Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:Cześć
Przesyłam promyczki słoneczka
Monia trzymam kciuki za monitoring i nie nakręcaj się negatywnie niepotrzebnie!
Sylvka co się dzieje?
Ewelinka a Ty tak możesz te tabletki brać?
Widzę, że dziś tempki szaleją nie tylko mi mi dzisiaj spadła o 3 kreski a raczej miałam stabilną czyżby chciał się skrócić cykl <to możliwe przy braku śluzu typowego dla płodnych?>
Miłego dnia ja dziś jadę praktyki załatwiać, trzymajcie kciukiprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:
Sylvka co się dzieje?
Ja właśnie nie wiem co się dzieje:/ W piatek też bylam oslabiona i wymioty. Chyba to nie przez leki, bo sie juz do nich przyzyczaiłam. Jesli to nie to, to cos jest nie tak:/ W kazdym badz razie strasznie sie mecze... w nocy i nad ranem a w ciagu dnia ledwo zyje..
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Cześć
Przesyłam promyczki słoneczka
Monia trzymam kciuki za monitoring i nie nakręcaj się negatywnie niepotrzebnie!
Sylvka co się dzieje?
Ewelinka a Ty tak możesz te tabletki brać?
Widzę, że dziś tempki szaleją nie tylko mi mi dzisiaj spadła o 3 kreski a raczej miałam stabilną czyżby chciał się skrócić cykl <to możliwe przy braku śluzu typowego dla płodnych?>
Miłego dnia ja dziś jadę praktyki załatwiać, trzymajcie kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2014, 11:07
-
Z. wrote:Witam wszystkich
U mnie tempka za to spada w dół na łeb na szyję! Niedługo bede miała temperature jak jakiś trup
Pozdrawiam i życzę miłego dnia! Będę spoglądać jak dam radę z fona i pojawię sie pewnie wieczorkiem
Zbieram się do gina. Miłego dnia laseczki.Z., dżona lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Sylvka do lekarza idz! Organizm daje sygnal ze cos jest nie tak!
Ewelinka moze plastry spróbuj są takie chłodzące,bo szkoda truć się...
Uciekam na kijki,ciepło jest strasznie:) do później:* -
przedszkolanka:) wrote:Sylvka do lekarza idz! Organizm daje sygnal ze cos jest nie tak!
Ewelinka moze plastry spróbuj są takie chłodzące,bo szkoda truć się...
Uciekam na kijki,ciepło jest strasznie:) do później:*
Narazie mi się poprawiło:)
Zobaczę jak będzie za parę dni:)3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Ewelina23 wrote:Musze piotrkowi pow to mi kupi jak bd wracal z pracy :-*
Ewelina jak tam, lepiej coś się czujesz?Ewelina23 lubi tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Hej laseczki. Jak tam humorki?
Ja mam dylemat. Moja świnka morska, której sparaliżowało tylne łapki, na bank tego nie przeżyje, bo to rak. Wiem, że jeśli pójdę do weta, to będą kazali mi ją uśpić, a ja tego nie zrobię, bo nie umiem podjąć decyzji o uśmierceniu zwierzątka. Z drugiej strony wiem, że i tak zdechnie niebawem.
Mój dziadek trafił wczoraj z podejrzeniem białaczki na oddział hematologiczny. Same nieszczęścia.
Z dobrych wieści... dzisiaj mój M. wraca od mamusi i będzie można poserduszkować Może w całym tym nieszczęściu w końcu uda nam się szczęście...dżona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:kurcze ale sie stresuje tym monitoringiem wczoraj zastosowałam "nogi w górze " i conceive
Nie stresuj się, zapewne dziś będziesz miała piękny pęcherzyk ..
Co do żelu też miałam Go stosować ale głupia źle kupiłam ..
Daszka wrote:Hej! długo mnie nie było weekend sprzątaliśmy po remoncie, a w Poniedziałek przyjechała na 3 dni moja mama która mieszka w Niemczech, dziś popołudniu wyjeżdża więc sobie nadrobię.
Puki co chciałam Wam się pochwalić że dostałam pracę, tzn miałam pracę ale na 1/4 etatu a dostałam na cały etat i do tego od Pon do pt od 8-16 żyć nie umierać
życzę miłego dnia do poźniej :*
Wydaje Mi się, że na dzień dzisiejszy to świetna wiadomość
Oderwiesz myśli od tego wszystkiego, psychicznie odpoczniesz
Mam nadzieję, że w końcu Wam się uda
Sylvka wrote:Cześć dziewczyny, miłego dnia.
Ja znów fatalnie się czuję.
Buzki
Może nie tabletki a pogoda tak na Ciebie działa ? ..
Bądź organizm daje znak, że jednak coś złego się dzieje ?
Nie mam pojęcia .. Ściskam mocno
Melula wrote:hej kobietki!
Ja tylko na chwilę, u mnie znowu dziwny cykl... zalewa mnie śluz, a to dopiero 8dc... przy cyklach 31-35 to za wcześnie... ale moje cykle ostatnio skracają się i to bez leków. miałam w piątek mieć monitoring, ale nie mogę być i mam dylemat czy iść jutro, dzień przed czy dopiero w poniedziałek... hm...
Nie odkładała bym wizyty .. Przynajmniej będziesz widziała, czy te dominujące pęcherzyki są .. Idź jutro bo jak w poniedziałek będzie już po ?
Przedszkolanko trzymam kciuki żeby udało Ci się załatwić te praktyki
Kasiula09 również życzę Ci miłego i spokojnego dnia
Ewelinko grzej się pod kołderka ciepłą herbatkę pij, mleczko ..
Another zdaj Nam potem relacje z wizyty
Anhe powiedz mężowi żeby pojechał z nią do weta jeśli TY nie potrafisz
Szkoda aby męczyła się ..
No to teraz będziesz uzupełniać wykresy w Iskry będą lecieć
Co do dziadka, bądź dobrej myśli ..
Landrynko Ty Śpiochu !! ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2014, 12:10
Anhe, dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:Oj i to jakie ale swoje wypłakałam przez noc rano mu zrobiłam znów awanturę jak wychodził do pracy i nie poszłam mu po śniadanko więc chodzi głodny i ch... bo już mam go dość ale nie bd sobie już nerwów psuła
Daj spokój kłótnie i tak Ci w niczym nie pomogą i robienie na złość .. -
nick nieaktualnyLena87 wrote:Daj spokój kłótnie i tak Ci w niczym nie pomogą i robienie na złość ..
-
nick nieaktualny
-
Ewelinka, no spróbuj napewno nie zaszkodzą
Sylvka, dobrze,że już lepiej
Anhe, pomyśl może w ten sposób, że biedactwo się strasznie męczy... a za dziadka trzymamy kciuki,żeby wszytsko było dobrze :*
cześć Landryneczko :)widzę że temperatura troszkę urosła u mnie za to spadła Ty się tak nie denerwuj ciągle z tym swoim
Lena a ja właśnie nie mogę go nidzie dostać i nie wiem czy zamawiać się opłaca czy nie . Dziękuję za kciuki,ale dyrektorki nie zastałam ;/
Anhe lubi tę wiadomość