Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Landryneczka wrote:Kochana ja nie mam tak ze chce się kochać tylko w te dni i ja mu to mówię . Kocham go i ja bym mogła codziennie nie tylko w moje dni . On tego nie rozumie . Jak mam np. dzień płodny a mi się nie chce nie robimy tego . on ma dziwne myślenie że ja tylko chce z nim to robić o dziecko a tak nie jest . I nie rozumiem go już Nie powiem nie jest już tak jak kiedyś i bardzo żałuję ale to też przez to że nie jesteśmy ze sobą pół roku czy rok tylko już 4 rok leci i może też nuda się wkrada czy coś nie wiem
Wyjedzcie gdzies chociaz na weekend albo wyjdzie do kina na spacer, zacznujcie ze soba randkowac jak kiedys daj mu sie zdobywac na nowo niech on sie postara o ciebie odpusc moze na jeden cykl w sensie nie stresuj sie ze nie trafiacie w te dni nawet jabyscie mieli spisac cykl na straty...poczekaj az mu sie zechce...i nie miej do niego zadnych pretensji staraj sie dla niego tak jak kiedys...Little Frog wrote:Mój to jest w miarę spokojny, bo wie, że na forum same kobietki, a tak to z niego straszny zazdrośnik. Dla niego to chyba na rękę, że ja całymi dniami siedzę na forum, bo przynajmniej ma pewność, że nie piszę z żadnymi kumplami
Co do tego czy sie tym wszytkim interesuje to moze niekoniecznie tym o czym gadamy ale moj cykl ma obcykany...nie da sie go zagiac zawsze ma policzone wszytko co do dnia kurcze...nie zawsze mi sie to podoba ale mam takie wrazenie z nie mamy do siebie pretensji ze kochamy sie tylko w dni plodne przyjelismy chyba to za oczywiste i juz a jak nam sie chce dodatkowo to wtedy tez sie kochamy:DRudasek wrote:no to macie Kochaniutkie info od mojego R
"witajcie Dziewczyny!
przede wszystkim bardzo Was pozdrawiam! fajnie, że spotykacie się na forum i rozmawiacie ze sobą, dzielicie się swoimi spostrzeżeniami i doświadczeniami. Myślę, że to dobry pomysł i fajnie, że się wspieracie! No i jeszcze jedno, chyba najwazniejsze... Super widzieć młodych ludzi, którzy po prostu chcą cieszyć się dziećmi i potomstwem i świadomie do tego dążą! Życzę Wam, by wasze marzenia i pragnienia się spełniły! Ja i mój kochany Rudasek też staramy się o dziecko więc trzymajcie za nas kciuki, a my trzymamy je za WAS po buziaku dla Was "
Bardzo miłe to Rudasku z calego serducha zycze zielonej kropy na koniec zaslugujecie na toLaura wrote:Witajcie koleżanki :). Jestesmy po badaniach :). Mężuś pefrekt plemniczki to są słowa pana doktora :. Pan doktor pobrał mi śluz i przy nas w gabinecie obejrzał pod mikroskopem a przy okazji dał i nam obejrzeć :). Wyniki sa rewelacyjne, plemniczki żyją i poruszaja sie szybko w moim śluzie. Widziałam męża żołnieżyki heh sa takie śmieszne
W nastepna środę mam badanie hormonków a 19-go kolejną wizytę z naszym doktorem który zadecyduję co dalej robimy :).
Same pozytywy widzę :)
Ps.Przepraszam że nie poczytałam was wcześniej....
Ale od ciebie pozytywna energia bije podziel sie bardzo by mi sie przydalaLena87 wrote:Tak, jak na razie mamy gdzie mieszkać ..
W tym roku tylko fundamenty chcemy zrobić, na przyszły rok może mury
Nie stać nas na wzięcie kredytu z banku i spłacanie raty po 1500 zł gdzie jeszcze by miało dziecko być to już w ogóle nie realne
Ja nie pracuję, Tomek na kopalni .. Kokosów nie zarabia ale dajemy radę coś odłożyć jeśli się da Barbórka, 14, węgiel wszystko idzie na konto oszczędnościowe nic z tego nie mamy
A jak będzie nam się sufit na głowę sypać to będę wolała od teścia (dusi grosz - sknera ) pożyczyć pieniądze i rata do spłacenia będzie mniejsza bez żadnych odsetekprzedszkolanka:) wrote:
A mnie coś jajnik kłuje , test pozytywny, tempka spadła a owu niby za tydzieńXxMoniaXx wrote:jak wchłonąc sie może tak normalnie i nie maaa ?Lena87 wrote:Wracając do dzieci - Boskie !
https://www.youtube.com/watch?v=3d8v2uJN7js
Miłego Dnia przedszkolankoAnother wrote:Najpierw pochwalił spadek masy ciała, potem powiedział, że hormony niskie, ale w normie i nie powinnam się martwić i... zrobił usg. Okazało się (choć byłam prawie pewna, że nie mam owulacji), że widać tam piękne ciałko żółte i wszystko jest bardzo w porządku! Podobno to duża zaleta dobrej diety i spora też inofolicu. Jestem mega szczęśliwa, że organizm zaczął ze mną współpracować !santoocha wrote:Hej piękne.
Ja mam dziś potworny dzień. Wczoraj pokłóciłam się z T. i to tak fest.
Powiedział mi masę przykrych rzeczy. A co gorsza dziś nie potrafił za tamto przeprosić. Cały dzień dziś ciche dni. Czekałam aż się odezwie, a on nic- chodzi po pracy i pogwizduje.
Aż w końcu nie wytrzymałam i pytam: przejdzie Ci przez usta słowo "przepraszam"?
A on- NIE.
Nosz kurwa!
Jak się rozpłakałam. Chciałam z miejsca wyjść z pracy i zostawić go samego z klientami.
Wysrałam mu swoje żale, że nigdy jeszcze mnie nie przeprosił z własnej inicjatywy, dosłownie zawsze czekał, aż mi przejdzie. Niestety, ale jest egoistą. Zero empatii, zero pokory. Nie jest złym człowiekiem, ale nie rusza go, że kogoś rani.
Boże, jak nad nim nie popracuję to się z nim rozwiodę, bo nie wytrzymam z takim człowiekiem.
Obiecał, że postara się zmienić. Ale to takie wymuszone było. Tak mi strasznie przykro, bo w takich momentach w ogóle nie czuję, że jest to człowiek który mnie kocha. Jak może tak ranić ktoś kto niby kocha??
Przepraszam za to morze żalu, ale musiałam się wygadać...
Witamy w srod nas nowe forumowiczki-staraczki
I ciebie Kasia_czarna co u ciebie? gdzies byla jak ciebie nie bylo?Another, Laura, przedszkolanka:), dżona lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Landryneczka wrote:Hej
zajadam się lays amikasia_czarna wrote:zaraz kochana do Ciebie dołącze narazie wciagam lila stix od Milka mniam ...
a z reszczta dzisiaj to i tak bym sie nie skusila nie wazne chyba jaka chcice bym miala heheDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:hehehe dziewczyny prosze bez takich tortur mi tu..
a z reszczta dzisiaj to i tak bym sie nie skusila nie wazne chyba jaka chcice bym miala hehe -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zizia_a wrote:ojj...a ja na diecie jestem.....ale mi narobiłaś smaka..ehh..
Kaśka28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kasia_czarna wrote:Katarzyno??? zyjesz??? opowiadaj tu co slychacDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️