Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:Ewelinka tak :
Hej ja juz po monitoringu
w piątek nie musze przychodzić. W poniedziałek pęcherzyk był 16 mm , lewy jajnik. Dziś mnie poboluje prawy (albo juz sobie wmawiam).
a dziś jak sie okazuje nie ma pęcherzyka. To ja sie pytam w takim razie gdzie mam go szukać ? cooo rozpłynął sie ?
po pęknięciu jest jakiś płyn w macicy ponoć czy jakoś tak a u mnie go nie ma
czy jest możliwośc że cooo pękł normalnie ?? mąz za tydzień na badanie nasienia a ja krwi. Tylko teraz zaś problem mamy bo czy to jego badanie ma sens skoro bierze proszek jakis do rozpuszczania Biofenac z powodu złamania tej nogi i zastrzyki ale podskórne przeciwzakrzepowe.
Nie wiemy co robić a gina sie zapomniałam z wrażenia zapytac.. aha i robiłam dzis ok 11 test owu i mega ciemniejsza kontrolna jest.. leszcze ciemniejsza niż wczoraj.. ie wiem co robić .. mam dołka poradźcie coś
Mogl nie pęknąć a sie wchlonac ale nie jestem pewna czy dobrze to napisalam . Bo jak pekl by pecherzyk to ona by widziala resztkipo peknieciu . Ja jak poszlam na potwierdzenie ciazy to byl do tej pory pecherzyk w lewym jajniku . On z @ sie dopiero usowa . Ciezko mi cos powiedziec .
Tempka tez spadla jak na owulke .
A moze ona go przeoczyla i ten pecherzyk jest wiekszy ?? no niewiem
A wyslij te zdjecia owulacyjne ? zerkne
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Daszka no mam amol to tak zrobie . A na noc moge sie wysmarowac amolem czy nie bardzo ????
Fidelissa ah . Piotrka siostra bedzie w poniedzialek dzwonil doniej Piotrek zeby cos mi kupila w aptece w polsce chyba wiecej jest na przeziebienie ale mam nadzieje ze do tego momentu mi przejdzie . Bo tu poszlam do pharmacy i proponowala mi tylko paracetamol ktory juz mam w domu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:Ewelinka tak :
Hej ja juz po monitoringu
w piątek nie musze przychodzić. W poniedziałek pęcherzyk był 16 mm , lewy jajnik. Dziś mnie poboluje prawy (albo juz sobie wmawiam).
a dziś jak sie okazuje nie ma pęcherzyka. To ja sie pytam w takim razie gdzie mam go szukać ? cooo rozpłynął sie ?
po pęknięciu jest jakiś płyn w macicy ponoć czy jakoś tak a u mnie go nie ma
czy jest możliwośc że cooo pękł normalnie ?? mąz za tydzień na badanie nasienia a ja krwi. Tylko teraz zaś problem mamy bo czy to jego badanie ma sens skoro bierze proszek jakis do rozpuszczania Biofenac z powodu złamania tej nogi i zastrzyki ale podskórne przeciwzakrzepowe.
Nie wiemy co robić a gina sie zapomniałam z wrażenia zapytac.. aha i robiłam dzis ok 11 test owu i mega ciemniejsza kontrolna jest.. leszcze ciemniejsza niż wczoraj.. ie wiem co robić .. mam dołka poradźcie coś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Santocha, pogodzicie się, zawsze są jakieś małe kryzysy .. u mnie np jest tak, ze ja nie umiem się pokłócić z moim niestety, a to jeszcze bardziej irytuje, on nic nie odpowiada, a ja coraz głośniej, wtedy szlak mnie trafia, a tak na prawdę nie wiem jakie on ma stanowisko w tym bo potem kwituje "masz racje" i tyle gadki żeby mieć świety spokój
Ewelinka słyszałam tez o tym Amolu, a Daszka ma racje ziołowe to raczej bezpieczne
Monia ja też nie wiem co myslec o tym pęcherzyku, dziwneEwelina23 lubi tę wiadomość
-
ok ja na razie też spadam będę później.
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Daszka no mam amol to tak zrobie . A na noc moge sie wysmarowac amolem czy nie bardzo ????
Ewelina ja mam straszne migreny, mój tata tak miał jak był młody a teraz ja tak mam. Tabletka nie działa ;/
mam taki żel w zamrażarce z apteki to siadam na tapczanie opieram głowe, odchylam ja troche do tyłu i przez recznik opieram głowe na tym żelu.
do tego mąż smaruje skronie amolem i tylko wtedy mi przechodzi
polecam ten żel!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnusiaM wrote:Ewelina ja mam straszne migreny, mój tata tak miał jak był młody a teraz ja tak mam. Tabletka nie działa ;/
mam taki żel w zamrażarce z apteki to siadam na tapczanie opieram głowe, odchylam ja troche do tyłu i przez recznik opieram głowe na tym żelu.
do tego mąż smaruje skronie amolem i tylko wtedy mi przechodzi
polecam ten żel!! -
santoocha wrote:Powiedział mi masę przykrych rzeczy.
Ja zawsze w takich sytuacjach przerywam facetowi wywód i mówię "zamknij ryj zanim powiesz parę słów za dużo bo później będziesz tego żałował", wtedy zapada cisza. Czasem jeszcze po chwili ciszy dodaję "już? przemyślałeś to sobie?".
Życzę owocnego godzenia się
Misty87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnusiaM wrote:na pewno nie! na pewno wszedzie można to kupić
to jest niebieski żel w bezbarwnej folii
ogólnie to jest na ból i stłuczeniadżona lubi tę wiadomość