Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej laski
Fideliss, to 4U:
Mam nadzieję, że wystarczy.
Nie zajdę w ciążę sama! Masz się ogarnąć, kapewu???
Misty87 wrote:Czesc wszystkim...
Straszny czas dla nas nastal...
Dzis rano zmarla moja babcia...
Tak mi zle...
Dużo siły Ci życzę, szczególnie w tym czasie. Pamiętam jak mi było strasznie przykro, jak na moim weselu nie było mojej Mamy. Ale dasz radę. Myśl też o dzieciątku.
Hej wszystkim.
Brzuch mnie boli jak na @. Dopiero od dziś, tak to zero jakichkolwiek objawów.
Dziewczyny, a Wy się tak wyrywacie z testem? Co za sobota? Zdrajczynie
Malinowa Asiu, tak coś podejrzewałam że to TyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2014, 11:30
Z. lubi tę wiadomość
-
santoocha wrote:Hej laski
Dziewczyny, a Wy się tak wyrywacie z testem? Co za sobota? Zdrajczynie
My się z Alką od początku umawiałysmy na sobotę. ja przekładam na niedziele, bo zaczął mnie bolec brzuch jak na @.
Ale mam nowy objaw - częste sikanie. Zazwyczaj nie mam z tym problemów przed @. Ale to może być zapalenie pęcherza.
A Ty kiedy testujesz? -
Misty87 wrote:Czesc wszystkim...
Straszny czas dla nas nastal...
Dzis rano zmarla moja babcia...
Tak mi zle..."Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Ja to planowo we wtorek, ale może skuszę się w poniedziałek? Miałam ciut wcześniej owulkę niż zawsze, dziś mam 12dpo. Moja faza lutealna zawsze miała 13 dni, więc pewnie niedługo samo się okaże
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2014, 11:51
-
nick nieaktualny
-
santoocha wrote:Ja to planowo we wtorek, ale może skuszę się w poniedziałek? Miałam ciut wcześniej owulkę niż zawsze, dziś mam 12dpo. Moja faza lutealna zawsze miała 13 dni, więc pewnie niedługo samo się okaże
Tez mam 12 dpo. Moja faza lutealne trwa zwykle 14 dni, więc w ndz rano jak nie będzie plamień, to zrobię test.
Nie widzę Twojego wykresu, więc nie wiem na co wskazuje sytuacja, ale póki nie ma @ jest nadzieja -
Another wrote:Na moim wykresie nic nie idzie odczytać. Za krótko mierzę tempki To znaczy idzie odczytać @ za kilka dni i wszystko na nią wskazuje (tak mi się wydaję, słaba jestem w interpretacji ^^).
Według mnie @ za jakieś 8 dni. |Faza lutealna ma około 14 dni. Plus minus. Z minusem to @ za 8 dni, z plusem za 11. Jak długi masz zwykle cykl?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2014, 12:05
-
Dziś nad ranem budzę się, mój też się wierci i mówi:
"Ale miałem sen! Śniło mi się, że byłem z Tobą na spotkaniu tych Twoich koleżanek z różowego forum. Był jakiś zlot w hotelu gdzieś nad morzem. I żadna nie chciała uwierzyć, że Santoocha to Ty."
Uśmiałam się do łez
Landryneczka, Lena87, sara_nar, Kaśka28, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysantoocha wrote:Dziś nad ranem budzę się, mój też się wierci i mówi:
"Ale miałem sen! Śniło mi się, że byłem z Tobą na spotkaniu tych Twoich koleżanek z różowego forum. Był jakiś zlot w hotelu gdzieś nad morzem. I żadna nie chciała uwierzyć, że Santoocha to Ty."
Uśmiałam się do łez -
Złota wrote:Według mnie @ za jakieś 8 dni. |Faza lutealna ma około 14 dni. Plus minus. Z minusem to @ za 8 dni, z plusem za 11. Jak długi masz zwykle cykl?"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Another wrote:Ciężko powiedzieć, bo to mój pierwszy w miarę normalny cykl od roku. 23 dc na wizycie u gina było już ciałko żółte, więc ja obstawiam, że właśnie jeszcze 5-7 dni do @. Szczególnie, że mam już lekkie bóle miesiączkowe, więc może nawet chwilę wcześniej
No to może być szybciej,faktycznie. A może fasolka? -
Złota wrote:No to może być szybciej,faktycznie. A może fasolka?"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualny
-
santoocha wrote:Dziś nad ranem budzę się, mój też się wierci i mówi:
Uśmiałam się do łez
A mi z kolei się śniło, że mierzyłam rano tempkę i było 51,4