Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:Witam Was moje drogie
temp sobie za mą igra .. czy dobrze rozumiem że jak teoretycznie mie sie wchłonął pęcherzyk to nie dojdzie do owulki i temp nie podskoczy ?
kiedy sie spodziewać @ ?W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualny
-
Dzis moja babcia, miesiac temu jej 20 lat mlodszy kuzyn...dawno nie bylo w rodzinie pogrzebow...
Poczekala na mnie az przyjade z Niemiec ja pozegnac
Tak nam sie nie sklada przed weselem....Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2014, 10:12
-
Dziekuje za slowa wsparcia.
To takie trudne, przykre...jeszczez tymi dziadkami mieszkalismy 10 lat razem, tyle wspomnien. 70 lat... jeszcze mogla poczekac na prawnuki. Mialaby 2 w tym roku
Moze masz racje olka...zrobila miejsce. -
Misty87 wrote:Czesc wszystkim...
Straszny czas dla nas nastal...
Dzis rano zmarla moja babcia...
Tak mi zle...
Wspolczuje bo wiem cos o tym,tesc zmarl dwa lata temu,a moj ciagle przezywa...Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moja temp 37,2,ale nic mi to nie mowi bo mierze tylko przed przyjsciem @,eh. Mimo negatywnego testu w srode mam nadzieje bo mam takiejakies pelne cycki w srodku,zawsze takie gruczoy mniejsze czy cos,a teraz pelne...Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Daszka wrote:ja w połowie lutego również miałam pogrzeb zmarł mój wujek brat babci...Ja za to mam obie babcie a w sumie 4 wraz z męża dziadkami a dziadkow niestety nie...
Hej DaszkaTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Ja 10 lat temu mialam jeszcze wszystkie prababcie, pradziadkow oprocz jednego.
Najgorszy pogrzeb, mocne przezycie
Przynajmniej juz nie cierpi...
Przepraszam,ze wprowadzilam Wam na dzien dobry smutek...
Juz uciekam, ogarniac sie...
Milego dnia! -
Misty87 wrote:Ja 10 lat temu mialam jeszcze wszystkie prababcie, pradziadkow oprocz jednego.
Najgorszy pogrzeb, mocne przezycie
Przynajmniej juz nie cierpi...
Przepraszam,ze wprowadzilam Wam na dzien dobry smutek...
Juz uciekam, ogarniac sie...
Milego dnia!
Spopko.Przeciez jestesmy zeby sie wspierac,kazda moze sie wygadac na kazdy temat. pa KochaniutkaTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
sara_nar wrote:Misty tulę :* rok temu pożegnałam moją ukochaną babcię, znam ten ból.
Cześć dziewczyny ! Jak dzień mija?
Ja od 7 siedzę w pracy i umieram taka migrena mnie dopadła, aż niedobrze mi
Hej. Powiem Ci,ze lata mialam migrene,tez wymioty,nie widzialam przez to,mdlalam az z bolu czasem...okazalo sie ,ze to prolaktyna za to odpowiada,a nie migrena jak twierdzili neurolodzy.Od grudnia mam spokoj,a tak to czasem nawet dwa razy w tyg mialamTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.