Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Z. wrote:Ja mogę nie jeść baaardzo długo słodyczy, co nie znaczy, że ich nie lubię, ale jedzenie słodkiego, a szczególnie czekolady sprawia mi bólDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
kasia_czarna wrote:nic nie mow hehe.. ja dzis na sniadankie jajecznica na boczku (duzo boczku) ze szczypiorkiem i buleczki z serem zoltym rzodkiewki ogorek zielony mniammmm ..
zizia_a lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Another wrote:Dziewczyny a tak z innej beczki, lekarz dzisiaj zmierzył mi endometrium i powiedział, że ma 8 mm. Trochę cienkie, prawda?Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyKasiu teraz pytałam go czemu nie chce się kochać tak prosto z mostu a on że sam nie wiem . Ostatnio dwa razy nie doszedł . Mówię mu że niedługo mamy wyjazd więc mnie to nie obchodzi mamy jechać ma brać wolne i jedziemy na masaże jakieś , spa i wgl. A on że może właśnie takiego wyjazdu potrzebuje żeby odpoczać . myślę że on nie chce się kochać bo za bardzo jest przemeczony nie ma kiedy odpocząć bo od 8 do 16 praca i tak codziennie a ma dośc męcząca prace w sobote do 14 jedynie niedziela wolna
przedszkolanka:), Little Frog, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Z. wrote:Mam nadwrażliwość zębów... także jedzenie czekolady nie sprawia mi radości
Z., kasia_czarna lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
kasia_czarna wrote:kochana ale mam tedencje do tycia... jak wrocialm ze stanow to wazylam 68kgDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Landryneczka wrote:Kasiu teraz pytałam go czemu nie chce się kochać tak prosto z mostu a on że sam nie wiem . Ostatnio dwa razy nie doszedł . Mówię mu że niedługo mamy wyjazd więc mnie to nie obchodzi mamy jechać ma brać wolne i jedziemy na masaże jakieś , spa i wgl. A on że może właśnie takiego wyjazdu potrzebuje żeby odpoczać . myślę że on nie chce się kochać bo za bardzo jest przemeczony nie ma kiedy odpocząć bo od 8 do 16 praca i tak codziennie a ma dośc męcząca prace w sobote do 14 jedynie niedziela wolnaDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Wlasnie o to mi chodzi nie gadaj z nim o kochaniu tylko sie kochaj....daj mu odpoczac...i nie zameczaj go gadaniem...