Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Malinowa Panienka wrote:no tyjesz przy wysokim tsh ale też nie jest to reguła. Już kiedyś pisałam, że dla kobiety starającej się tsh powinno być 0,5-1,5. To są słowa świetnej endokrynolog i jednego z lepszych speców w tym kraju (moja mam pracuje w szpitalu i wysyła mnie do takich sprawdzonych mega osób).
euthyrox w takiej dawce nie ma skutków ubocznych. ja brałam już i 150... ważne aby tsh było w normie bo to jest ważne.
Hormon tyreotropowy, zwany w skrócie TSH to hormon wydzielany przez przysadkę mózgową i regulujący pracę tarczycy wydzielającej hormony mające wpływ na przebieg wielu procesów w organizmie człowieka.
Wiec obawiam sie co będzie po 50mg:)) -
Malinowa Panienka wrote:no tyjesz przy wysokim tsh ale też nie jest to reguła. Już kiedyś pisałam, że dla kobiety starającej się tsh powinno być 0,5-1,5. To są słowa świetnej endokrynolog i jednego z lepszych speców w tym kraju (moja mam pracuje w szpitalu i wysyła mnie do takich sprawdzonych mega osób).
euthyrox w takiej dawce nie ma skutków ubocznych. ja brałam już i 150... ważne aby tsh było w normie bo to jest ważne.
Hormon tyreotropowy, zwany w skrócie TSH to hormon wydzielany przez przysadkę mózgową i regulujący pracę tarczycy wydzielającej hormony mające wpływ na przebieg wielu procesów w organizmie człowieka.Lena87, Fidelissa lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Another wrote:Zastanawiam się kiedy ja miałam owulkę... Dzisiaj mi Ovu zaznaczyło, że była 4 marca. A ja byłam pewna, że około 22-23 lutego. I teraz nie wiem kiedy się @ spodziewać
Fidelissa lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Another wrote:Ja czytałam trochę wątek w starających się z pomocą medyczną. Powiem Ci tak naprawdę, że gdyby nie było internetu, to problem byłby z głowy Kiedyś lekarz mówił i było święte, a dzisiaj internet ogłupia i podważa każdą decyzję. A ile stawiają ludzie sobie diagnoz czytając durne stronki... Z jednej strony dostęp do informacji jest dobry, bo można się w porę połapać, że coś jest nie tak, ale ile jest głupot, które tylko człowieka w błąd wprowadzają, to masakra...
-
Lena87 wrote:Potforzasta skąd taki login
Fidelissa, Lena87 lubią tę wiadomość
-
A ja mam postanowienie poprawy i idę w następnym cyklu na badania i do gina tylko zapiszę się na NFZ na razie a potem zobaczymy
Fidelissa, Lena87 lubią tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:Dzięki za info. Wiesz mnie na początku było niedobrze jak bralam 25mg
Wiec obawiam sie co będzie po 50mg:))Fidelissa, Lena87 lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Fidelisska zrób badania 6 tygodni od zwiększenia dawki i zobaczysz czy spada. Koło 1 jak jest to już super
ja kiedyś brałam eut. 150 dosyć długo... ale powoli moja tarczyca zmniejszyła i znów w ciąży odbija do góryFidelissa lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Dobranoc Laura
Ale mnie kichanie wzięłoLaura lubi tę wiadomość