X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.youtube.com/watch?v=mVutXcycUjQ aż się wzruszyłam

Hej Nati u mnie tak sobie :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny! Jestem tu od niedawna to moj pierwszy cykl z ovi.
    Fajny filmik od Kasiula09. Dla niewierzacych jest to mozliwe, moja siostra jest bardzo chudziutka gdy byla w ciazy a jej maluch byl bardzo duzy rownierz miala takie same ruchy. Bylo widac gdzie jest stopka, a kiedy piastka.
    Film tak nie odzwierciedla jak real.

Kasiula09, dżona lubią tę wiadomość

• zizia_a Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    http://www.youtube.com/watch?v=mVutXcycUjQ aż się wzruszyłam

to ja chyba takich nie mogę filmików oglądać bo się jeszcze bardziej dołuje :(

qdkk6iyebj2b3j6g.png
    n59yk6nl5kbmpqtr.png

8zw0xqpkiuw2sxx1.png
  • Nati89 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Ntu, to co się tam działo? Jakaś głośna impreza czy bójka? Masakra :/
    mieszka tam stare malzenstwo pija oboje, ale on robi awantury i to takie, ze ja bije, przeklina itp. Najgorsze jest to, ze mam z tymi debilami wspolna sciane moj duzy pokoj i ich, wiec slychac jak nawet tv chodzi co oczywiscie mi nie przeszkadza, a co dopiero o awanturze i co drugie slowo ty k, ty dziwko, szmato i tak non stop.. tez czasami przeklne, ale Boze to co bylo w nocy, to przeroslo wszystko .. chyba pojde po porade do jakiegos prawnika. Tym bardziej, ze jak sa awantury w dzien takie ze ją np na klatce szarpie to ta do nas na dzwonek, a ona tez jest dobre ziolko i juz nie otwieram, razem pija, bija sie i do kosciola chodza... tylko oni taka patologia, w bloku dwa mlode malzenstwa a reszta to staruszkowie

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati89 wrote:
    mieszka tam stare malzenstwo pija oboje, ale on robi awantury i to takie, ze ja bije, przeklina itp. Najgorsze jest to, ze mam z tymi debilami wspolna sciane moj duzy pokoj i ich, wiec slychac jak nawet tv chodzi co oczywiscie mi nie przeszkadza, a co dopiero o awanturze i co drugie slowo ty k, ty dziwko, szmato i tak non stop.. tez czasami przeklne, ale Boze to co bylo w nocy, to przeroslo wszystko .. chyba pojde po porade do jakiegos prawnika. Tym bardziej, ze jak sa awantury w dzien takie ze ją np na klatce szarpie to ta do nas na dzwonek, a ona tez jest dobre ziolko i juz nie otwieram, razem pija, bija sie i do kosciola chodza... tylko oni taka patologia, w bloku dwa mlode malzenstwa a reszta to staruszkowie

o to współczuje sredecznie :(:(

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Nati89 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heh dzięki Rudasek

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • zizia_a Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati89 wrote:

również współczuje..niestety znam tez takie przypadki z autopsji :( nie jest za ciekawie:(

qdkk6iyebj2b3j6g.png
    n59yk6nl5kbmpqtr.png

8zw0xqpkiuw2sxx1.png
  • Nati89 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niestety zizia .. po prostu jedna wielka porażka

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati89 wrote:
    heh dzięki Rudasek

u mnie nie bilo sie małżenstwo razem ale lali dzieci, zadzwoniłam na straż miejska to poźniej myslałam ze ta baba mnie na klatce zakatrupi :)
    teraz mam młode małżeństwo za sciana i też sie non stop kłóca,a sciany takie cienkie, ze mozna słowa zrozumieć..ehhhhhhhh :(

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati o kurcze to współczuje :( jak ja sie ciesze ze mieszkam w domu jednorodzinnym bo nigdy nie wiadomo na jakich sąsiadów trafi sie

preg.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati89 wrote:
    To faktycznie :/ Mam nadzieję, że jest jakieś rozwiązanie tego problemu. Ja zawsze mieszkałam w domku jednorodzinnym i na szczęście ominęły mnie takie sceny. Ale u mojej babci dwa piętra wyżej też jest taka patologia. Ojciec z synem pije, później awantury i bójki. Policja i pogotowie.... Aż czasami się boję o moją babcię, że ma w otoczeniu takich ludzi. W sumie tam prawie cała wieś to taka bieda i patologia. Aż się dziwię, że moja babcia tam mieszka. No ale jej mąż zapuścił tam korzenie i nawet ciężko jej coś w domu przemeblować, bo on taki uparty, a o jakiejś przeprowadzce, to by mowy nie było. Chociaż w sumie ona nigdy nie narzekała, że jej się tam nie podoba.

• Nati89 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    u mnie nie bilo sie małżenstwo razem ale lali dzieci, zadzwoniłam na straż miejska to poźniej myslałam ze ta baba mnie na klatce zakatrupi :)
    teraz mam młode małżeństwo za sciana i też sie non stop kłóca,a sciany takie cienkie, ze mozna słowa zrozumieć..ehhhhhhhh :(
    No wszystko słychac kazde słowo, a co dopiero kłótnie, to tak jakby u mnie w mieszkaniu było..

Kasiula tez marze o domu, może kiedys se uda :)

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • Nati89 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    To faktycznie :/ Mam nadzieję, że jest jakieś rozwiązanie tego problemu. Ja zawsze mieszkałam w domku jednorodzinnym i na szczęście ominęły mnie takie sceny. Ale u mojej babci dwa piętra wyżej też jest taka patologia. Ojciec z synem pije, później awantury i bójki. Policja i pogotowie.... Aż czasami się boję o moją babcię, że ma w otoczeniu takich ludzi. W sumie tam prawie cała wieś to taka bieda i patologia. Aż się dziwię, że moja babcia tam mieszka. No ale jej mąż zapuścił tam korzenie i nawet ciężko jej coś w domu przemeblować, bo on taki uparty, a o jakiejś przeprowadzce, to by mowy nie było. Chociaż w sumie ona nigdy nie narzekała, że jej się tam nie podoba.
    No tak starsi ludzie tak mają, nie da sie tego zmienic. Tez marze o domku.. Kiedys może uzbieram :D ;)

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • zizia_a Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati89 wrote:
    No tak starsi ludzie tak mają, nie da sie tego zmienic. Tez marze o domku.. Kiedys może uzbieram :D ;)

chyba większość z nas marzy.....mnie pomoże jedynie wygrana w totolotka ;)

Landryneczka, Nati89 lubią tę wiadomość

qdkk6iyebj2b3j6g.png
    n59yk6nl5kbmpqtr.png

8zw0xqpkiuw2sxx1.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zizia_a wrote:
    chyba większość z nas marzy.....mnie pomoże jedynie wygrana w totolotka ;)

Dokładnie, bo przy polskich zarobkach to można tylko w googlach poogladac :)

Landryneczka lubi tę wiadomość

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Anhe Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:

To ja się nieskromnie pochwalę, że jesteśmy na etapie wybierania projektu :D

zizia_a, Kaśka28 lubią tę wiadomość

Trzymam kciuki za nas wszystkie!

526e02e297a4e6092323aa50e4900fb4.png
    bfaregz2mhjblff8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    albo z zapałek postawić ;D

Z. lubi tę wiadomość

• zizia_a Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anhe wrote:
    To ja się nieskromnie pochwalę, że jesteśmy na etapie wybierania projektu :D

zazdroszczę....ehh...ja próbuje namówić męża na taki mały ekologiczny drewniany domek..zobaczymy czy mi sie uda..oczywiście wiąże się to z kredytem na 30 lat:(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2014, 15:05

qdkk6iyebj2b3j6g.png
    n59yk6nl5kbmpqtr.png

8zw0xqpkiuw2sxx1.png
  • Anhe Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak z innej beczki... Która z Was się boi III wojny światowej?
    Ja na początku podchodziłam do tego sceptycznie, ale z dnia na dzień coraz bardziej się boję...

Trzymam kciuki za nas wszystkie!

526e02e297a4e6092323aa50e4900fb4.png
    bfaregz2mhjblff8.png
  • zizia_a Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myślę ze jest to realne zagrożenie..no i chyba każdy się tego boi...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2014, 15:08

qdkk6iyebj2b3j6g.png
    n59yk6nl5kbmpqtr.png

8zw0xqpkiuw2sxx1.png
‹‹ 1282 1283 1284 1285 1286 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ