Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Melula wrote:przepraszam, że pytam, a to czy owu była czy nie zależy obfitość @? moim zdaniem nie, bo ja niby nie mam owu a @ masakryczna!W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
Melula wrote:skoro tak mówił...W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
Magdas wrote:Kurczę może ja coś źle zrozumiałam wiem,ze mówił o tym endometrium,owulacji a potem o skąpym @ hmm może o czym innym to wywnioskował ja byłam tak zestreswoana już po rewelacjach jakie na początku usłyszałam,że możliwe,że coś pogmatwałam."Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
ja biorę Clostilbegyt na pęcherzyki - potem mam mieć HSG (wiem, że może cholernie boleć) i zobaczymy, jaki będzie kolejny plan...
w poprzednim cyklu miałam grube endometrium i @ dość skąpą, jak na moje standardy...a jeszcze w poprzednim też endometrium grube a @ trwała 8 h i była jednym obfitym rzutem...
Nie wiem, czym to jest uwarunkowane...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2014, 12:19
-
Magdas, a to pierwszy cykl bezowulacyjny potwierdzony? Czy któryś z kolei? Jeśli pierwszy, to może nic nie przepisać, bo każda kobieta ma w ciągu roku 2-3 cykle bezowulacyjne. Jeśli który z kolei, to może przepisać leki stymulujące owulację, na przykład Clostillbegyt."Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
pierwszy potiwerdzony bo wcześniej miałam gin u której wszystko było ok i nie widziała potrzeby robienia badań dopiero ta konkretnie wzieła w obroty żeby zobaczyć czy ja wogle mam owulację. nie dość,że wyszło,że endometrium cieniutkie , brak owu do tego macica jak u nastolatki i jeszcze jajniki niewidoczne więc nie wiem co ona dalej zaproponuje narazie mam powtórzyć usg na jakimś super extra nowoczesnym sprzęcieW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
Melula wrote:ja biorę Clostilbegyt na pęcherzyki - potem mam mieć HSG (wiem, że może cholernie boleć) i zobaczymy, jaki będzie kolejny plan...
w poprzednim cyklu miałam grube endometrium i @ dość skąpą, jak na moje standardy...a jeszcze w poprzednim też endometrium grube a @ trwała 8 h i była jednym obfitym rzutem...
Nie wiem, czym to jest uwarunkowane...W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Hej dziewczyny. Ja juz po wizycie u gina. Zalecil. Bromergon na obnizenie prolaktyny. Brala ktoras z Was? Moze ktorejs pomogl przy staraniach? Poza tym monitring, ale dopiero w nastepnym cyklu bo mowi ze teraz juz za pozno. Dominujacy pecherzyk ma 11 mm, powiedzial ze troche maly ale owulacja mogla juz byc wczesniej... mierzenie tempki nie miarodajny bo ta prolaktyna moze na temp wplywac. Sama juz nie wiem
-
Dziewczeta ja tak z innej beczki :
Do tych co były z 2h temu i nie tylko...
Krem z marchwiiii wyszedł pyszny!!
Gdybym tylko mogła to przesłałabym każdej z Was po miseczce
Niebo w gębie !!!Magdas, Little Frog, Lena87, Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Witam w piękny dzień )
Mnie dziś przywitały kwiaty i śniadanie do łóżka
A niedługo na spacerek lecimy
A na zakończenie dnia uczelnia
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich, spełnienia największego marzenia :*Little Frog, XxMoniaXx, Laura, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Ja siedze na zajeciach Intnet w zarządzaniu marką troche fajnych przykładów a poza tym nuda od brata mojego dostałam czekoladki teraz siedzi na zajeciach z fotografii bo wygrał konkurs a moj tż coz zobaczymy czy cos dostane...[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Malinowa Panienka wrote:Ja siedze na zajeciach Intnet w zarządzaniu marką troche fajnych przykładów a poza tym nuda od brata mojego dostałam czekoladki teraz siedzi na zajeciach z fotografii bo wygrał konkurs a moj tż coz zobaczymy czy cos dostane...
A to tak ładnie zamiast słuchać wykładów, to siedzieć gdzieś na necie?Lena87 lubi tę wiadomość