chłop zmęczony wtedy cały dzień!
Bez urazy oczywiście, taki tam żarcikKaśka28, Landryneczka lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Laura wrote:Dziewczyny a co myślicie o blokadzie psychicznej? bo to tez prawdopodobnie jest u kobiet :(
Fidelissa lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Laura wrote:Mam nadzieję że u mnie nie ma tej blokady....czasami myslę że może być :(
Laura lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:A moj zawsze gada kto rano popieprzy ten dzien ma lepszy:D
przedszkolanka:) wrote:Another ja staram się nie jeść słodyczy, ziemniaków, nie smaże(baaardzo rzadko), mało jem mięsa i zdecydowanie więcej owoców i warzyw bo kiedyś w ogóle nie jadłam
Kaśka28, potforzasta, przedszkolanka:), dżona, Fidelissa lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
No nadrobiłam
Co do odchudzania to ja się dołączam tylko u mnie przydało by się ze 20kg, słodycze chipsy?? Nie jadłam od stycznia aż do dzisiaj wskoczyły 2 małe ciastka,3 cukierki i odrobinka tego słonego przekleństwa Ale nic tyle to jest nic dam radę dalej A tu dzień kobiet imieniny moje masakra już widzę ile czekoladek dostanę trzeba będzie schować głęboko. -
Warzywka też jem jakieś pół roku w szczególności kalafior szpinak i brokuły no i papryka mogłabym codziennie jeść tonami
-
potforzasta wrote:No nadrobiłam
Co do odchudzania to ja się dołączam tylko u mnie przydało by się ze 20kg, słodycze chipsy?? Nie jadłam od stycznia aż do dzisiaj wskoczyły 2 małe ciastka,3 cukierki i odrobinka tego słonego przekleństwa Ale nic tyle to jest nic dam radę dalej A tu dzień kobiet imieniny moje masakra już widzę ile czekoladek dostanę trzeba będzie schować głęboko.
Ja jestem z siebie mega dumna, bo w tym roku w tłusty czwartek nawet nie powąchałam pączka! Chyba pierwszy raz w życiu"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."