Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Hej Kochane Złota Żabko Santocha i inne ...
a tu dla Was szybki kurs
http://demotywatory.pl/4069640/Zbliza-sie-Dzien-Kobiet
Ja to na nic jutro nie liczę Mój mąż nawet słowem nie wspomniał, że jest dzień kobiet, ale to nic Zawsze jego zapominalstwo będę mogła wykorzystać Może jakieś zakupy, albo coś Tak, szukam pozytywówLena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLittle Frog wrote:Hej Złota i Lenka!!
Ja to na nic jutro nie liczę Mój mąż nawet słowem nie wspomniał, że jest dzień kobiet, ale to nic Zawsze jego zapominalstwo będę mogła wykorzystać Może jakieś zakupy, albo coś Tak, szukam pozytywów
Zawsze jakieś wyjście z sytuacji jest Byle będzie na Twoim
Złota wrote:Mój mąż w zeszłym roku w ramach prezentu sprzątnął i zrobił obiad. Dla mnie to cenniejsze niż kwiaty
Czyli ja mam w miarę często prezenty w takiej postaci
Ostatnio Mi auto posprzątał i skrzydełka upiekłWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2014, 13:04
-
Lena87 wrote:Czyli ja mam w miarę często prezenty w takiej postaci
Ostatnio Mi auto posprzątał i skrzydełka upiekł
Mój ma dwie lewe ręce, więc dla niego to był wyczyn stulecia z tym gotowaniem. Sprzątać sprząta w każdą sobotę, ale gotowanie. I to takie ze świecami, kwiatami (storczyk w doniczce - uwielbiam je) i winkiem
Auto to jego obowiązek. Ja tylko pamiętam o opłatach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2014, 13:08
Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Otóż mam pytanie.
Miałam OM 13.01 robiłam 5 testów każdy pozytywny.A robiłam tesy owulacyjne i owulacje miałam 22.01-24.01.
Byłam u lekarza zrobił mi USG ale ciązy nie wykrył. Dał skierowanie na szpital (podejrzewał ciąże pozamaciczną). Ale w szpitalu wszystko się wyjaśniło, przy Becie 1800mlU został uwidoczniony pęcherzyk ciązowy wewnątrz macicy.
Dziś czyli 07.03 miałam wizytę gin powiedział że to jest 8 tc ale w pęcherzyku nie ma zarodka. I powiedział że to może być trochę wcześniejsza ciąza niż wynika z obliczeń, mam nastepną wizyte za tydzień w Piątek. Jak myślicie, może to być za wcześnie aby zobaczyć zarodek?? -
Gosia65322 wrote:Hej dziewczyny
Otóż mam pytanie.
Miałam OM 13.01 robiłam 5 testów każdy pozytywny.A robiłam tesy owulacyjne i owulacje miałam 22.01-24.01.
Byłam u lekarza zrobił mi USG ale ciązy nie wykrył. Dał skierowanie na szpital (podejrzewał ciąże pozamaciczną). Ale w szpitalu wszystko się wyjaśniło, przy Becie 1800mlU został uwidoczniony pęcherzyk ciązowy wewnątrz macicy.
Dziś czyli 07.03 miałam wizytę gin powiedział że to jest 8 tc ale w pęcherzyku nie ma zarodka. I powiedział że to może być trochę wcześniejsza ciąza niż wynika z obliczeń, mam nastepną wizyte za tydzień w Piątek. Jak myślicie, może to być za wcześnie aby zobaczyć zarodek??
Nie znam się, ale skoro lekarz tak stwierdził, więc jakieś prawdopodobieństwo istnieje.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny