X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.youtube.com/watch?v=mVutXcycUjQ aż się wzruszyłam

Hej Nati u mnie tak sobie :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny! Jestem tu od niedawna to moj pierwszy cykl z ovi.
    Fajny filmik od Kasiula09. Dla niewierzacych jest to mozliwe, moja siostra jest bardzo chudziutka gdy byla w ciazy a jej maluch byl bardzo duzy rownierz miala takie same ruchy. Bylo widac gdzie jest stopka, a kiedy piastka.
    Film tak nie odzwierciedla jak real.

Kasiula09, dżona lubią tę wiadomość

• zizia_a Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    http://www.youtube.com/watch?v=mVutXcycUjQ aż się wzruszyłam

to ja chyba takich nie mogę filmików oglądać bo się jeszcze bardziej dołuje :(

qdkk6iyebj2b3j6g.png
    n59yk6nl5kbmpqtr.png

8zw0xqpkiuw2sxx1.png
  • Nati89 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Ntu, to co się tam działo? Jakaś głośna impreza czy bójka? Masakra :/
    mieszka tam stare malzenstwo pija oboje, ale on robi awantury i to takie, ze ja bije, przeklina itp. Najgorsze jest to, ze mam z tymi debilami wspolna sciane moj duzy pokoj i ich, wiec slychac jak nawet tv chodzi co oczywiscie mi nie przeszkadza, a co dopiero o awanturze i co drugie slowo ty k, ty dziwko, szmato i tak non stop.. tez czasami przeklne, ale Boze to co bylo w nocy, to przeroslo wszystko .. chyba pojde po porade do jakiegos prawnika. Tym bardziej, ze jak sa awantury w dzien takie ze ją np na klatce szarpie to ta do nas na dzwonek, a ona tez jest dobre ziolko i juz nie otwieram, razem pija, bija sie i do kosciola chodza... tylko oni taka patologia, w bloku dwa mlode malzenstwa a reszta to staruszkowie

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati89 wrote:
    mieszka tam stare malzenstwo pija oboje, ale on robi awantury i to takie, ze ja bije, przeklina itp. Najgorsze jest to, ze mam z tymi debilami wspolna sciane moj duzy pokoj i ich, wiec slychac jak nawet tv chodzi co oczywiscie mi nie przeszkadza, a co dopiero o awanturze i co drugie slowo ty k, ty dziwko, szmato i tak non stop.. tez czasami przeklne, ale Boze to co bylo w nocy, to przeroslo wszystko .. chyba pojde po porade do jakiegos prawnika. Tym bardziej, ze jak sa awantury w dzien takie ze ją np na klatce szarpie to ta do nas na dzwonek, a ona tez jest dobre ziolko i juz nie otwieram, razem pija, bija sie i do kosciola chodza... tylko oni taka patologia, w bloku dwa mlode malzenstwa a reszta to staruszkowie

o to współczuje sredecznie :(:(

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Nati89 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heh dzięki Rudasek

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • zizia_a Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati89 wrote:

również współczuje..niestety znam tez takie przypadki z autopsji :( nie jest za ciekawie:(

qdkk6iyebj2b3j6g.png
    n59yk6nl5kbmpqtr.png

8zw0xqpkiuw2sxx1.png
  • Nati89 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niestety zizia .. po prostu jedna wielka porażka

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati89 wrote:
    heh dzięki Rudasek

u mnie nie bilo sie małżenstwo razem ale lali dzieci, zadzwoniłam na straż miejska to poźniej myslałam ze ta baba mnie na klatce zakatrupi :)
    teraz mam młode małżeństwo za sciana i też sie non stop kłóca,a sciany takie cienkie, ze mozna słowa zrozumieć..ehhhhhhhh :(

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati o kurcze to współczuje :( jak ja sie ciesze ze mieszkam w domu jednorodzinnym bo nigdy nie wiadomo na jakich sąsiadów trafi sie

preg.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati89 wrote:
    To faktycznie :/ Mam nadzieję, że jest jakieś rozwiązanie tego problemu. Ja zawsze mieszkałam w domku jednorodzinnym i na szczęście ominęły mnie takie sceny. Ale u mojej babci dwa piętra wyżej też jest taka patologia. Ojciec z synem pije, później awantury i bójki. Policja i pogotowie.... Aż czasami się boję o moją babcię, że ma w otoczeniu takich ludzi. W sumie tam prawie cała wieś to taka bieda i patologia. Aż się dziwię, że moja babcia tam mieszka. No ale jej mąż zapuścił tam korzenie i nawet ciężko jej coś w domu przemeblować, bo on taki uparty, a o jakiejś przeprowadzce, to by mowy nie było. Chociaż w sumie ona nigdy nie narzekała, że jej się tam nie podoba.

• Nati89 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    u mnie nie bilo sie małżenstwo razem ale lali dzieci, zadzwoniłam na straż miejska to poźniej myslałam ze ta baba mnie na klatce zakatrupi :)
    teraz mam młode małżeństwo za sciana i też sie non stop kłóca,a sciany takie cienkie, ze mozna słowa zrozumieć..ehhhhhhhh :(
    No wszystko słychac kazde słowo, a co dopiero kłótnie, to tak jakby u mnie w mieszkaniu było..

Kasiula tez marze o domu, może kiedys se uda :)

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • Nati89 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    To faktycznie :/ Mam nadzieję, że jest jakieś rozwiązanie tego problemu. Ja zawsze mieszkałam w domku jednorodzinnym i na szczęście ominęły mnie takie sceny. Ale u mojej babci dwa piętra wyżej też jest taka patologia. Ojciec z synem pije, później awantury i bójki. Policja i pogotowie.... Aż czasami się boję o moją babcię, że ma w otoczeniu takich ludzi. W sumie tam prawie cała wieś to taka bieda i patologia. Aż się dziwię, że moja babcia tam mieszka. No ale jej mąż zapuścił tam korzenie i nawet ciężko jej coś w domu przemeblować, bo on taki uparty, a o jakiejś przeprowadzce, to by mowy nie było. Chociaż w sumie ona nigdy nie narzekała, że jej się tam nie podoba.
    No tak starsi ludzie tak mają, nie da sie tego zmienic. Tez marze o domku.. Kiedys może uzbieram :D ;)

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • zizia_a Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati89 wrote:
    No tak starsi ludzie tak mają, nie da sie tego zmienic. Tez marze o domku.. Kiedys może uzbieram :D ;)

chyba większość z nas marzy.....mnie pomoże jedynie wygrana w totolotka ;)

Landryneczka, Nati89 lubią tę wiadomość

qdkk6iyebj2b3j6g.png
    n59yk6nl5kbmpqtr.png

8zw0xqpkiuw2sxx1.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zizia_a wrote:
    chyba większość z nas marzy.....mnie pomoże jedynie wygrana w totolotka ;)

Dokładnie, bo przy polskich zarobkach to można tylko w googlach poogladac :)

Landryneczka lubi tę wiadomość

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Anhe Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:

To ja się nieskromnie pochwalę, że jesteśmy na etapie wybierania projektu :D

zizia_a, Kaśka28 lubią tę wiadomość

Trzymam kciuki za nas wszystkie!

526e02e297a4e6092323aa50e4900fb4.png
    bfaregz2mhjblff8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    albo z zapałek postawić ;D

Z. lubi tę wiadomość

• zizia_a Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anhe wrote:
    To ja się nieskromnie pochwalę, że jesteśmy na etapie wybierania projektu :D

zazdroszczę....ehh...ja próbuje namówić męża na taki mały ekologiczny drewniany domek..zobaczymy czy mi sie uda..oczywiście wiąże się to z kredytem na 30 lat:(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2014, 15:05

qdkk6iyebj2b3j6g.png
    n59yk6nl5kbmpqtr.png

8zw0xqpkiuw2sxx1.png
  • Anhe Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak z innej beczki... Która z Was się boi III wojny światowej?
    Ja na początku podchodziłam do tego sceptycznie, ale z dnia na dzień coraz bardziej się boję...

Trzymam kciuki za nas wszystkie!

526e02e297a4e6092323aa50e4900fb4.png
    bfaregz2mhjblff8.png
  • zizia_a Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myślę ze jest to realne zagrożenie..no i chyba każdy się tego boi...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2014, 15:08

qdkk6iyebj2b3j6g.png
    n59yk6nl5kbmpqtr.png

8zw0xqpkiuw2sxx1.png
‹‹ 1282 1283 1284 1285 1286 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ