Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasiula09 wrote:Mój zawsze chciał pierwszego syna a potem córkę ale ostatnio mu sie odmieniło i wolałby pierwszą dziewczynkę ale co bedzie najwazniejsze zeby było zdrowe
Dokładnie:)
Nam sie ostatnio zamarzyły bliźniaki ale to już byłoby szaleństwo
Oby jedno było a zdrowe
Lena87, Kasiula09, Little Frog, dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudasek wrote:Dziewczynki...napisałam do mojego o tym, ze zrobiłyście z Niego Guru na forum
a ten do mnie " zaraz im coś napisze"
Wiec liczcie na odpowiedz od R
hahahaha
Obrósł w piórka ..
Co do dziewczynki to nie mam jeszcze imienia, zbyt dużo Mi się podoba
A imię dla chłopca, Tomcio wybrał -
Little Frog wrote:Hahahaha, aż się boję Dobrze, że mu nie napisałaś, że zrobiłyśmy z niego boga seksu
Kochana, tu CIe poniosło
hihihi choć jakby to usłyszał to chyba by w piórka obrósł i poszedł nie daj Boże na dzikie baby
hihihihi żartuje:)
Little Frog, Lena87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykumatych panów macie mój to tylko kojarzy i mniej więcej liczy czas od okresu do okresu, i nieraz pyta kiedy dni płodne itd. chociaż o to pytał wcześniej, jak jeszcze nie planowaliśmy dziecka
teraz tyko co 2 dni mam pytanie czy robiłam test, nie da sobie przetłumaczyć, że to po jakimś czasie ewentualnie wyjdzie na teście itd
jak słyszy o śluzach, mierzeniu temperatury itd to się wzdryga. te zajęcia na naszych naukach przedślubnych były dla niego tak męczące, ze na kolejne biedak rozchorował się na grypę :p jak na razie tego nie ogarnia i na siłę go nie informuję, no ale wiem że potem będziemy się razem zajmować, bo mój to akurat za dziećmi szalony i ma doświadczenie większe niż ja, bo w sumie tak jakby wychował już swoją bratanicę
dżona lubi tę wiadomość
-
Rudasek wrote:Kochana, tu CIe poniosło
hihihi choć jakby to usłyszał to chyba by w piórka obrósł i poszedł nie daj Boże na dzikie baby
hihihihi żartuje:)
Tak, czasami mnie ponosi....ale tylko czasamiLandryneczka, dżona lubią tę wiadomość
-
no to macie Kochaniutkie info od mojego R
"witajcie Dziewczyny!
przede wszystkim bardzo Was pozdrawiam! fajnie, że spotykacie się na forum i rozmawiacie ze sobą, dzielicie się swoimi spostrzeżeniami i doświadczeniami. Myślę, że to dobry pomysł i fajnie, że się wspieracie! No i jeszcze jedno, chyba najwazniejsze... Super widzieć młodych ludzi, którzy po prostu chcą cieszyć się dziećmi i potomstwem i świadomie do tego dążą! Życzę Wam, by wasze marzenia i pragnienia się spełniły! Ja i mój kochany Rudasek też staramy się o dziecko więc trzymajcie za nas kciuki, a my trzymamy je za WAS po buziaku dla Was "Little Frog, Lena87, Kasiula09, przedszkolanka:), potforzasta, Macierzanka:), dżona, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Ewa99 wrote:kumatych panów macie mój to tylko kojarzy i mniej więcej liczy czas od okresu do okresu, i nieraz pyta kiedy dni płodne itd. chociaż o to pytał wcześniej, jak jeszcze nie planowaliśmy dziecka
teraz tyko co 2 dni mam pytanie czy robiłam test, nie da sobie przetłumaczyć, że to po jakimś czasie ewentualnie wyjdzie na teście itd
jak słyszy o śluzach, mierzeniu temperatury itd to się wzdryga. te zajęcia na naszych naukach przedślubnych były dla niego tak męczące, ze na kolejne biedak rozchorował się na grypę :p jak na razie tego nie ogarnia i na siłę go nie informuję, no ale wiem że potem będziemy się razem zajmować, bo mój to akurat za dziećmi szalony i ma doświadczenie większe niż ja, bo w sumie tak jakby wychował już swoją bratanicęAnhe, Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
-
Rudasek wrote:Nie absolutnie nie ma pretensji, podpytuje no stop jak Dziewczyny, co nowego, która bedzie mamusia, o czym gadamy, czy była jakas wstawka o Nim itd zywo zainteresowany
No to ja Ci osobiście zazdroszczę -
Rudasek wrote:no to macie Kochaniutkie info od mojego R
"witajcie Dziewczyny!
przede wszystkim bardzo Was pozdrawiam! fajnie, że spotykacie się na forum i rozmawiacie ze sobą, dzielicie się swoimi spostrzeżeniami i doświadczeniami. Myślę, że to dobry pomysł i fajnie, że się wspieracie! No i jeszcze jedno, chyba najwazniejsze... Super widzieć młodych ludzi, którzy po prostu chcą cieszyć się dziećmi i potomstwem i świadomie do tego dążą! Życzę Wam, by wasze marzenia i pragnienia się spełniły! Ja i mój kochany Rudasek też staramy się o dziecko więc trzymajcie za nas kciuki, a my trzymamy je za WAS po buziaku dla Was "dżona lubi tę wiadomość
-
Ewa99 wrote:jak słyszy o śluzach, mierzeniu temperatury itd to się wzdryga
Jak mojemu opowiadałam o śluzie, że dobry jest taki rozciągliwy, jak białko z jajka, to zrobił się blady i kazał mi przestać. Powiedział, że jak jeszcze raz powiem mu, że mam śluz, to będzie się mnie brzydziłEwa99, dżona, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudasek wrote:no to macie Kochaniutkie info od mojego R
"witajcie Dziewczyny!
przede wszystkim bardzo Was pozdrawiam! fajnie, że spotykacie się na forum i rozmawiacie ze sobą, dzielicie się swoimi spostrzeżeniami i doświadczeniami. Myślę, że to dobry pomysł i fajnie, że się wspieracie! No i jeszcze jedno, chyba najwazniejsze... Super widzieć młodych ludzi, którzy po prostu chcą cieszyć się dziećmi i potomstwem i świadomie do tego dążą! Życzę Wam, by wasze marzenia i pragnienia się spełniły! Ja i mój kochany Rudasek też staramy się o dziecko więc trzymajcie za nas kciuki, a my trzymamy je za WAS po buziaku dla Was "
Popieram Żabkę .. Fajnego masz Męża ..
Mój by nic nie naskrobał ..
Rudasku przystojny jest ? - Żartowałam .. ha ha haZ., dżona lubią tę wiadomość
-
Anhe wrote:Jak mojemu opowiadałam o śluzie, że dobry jest taki rozciągliwy, jak białko z jajka, to zrobił się blady i kazał mi przestać. Powiedział, że jak jeszcze raz powiem mu, że mam śluz, to będzie się mnie brzydził
Anhe, dżona lubią tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Popieram Żabkę .. Fajnego masz Męża ..
Mój by nic nie naskrobał ..
Rudasku przystojny jest ? - Żartowałam .. ha ha ha
Jest bardzoooo przystojny:) Najprzystojniejszy z przystojnych
-
nick nieaktualny
-
Ania praktyki narazie cisza, bo dyrektorki nie zastałam...
Cześć rudasku dobry ten Twój facet
Landryneczko, zawsze możesz mu powiedzieć,że koniec ze staraniami , kochać się na luzie a tylko Ty będziesz wiedzieć kiedy jest owulacja któraś nam już tak wczoraj zrobiła
Mój zawsze chce, ale wczoraj coś nie bardzo też ale było niby chciał ale kto ich tam wie
Cześć Sara
Co do rozmów o dziecku to widzę że żadnen nie lubi zbytnio mój tylko wczoraj powiedział,że ma nadzieję, że niedługo w brzuszku będę miała dzidziusia
A z lekami to też cztery światy z nimi!
Witaj Potforzasta , Kasia:)
Landryneczka, dżona lubią tę wiadomość