Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A jeszcze co poniektórzy do pracy muszą iść
Z. liczę, że będziesz dla mnie dobrą wróżką Chociaż jestem pewna na 90%, że dostanę @ do 14 marca
Kochane, wszystkiego dobrego jeszcze raz życzęKaśka28 lubi tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Hej kochane kobitki... jak mija dzien..?? ja wczoraj dostalam @ a miala cholera byc dzis... pomozcie mi bo ja juz sama nie wiem co ile mam ta @ w lutym mialam 10 a w styszniu mialam 15.. to co ile mam cykl bo sama juz nie wiem zakrecilam sie czy 26 czy 27 czy 25?? help
-
Another wrote:A jeszcze co poniektórzy do pracy muszą iść
Z. liczę, że będziesz dla mnie dobrą wróżką Chociaż jestem pewna na 90%, że dostanę @ do 14 marca
Kochane, wszystkiego dobrego jeszcze raz życzę -
kasia_czarna wrote:Hej kochane kobitki... jak mija dzien..?? ja wczoraj dostalam @ a miala cholera byc dzis... pomozcie mi bo ja juz sama nie wiem co ile mam ta @ w lutym mialam 10 a w styszniu mialam 15.. to co ile mam cykl bo sama juz nie wiem zakrecilam sie czy 26 czy 27 czy 25?? help
Hej czarna
26 dni O ile dobrze policzyłam -
Ach, my to mamy życie! he he he
A ja mam plan na dziś:
1. ogarnąć kuchnię
2. ogarnąć łazienkę
3. zetrzeć kurze we wszystkich pokojach
4. odkurzyć
5. wymopować
6. ugotować obiad
7. ogarnąć kuchnię - he he he
8. poleniuchowaćMacierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Hej czarna
26 dni O ile dobrze policzyłam -
nick nieaktualny
-
Melula wrote:Ach, my to mamy życie! he he he
A ja mam plan na dziś:
1. ogarnąć kuchnię
2. ogarnąć łazienkę
4. odkurzyć
5. wymopować
6. ugotować obiad
8. poleniuchowaćLena87, Z., Laura, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Melula wrote:Ach, my to mamy życie! he he he
A ja mam plan na dziś:
1. ogarnąć kuchnię
2. ogarnąć łazienkę
4. odkurzyć
5. wymopować
6. ugotować obiad
8. poleniuchować
wstac
zjesc sniadanie
ubrac sie
isc do pracy
prcowac(obijac sie)
wrocic z pracy
cos zjesc
isc spac -
Little Frog wrote:To moja lista wygląda podobnie, do tego jeszcze chcę kwiatki umyć Bo troszkę mi się przykurzyły. No i tak wyszło, że zaczęłam od 8 punktu
-
kasia_czarna wrote:bo liczylam przez kaukulator int. i jak bym miala co 26 to powinnam dzis dostac @ a dostalm wczoraj ... jeden dzien w ta czy tamta robi roznice?? a wylicz mi dni plodne dni plodne sa przez 14 dni??
Jak się mylę, to niech mnie któraś poprawi
Lena87 lubi tę wiadomość
-
Little Frog wrote:No tak, myślałam, że dziś dostałaś...jakoś się zapętliłam. To zgadza się - poprzedni 26 dni, a ten 25 1 dzień nie robi wielkiej różnicy, to całkiem normalne Różne czynniki wpływają na długość cyklu A co do płodnych, to wylicza się na podstawie owulacji Określić dokładnie możesz ją tylko podczas monitoringu, a tak średnio to występuje w 12-15 dniem przed końcem cyklu. Dni płodne to ok 3-4 dni przed i 2 po owulacji. Tak jak pisałam - mniej więcej tak można określić dni płodne, ale to nie są dokładne wyliczenia.
Jak się mylę, to niech mnie któraś poprawi -
Cześć
Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet Wam życzę
Bursztynko mogłabyś na pw mi dać namiary na swoją gin? bo może znowu będę szukać innego;/
ja usg dziś nie miałam przełożylam na poniedziałek....miałam niby mieć skąpy okres bo bez owu a tu jest masakra;/Laura lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Melula wrote:przepraszam, że pytam, a to czy owu była czy nie zależy obfitość @? moim zdaniem nie, bo ja niby nie mam owu a @ masakryczna!