Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Misty, bardzo mi przykro
Ja znalam tylko jedna babcie ktora zmarla kiedy mialam 10 lat. Dziadek (jej maz) zmarl tuz przed moim porodem (mamie nie powiedzieli). Babcia od strony taty zmarla zaraz po urodzeniu sie mojej siostry (pielegniarki nawet nie pozwolily pokazac jej niemowlaka, bo jak tlumaczyly bedzie jej ciezej umierac:/) a jej maz czyli moj drugi dziadek zmarl bardzo dawno temu, nawet moja sis go nie znala.
Miej wiec w sercu te chwile ktore dane bylo ci przezyc tak dlugo z babcia. Ja moja pameitam ale dala bym wiele zeby miec babcie dluzej, zeby widziala jak dorastam i co robie .Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2014, 09:49
-
kejti91 wrote:Dla meza na pewno salfazin, bardzo dobrze wplywa na plemniki
a to juz ma cynk i te inne witaminki?
A tak ,wyczytalam ,ze ma.Dzieki. Duze opakowanie,wiec tanio wychodzi,ktos polecal androvit i nie wiedzoialam w koncu co wybracWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2014, 09:57
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Złota wrote:Cześć dziewczęta!
Wczoraj padłam. Spałam już o 18:45. O 20:00 zmieniłam kanapę na łóżko.
Co słychać? Spróbuję poczytać, w tak zwanym międzyczasie.
Hej. Pamietasz ,ze mamy testowac razem w sobote?Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
kejti91 wrote:Tzn sa tam inne witaminy, ale glownie to ma duza dawke cynku.
Moj maz bierze wlasnie ten salfazin a dodatkowo taki ogolny zestaw witamin Bodymax Vital
Ten body drogi,ale mysle,ze ten pierwszy tez ma bogaty sklad ,wiec nie oplaca sie samego cynku kupowacTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
A ja od dwoch dni mam taki okropny ciagnacy bol nog. Zaczyna sie w dolnym odcinku kregoslupa , ciagnie przez posladki, uda az do lydek. To taki szczapiacy bol. Biore apap i troche mi pomaga. Najgorzej boli jak sie schylam (nawet troszeczke)albo poprostu naciagam nogi. To jest bol podobny do tego jak przy rozciaganiu ale bardziej palacy/szczapiacy. Okropne to jest i nei wiem co to:(. Mialam juz tak pare razy, zwykle przechodzi po dniu albo dwoch:(
-
alka89 wrote:Hej. Pamietasz ,ze mamy testowac razem w sobote?
Pamiętam. Nie wiem tylko czy jutro @ nie przyjdzie. Brzuch mnie boli już trochę, choć na razie plamień brak. I chyba mam zapalenie pęcherza. bardzo nieprzyjemnie uczucie mi towarzyszy od ranka.
Jak nie przyjdzie to zrobię test. Albo w niedzielę. Zobaczę jak się sytuacja rozwinie. -
Złota wrote:Pamiętam. Nie wiem tylko czy jutro @ nie przyjdzie. Brzuch mnie boli już trochę, choć na razie plamień brak. I chyba mam zapalenie pęcherza. bardzo nieprzyjemnie uczucie mi towarzyszy od ranka.
Jak nie przyjdzie to zrobię test. Albo w niedzielę. Zobaczę jak się sytuacja rozwinie.
Ja nie wytrzymalam i robilam w srode,ale negatyw,ale wkrecam sobie,ze to za wczesnie bylo i dlatego nie wyszlo. Tez mnie brzuch boli jak na @,ja zrobie w niedziele bo dzis i jutro mam na popoludnie do pracy ,wiec jakos wytrzymam do niedzieliTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.