Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Another wątek założyłaś zobaczymy
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Gdyby tematy szło edytować dopisała bym '88 było by raźniej ..
Jak już dwie kreseczki pożyczone, to ja życzę przyjemności w staraniu o II kreseczki!
Toż to też ważna sprawaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2014, 00:12
Lena87 lubi tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
No trudno mamy na razie swój może ktoś dołączy
Ale jak pięknie another wyczuła czas 8 marzec 00:00 Magia musi być w tym wątku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2014, 00:14
Another, Lena87, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
No właśnie normalnych a ja raczej się nie zaliczam do takich szczególnie jak z siostrami się zejdziemy w niedziele u mamy przy jej nalewce masakra.
Lena87, Another lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnother wrote:Na pewno będzie magia!
Pewnie dopisze się ktoś jutro, większość normalnych ludzi śpi o tej porze, a nie tak jak my
potforzasta wrote:No właśnie normalnych a ja raczej się nie zaliczam do takich szczególnie jak z siostrami się zejdziemy w niedziele u mamy przy jej nalewce masakra.
Przecież My jesteśmy wyjątkowe ..
A przy tym całkiem normalne ..
Tysiące ludzi jest takich jak My którzy zarywają noce bądź spać nie potrafią ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2014, 00:20
Another lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No ja też pewnie do 1 coś tam poćwiczę i spać
Ja noce zawsze zarywam a potem do godziny 10 śpię po drodze o 6 męża budzę i mierzę temp potem dalej spanie -
potforzasta wrote:No ja też pewnie do 1 coś tam poćwiczę i spać
Ja noce zawsze zarywam a potem do godziny 10 śpię po drodze o 6 męża budzę i mierzę temp potem dalej spanie
Lena87 wrote:Film ?
Ja tu zamierzam potowarzyszyć Wam do godz. 1 ..
Właśnie myślę, że chyba dzisiaj odpuszczę jednak
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualny
-
Dobranoc lena :*
Another ja nie pracuję niestety więc mogłabym codziennie spać do 12 ale jakoś po co wolę poćwiczyć rano (około 10 moje rano) potem po południu i w nocy na koniec dla relaksu -
potforzasta wrote:Dobranoc lena :*
Another ja nie pracuję niestety więc mogłabym codziennie spać do 12 ale jakoś po co wolę poćwiczyć rano (około 10 moje rano) potem po południu i w nocy na koniec dla relaksu"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Ok ja też pewnie spadam dzisiaj tylko pewnie jakieś brzuszki żeby to zwalić ze siebie a jutro od nowa dalej.
Dobranoc miłej nocki. -
Nadrobilam.
Jedyne co moge powiedziec teraz, kiedy mniej sie tu udzielam od wiadomego momentu...patrze troche z gory na to co sie tu dzieje i widze jedno...
Oblude...sorry ze bede szczera, ale to na pewno lepsze niz obluda.
Po co wypytywac za kazdym razem nas - w ciazy - jak sie czujemy, co u nas itp itd, skoro w sercu zazdrosc i rozgoryczenie?
Przeslodzone i nieszczere posty typu 'dbaj o siebie kochaniutka, bo pod serduszkiem...' a za chwile podteksty, ze tylko swoja obecnoscia przykrosc sprawiamy.
Mozecie mnie tu teraz obrzucic blotem, nie zalezy mi, juz i tak dzis humor wisielczy.
Co do fb, tylko tyle, ze jakies tajne grupy to dziwnie dziecinada zalatuje. A wcale z tego nie powinno byc klotni. Robta co chceta!
Juz sie odechciewa czytac co dzien o kolejnej klotni. Zalosne...
Dobrej nocy i udanego dnia Kobiet zycze wszystkim!Lena87, ewelina:P, sara_nar, Kaśka28, Ania07 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMisty87 wrote:Nadrobilam.
Jedyne co moge powiedziec teraz, kiedy mniej sie tu udzielam od wiadomego momentu...patrze troche z gory na to co sie tu dzieje i widze jedno...
Oblude...sorry ze bede szczera, ale to na pewno lepsze niz obluda.
Po co wypytywac za kazdym razem nas - w ciazy - jak sie czujemy, co u nas itp itd, skoro w sercu zazdrosc i rozgoryczenie?
Przeslodzone i nieszczere posty typu 'dbaj o siebie kochaniutka, bo pod serduszkiem...' a za chwile podteksty, ze tylko swoja obecnoscia przykrosc sprawiamy.
Mozecie mnie tu teraz obrzucic blotem, nie zalezy mi, juz i tak dzis humor wisielczy.
Co do fb, tylko tyle, ze jakies tajne grupy to dziwnie dziecinada zalatuje. A wcale z tego nie powinno byc klotni. Robta co chceta!
Juz sie odechciewa czytac co dzien o kolejnej klotni. Zalosne...
Dobrej nocy i udanego dnia Kobiet zycze wszystkim!
Ale trochę prawdy w tym jest co napisałas
chociaż dodam i nie o każdej to mówię ale do puki nie byłyście w ciąży to gadka była na całego o wszystkim i o każdym zainteresowanie również a gdy już pojawia się ciąża to nie ma nikogo i taka prawda jeśli chodzi o pewne dziewczyny nie bd mówiła o jakie bo jes ich nie wiele może ze 2-3 ale są . I nie rozumiem skad twoja złośc jeśli chodzi o wypytywanie kogoś jak się czuje czy to źle że nas to obchodzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2014, 00:52
Maniuś lubi tę wiadomość