X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    Kochana ja nie mam tak ze chce się kochać tylko w te dni i ja mu to mówię . Kocham go i ja bym mogła codziennie nie tylko w moje dni . On tego nie rozumie . Jak mam np. dzień płodny a mi się nie chce nie robimy tego . on ma dziwne myślenie że ja tylko chce z nim to robić o dziecko a tak nie jest . I nie rozumiem go już :/ Nie powiem nie jest już tak jak kiedyś i bardzo żałuję ale to też przez to że nie jesteśmy ze sobą pół roku czy rok tylko już 4 rok leci i może też nuda się wkrada czy coś nie wiem
    Kochana ja ze swoim juz jestem ponad 7 lat ale tu nie chodzi o to kto z kim ile jest moim zdaniem troszke za bardzo go cisniesz dlatego takie spiecia sa miedzy wami...postaraj sie nie gadac mu ze on sie nie chce starac ze mu nie zalezy czy podobnie...bo skoro zaczeliscie sie starac to napewno on tez chce dziecka tylko faceci tak maja ze nie bardzo lubia gadac uczuciach nie potrzebuja tego po prostu...
    Wyjedzcie gdzies chociaz na weekend albo wyjdzie do kina na spacer, zacznujcie ze soba randkowac jak kiedys daj mu sie zdobywac na nowo niech on sie postara o ciebie odpusc moze na jeden cykl w sensie nie stresuj sie ze nie trafiacie w te dni nawet jabyscie mieli spisac cykl na straty...poczekaj az mu sie zechce...i nie miej do niego zadnych pretensji staraj sie dla niego tak jak kiedys...
    Little Frog wrote:
    Mój to jest w miarę spokojny, bo wie, że na forum same kobietki, a tak to z niego straszny zazdrośnik. Dla niego to chyba na rękę, że ja całymi dniami siedzę na forum, bo przynajmniej ma pewność, że nie piszę z żadnymi kumplami :D
    hahaha moj tez zadowolony ze ja calymi dniami na forum hehe ale tylko dlatego ze tv jest jego i nie marudze mu ze sport oglada hehe :D

Co do tego czy sie tym wszytkim interesuje to moze niekoniecznie tym o czym gadamy ale moj cykl ma obcykany...nie da sie go zagiac zawsze ma policzone wszytko co do dnia kurcze...nie zawsze mi sie to podoba ale mam takie wrazenie z nie mamy do siebie pretensji ze kochamy sie tylko w dni plodne przyjelismy chyba to za oczywiste i juz a jak nam sie chce dodatkowo to wtedy tez sie kochamy:D
    Rudasek wrote:
    no to macie Kochaniutkie :) info od mojego R :):)

"witajcie Dziewczyny!
    przede wszystkim bardzo Was pozdrawiam! fajnie, że spotykacie się na forum i rozmawiacie ze sobą, dzielicie się swoimi spostrzeżeniami i doświadczeniami. Myślę, że to dobry pomysł i fajnie, że się wspieracie! No i jeszcze jedno, chyba najwazniejsze... Super widzieć młodych ludzi, którzy po prostu chcą cieszyć się dziećmi i potomstwem i świadomie do tego dążą! Życzę Wam, by wasze marzenia i pragnienia się spełniły! Ja i mój kochany Rudasek też staramy się o dziecko więc trzymajcie za nas kciuki, a my trzymamy je za WAS :) po buziaku dla Was "

Bardzo miłe to :D Rudasku z calego serducha zycze zielonej kropy na koniec :D zaslugujecie na to :D
    Laura wrote:
    Witajcie koleżanki ::)). Jestesmy po badaniach ::)). Mężuś pefrekt plemniczki to są słowa pana doktora ::). Pan doktor pobrał mi śluz i przy nas w gabinecie obejrzał pod mikroskopem a przy okazji dał i nam obejrzeć ::)). Wyniki sa rewelacyjne, plemniczki żyją i poruszaja sie szybko w moim śluzie. Widziałam męża żołnieżyki heh sa takie śmieszne
    W nastepna środę mam badanie hormonków a 19-go kolejną wizytę z naszym doktorem który zadecyduję co dalej robimy ::)).
    Same pozytywy widzę ::))

Ps.Przepraszam że nie poczytałam was wcześniej....

Ale od ciebie pozytywna energia bije podziel sie bardzo by mi sie przydala
    Lena87 wrote:
    Tak, jak na razie mamy gdzie mieszkać ..
    W tym roku tylko fundamenty chcemy zrobić, na przyszły rok może mury :)
    Nie stać nas na wzięcie kredytu z banku i spłacanie raty po 1500 zł gdzie jeszcze by miało dziecko być to już w ogóle nie realne :)
    Ja nie pracuję, Tomek na kopalni .. Kokosów nie zarabia ale dajemy radę coś odłożyć jeśli się da :) Barbórka, 14, węgiel wszystko idzie na konto oszczędnościowe nic z tego nie mamy :)
    A jak będzie nam się sufit na głowę sypać to będę wolała od teścia (dusi grosz - sknera ) pożyczyć pieniądze i rata do spłacenia będzie mniejsza bez żadnych odsetek :)
    Lena to powodzenia zycze... plany piekne kurcze troche zazdroszcze takiego podejscia :D Ale z calego <3 zycze zeby wam sie wszystko spełniło :D
    przedszkolanka:) wrote:

A mnie coś jajnik kłuje , test pozytywny, tempka spadła a owu niby za tydzień :O
    Nie patrz na to co wyznacza ci program jak test pozytyw to dzialjcie :D
    XxMoniaXx wrote:
    jak wchłonąc sie może tak normalnie i nie maaa ?
    Tak moze sie wchlonac nie peknie i sie wchlonie czyli do ovulacji nie dochodzi z tego co czytalam...a jesli chodzi o testy ovu to ta druga kreska musi byc ciemniejsza od kontrolnej a nie kontrolna...a moze nie zauwazyl pecherzyka? moze sie gdzies schowal? nie odpuszczajcie <3 jesli testy ovu beda pozytywne...chociaz slyszalam ze i one czasami sie myla...
    Lena87 wrote:
    Wracając do dzieci - Boskie ! <3

https://www.youtube.com/watch?v=3d8v2uJN7js

Miłego Dnia przedszkolanko ;)
    Lena a widzialas jak do tego podlozyli napisy? ze niby o czyms rozmawiaja? no normalnie mieli pomysly wiesz jak sie usmialam :D
    Another wrote:
    Najpierw pochwalił spadek masy ciała, potem powiedział, że hormony niskie, ale w normie i nie powinnam się martwić i... zrobił usg. Okazało się (choć byłam prawie pewna, że nie mam owulacji), że widać tam piękne ciałko żółte i wszystko jest bardzo w porządku! Podobno to duża zaleta dobrej diety i spora też inofolicu. Jestem mega szczęśliwa, że organizm zaczął ze mną współpracować :D!
    Ciesze sie razem z toba :D
    santoocha wrote:
    Hej piękne.
    Ja mam dziś potworny dzień. Wczoraj pokłóciłam się z T. i to tak fest.
    Powiedział mi masę przykrych rzeczy. A co gorsza dziś nie potrafił za tamto przeprosić. Cały dzień dziś ciche dni. Czekałam aż się odezwie, a on nic- chodzi po pracy i pogwizduje.
    Aż w końcu nie wytrzymałam i pytam: przejdzie Ci przez usta słowo "przepraszam"?
    A on- NIE.
    Nosz kurwa!
    Jak się rozpłakałam. Chciałam z miejsca wyjść z pracy i zostawić go samego z klientami.
    Wysrałam mu swoje żale, że nigdy jeszcze mnie nie przeprosił z własnej inicjatywy, dosłownie zawsze czekał, aż mi przejdzie. Niestety, ale jest egoistą. Zero empatii, zero pokory. Nie jest złym człowiekiem, ale nie rusza go, że kogoś rani.
    Boże, jak nad nim nie popracuję to się z nim rozwiodę, bo nie wytrzymam z takim człowiekiem.
    Obiecał, że postara się zmienić. Ale to takie wymuszone było. Tak mi strasznie przykro, bo w takich momentach w ogóle nie czuję, że jest to człowiek który mnie kocha. Jak może tak ranić ktoś kto niby kocha??
    Przepraszam za to morze żalu, ale musiałam się wygadać...
    Kochana nie smutaj sie...i jak tylko ci to pomaga to sie nam wygadaj postaramy sie pocieszyc... oni po prostu nie mysla ja mojemu ostatnio tez wykrzyczalam ze zaczynam sie przyzwyczajac do jego znieczulicy...kurcze czemu oni nie mysla co robia i jak bardzo czasami nas krzywdza....nie wiem o co poszlo ale mam nadzieje ze wszytko sobie jakos wyjasnicie i sie ulozy miedzy wami trzymam kciuki za to

Witamy w srod nas nowe forumowiczki-staraczki
    I ciebie Kasia_czarna co u ciebie? gdzies byla jak ciebie nie bylo?

Another, Laura, przedszkolanka:), dżona lubią tę wiadomość

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • kasia_czarna Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    AAAAAAAA no widzisz to czekam az wroci z pracy hehe bo bidulek jeszcze w pracy
    a P. Ciezarna jak sie miewa????

• kasia_czarna Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dawno mnie nie bylo i mam mega zaleglosci ale nie chce mi sie czytac wole z wami pogadac:) jakies newsy ??

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    Hej :)
    zajadam się lays ami :P
    kasia_czarna wrote:
    zaraz kochana do Ciebie dołącze narazie wciagam lila stix od Milka mniam ...
    hehehe dziewczyny prosze bez takich tortur mi tu..
    a z reszczta dzisiaj to i tak bym sie nie skusila nie wazne chyba jaka chcice bym miala hehe

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • kasia_czarna Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    a z reszczta dzisiaj to i tak bym sie nie skusila nie wazne chyba jaka chcice bym miala hehe
    kacha co tam??? wszystko ok???

• Another Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tu od 3 miesięcy nie miałam żadnej przekąski słonej w ustach, a tu takie tortury :O
    Oj zjadłoby się leys'y, zjadło k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,017_ol_orig.gif

"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
    bpz77ab.png
  • kasia_czarna Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    oj kasku kasku u mnie duzo sie dzialo.. w pracy kierat... pozniej bylam na wyjezdzie u mojego bo na weselicho szlismy mega bylo fajnie .. nawet dostalismy ksywe na weselu Lewandowscy hehehhehe... oczywiscie caly te dni sie meczylismy strasznie dawno tak nie szalelismy... duzo rozmawialismy wogole super bylo mega pozytywnie spedzony czas... a teraz powrocilam do 3city i miesiac bede pracowac w innej Galeri ale za to mam bliziutko do pracy:)

• kasia_czarna Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another wrote:
    Ja tu od 3 miesięcy nie miałam żadnej przekąski słonej w ustach, a tu takie tortury :O
    Oj zjadłoby się leys'y, zjadło k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,017_ol_orig.gif
    hehehhe zajrypisty jezor.... ja tez mam leysy moze chcesz troszke ??

• zizia_a Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:

ojj...a ja na diecie jestem.....ale mi narobiłaś smaka..ehh..

qdkk6iyebj2b3j6g.png
    n59yk6nl5kbmpqtr.png

8zw0xqpkiuw2sxx1.png
  • kasia_czarna Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyno??? zyjesz??? opowiadaj tu co slychac

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2014, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasia_czarna wrote:
    zaraz kochana do Ciebie dołącze narazie wciagam lila stix od Milka mniam ...
    chcesz ode mnie mam cebulkowe ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu ja nawet jak z nim o tym nie mówię to on i tak myśli że tylko o dziecko mi chodzi . Czekam już tego wyjazdu :)

• kasia_czarna Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zizia_a wrote:
    ojj...a ja na diecie jestem.....ale mi narobiłaś smaka..ehh..
    a dieta hmm po co?? ja tam jem wszystko i w duzych ilosciach... a jak bede w ciazy to bedzie problem heheh... bo pewie bede jesc jeszcze wiecej i bede wygladac jak wieloryb:(

Kaśka28 lubi tę wiadomość

• Another Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasia_czarna wrote:
    hehehhe zajrypisty jezor.... ja tez mam leysy moze chcesz troszke ??
    bardzo chętnie, ale za 15 kg :D

"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
    bpz77ab.png
  • Krokodylica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:

Ej. Moich paprykowych mi nie podjadaj. :P

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    another to częstuj się ;D
    zizia przepraszam :)

zizia_a lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Ej. Moich paprykowych mi nie podjadaj. :P
    mam swoje cebulkowe mniam :D

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasia_czarna wrote:
    Katarzyno??? zyjesz??? opowiadaj tu co slychac
    Zyje zyje u mnie w sumie ok troche gorsze dni ostatnio ale trzeba sie trzymac i do przodu hehe fajnie ze u ciebie tak fajnie sie uklada :D my tez w kwietniu mamy wesele mam nadzieje ze bedziemy mogli pojsc :D

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • zizia_a Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    another to częstuj się ;D
    zizia przepraszam :)

spoko spoko daje rade...za 15 kilo tez zjem chipsy jak Another..także życzę wytrwałości:)

Another lubi tę wiadomość

qdkk6iyebj2b3j6g.png
    n59yk6nl5kbmpqtr.png

8zw0xqpkiuw2sxx1.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę dziś laysowy wieczór. :D

kasia_czarna lubi tę wiadomość

‹‹ 1289 1290 1291 1292 1293 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ