X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • Another Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jeszcze co poniektórzy do pracy muszą iść :/

Z. liczę, że będziesz dla mnie dobrą wróżką :D Chociaż jestem pewna na 90%, że dostanę @ do 14 marca :P

Kochane, wszystkiego dobrego jeszcze raz życzę k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,034_qW_orig.gif k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,031_hC_orig.gif

Kaśka28 lubi tę wiadomość

"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
    bpz77ab.png
  • kasia_czarna Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane kobitki... jak mija dzien..?? ja wczoraj dostalam @ a miala cholera byc dzis... pomozcie mi bo ja juz sama nie wiem co ile mam ta @ w lutym mialam 10 a w styszniu mialam 15.. to co ile mam cykl bo sama juz nie wiem zakrecilam sie czy 26 czy 27 czy 25?? help

• kasia_czarna Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another wrote:
    A jeszcze co poniektórzy do pracy muszą iść :/

Z. liczę, że będziesz dla mnie dobrą wróżką :D Chociaż jestem pewna na 90%, że dostanę @ do 14 marca :P

Kochane, wszystkiego dobrego jeszcze raz życzę k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,034_qW_orig.gif k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,031_hC_orig.gif
    kochana ja tez do pracy na 13;30-23 taki oto dzien kobiet w pracy

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasia_czarna wrote:
    Hej kochane kobitki... jak mija dzien..?? ja wczoraj dostalam @ a miala cholera byc dzis... pomozcie mi bo ja juz sama nie wiem co ile mam ta @ w lutym mialam 10 a w styszniu mialam 15.. to co ile mam cykl bo sama juz nie wiem zakrecilam sie czy 26 czy 27 czy 25?? help

Hej czarna :)
    26 dni :) O ile dobrze policzyłam :)

• Melula Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ach, my to mamy życie! he he he

A ja mam plan na dziś:
    1. ogarnąć kuchnię
    2. ogarnąć łazienkę
    3. zetrzeć kurze we wszystkich pokojach
    4. odkurzyć
    5. wymopować
    6. ugotować obiad
    7. ogarnąć kuchnię - he he he
    8. poleniuchować

Macierzanka:) lubi tę wiadomość

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • kasia_czarna Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Hej czarna :)
    26 dni :) O ile dobrze policzyłam :)
    bo liczylam przez kaukulator int. i jak bym miala co 26 to powinnam dzis dostac @ a dostalm wczoraj ... jeden dzien w ta czy tamta robi roznice?? a wylicz mi dni plodne :) dni plodne sa przez 14 dni??

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też świetny prezent na dzisiejszy Nasz dzień. Po tygodniu spóźniania się @, dziś przyszła... :(:(

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melula wrote:

A ja mam plan na dziś:
    1. ogarnąć kuchnię
    2. ogarnąć łazienkę
    4. odkurzyć
    5. wymopować
    6. ugotować obiad
    8. poleniuchować
    To moja lista wygląda podobnie, do tego jeszcze chcę kwiatki umyć :) Bo troszkę mi się przykurzyły. No i tak wyszło, że zaczęłam od 8 punktu :)

Lena87, Z., Laura, Fidelissa lubią tę wiadomość

• kasia_czarna Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melula wrote:

A ja mam plan na dziś:
    1. ogarnąć kuchnię
    2. ogarnąć łazienkę
    4. odkurzyć
    5. wymopować
    6. ugotować obiad
    8. poleniuchować
    nio to powodzonka... ja mam plan na dzis
    wstac
    zjesc sniadanie
    ubrac sie
    isc do pracy
    prcowac(obijac sie)
    wrocic z pracy
    cos zjesc
    isc spac :)

• kasia_czarna Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    To moja lista wygląda podobnie, do tego jeszcze chcę kwiatki umyć :) Bo troszkę mi się przykurzyły. No i tak wyszło, że zaczęłam od 8 punktu :)
    masz racje frog... ja lenichuje od 10 jak sie obudzilam i jakos nie moge wstac z lozka... brzuch boli :( wstretna @ wrrrrr

• kasia_czarna Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda-ck wrote:
    Ja też świetny prezent na dzisiejszy Nasz dzień. Po tygodniu spóźniania się @, dziś przyszła... :(:(
    cholera jedna ... przykro mi ...jestesmy razem ... mi zrobila prezent i przyszla wczoraj ..

• Melula Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja planuję zacząć realizować swój plan od 12 (nc) i wyrobić się do 16...

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasia_czarna wrote:
    bo liczylam przez kaukulator int. i jak bym miala co 26 to powinnam dzis dostac @ a dostalm wczoraj ... jeden dzien w ta czy tamta robi roznice?? a wylicz mi dni plodne :) dni plodne sa przez 14 dni??
    No tak, myślałam, że dziś dostałaś...jakoś się zapętliłam. To zgadza się - poprzedni 26 dni, a ten 25 :) 1 dzień nie robi wielkiej różnicy, to całkiem normalne :) Różne czynniki wpływają na długość cyklu :) A co do płodnych, to wylicza się na podstawie owulacji :) Określić dokładnie możesz ją tylko podczas monitoringu, a tak średnio to występuje w 12-15 dniem przed końcem cyklu. Dni płodne to ok 3-4 dni przed i 2 po owulacji. Tak jak pisałam - mniej więcej tak można określić dni płodne, ale to nie są dokładne wyliczenia.
    Jak się mylę, to niech mnie któraś poprawi :)

Lena87 lubi tę wiadomość

• kasia_czarna Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    No tak, myślałam, że dziś dostałaś...jakoś się zapętliłam. To zgadza się - poprzedni 26 dni, a ten 25 :) 1 dzień nie robi wielkiej różnicy, to całkiem normalne :) Różne czynniki wpływają na długość cyklu :) A co do płodnych, to wylicza się na podstawie owulacji :) Określić dokładnie możesz ją tylko podczas monitoringu, a tak średnio to występuje w 12-15 dniem przed końcem cyklu. Dni płodne to ok 3-4 dni przed i 2 po owulacji. Tak jak pisałam - mniej więcej tak można określić dni płodne, ale to nie są dokładne wyliczenia.
    Jak się mylę, to niech mnie któraś poprawi :)
    dzieki... mam nadzieje ze w marcu sie wstrzelimy... bo mam przyszy weekend wolny i kolejny tez...

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasia_czarna wrote:
    dzieki... mam nadzieje ze w marcu sie wstrzelimy... bo mam przyszy weekend wolny i kolejny tez...
    To trzymam kciuki za złoty strzał :D

kasia_czarna lubi tę wiadomość

• Another Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasia_czarna wrote:
    kochana ja tez do pracy na 13;30-23 taki oto dzien kobiet w pracy
    Ja na 13:30, ale na szczęście do 22 tylko :P

"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
    bpz77ab.png
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć

Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet Wam życzę:)

Bursztynko mogłabyś na pw mi dać namiary na swoją gin? bo może znowu będę szukać innego;/

ja usg dziś nie miałam przełożylam na poniedziałek....miałam niby mieć skąpy okres bo bez owu a tu jest masakra;/

Laura lubi tę wiadomość

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • Melula Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przepraszam, że pytam, a to czy owu była czy nie zależy obfitość @? moim zdaniem nie, bo ja niby nie mam owu a @ masakryczna!

• kasia_czarna Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    To trzymam kciuki za złoty strzał :D
    oj oby sie udalo ...

• kasia_czarna Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melula wrote:
    przepraszam, że pytam, a to czy owu była czy nie zależy obfitość @? moim zdaniem nie, bo ja niby nie mam owu a @ masakryczna!
    ja nie wiem ale ogolnie ja mam okres ostatni mega slaby i tylko 4 dni a dzis sie ze mnie leje ... i brzuch boli jak nigdy:(

‹‹ 1360 1361 1362 1363 1364 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ