Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Malinowa Panienka wrote:kochana po 6 tygodniach brania większej dawki zrób sobie badania i zobacz czy spadło - będziesz widziała czy zmienia się czy nie... i tak bardzo mało kazała Ci brać bo ja przy 2,4 tsh brałam 75 mg a teraz w ciazy biore 100 i po 4 tygodniach znow pobieram.
A sa jakieś skutki uboczne? Tyje sie jest niedobrze? -
Malinowa Panienka wrote:przyklejona do muszli byłam i z zawrotami głowy wylądowałam u mojej mamy jak wracałam di pracy ze spotkania... i lekarz kazał w domu być
Lena87, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Kaśka28 wrote:wiesz co?? ja po ostatnim fochu stwierdzilam ze jescze raz wyniknie jakas afera o nic to juz sie udzielac nie bede bo upominania dzieci ze zle robia mam dosyc na codzien myslalam ze jestesmy dorosle i mozemy sie tu odstresowac...ale widze ze chyba poswiece wiecej czasu mezowi...kurcze a tu sa naprawde wartosciowe dziewczyny z ktorymi cudownie sie gada...
Popatrz wokół
Juz?
Ale fajne jestesmy:)))Kaśka28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Another wrote:No właśnie ja też swojemu CHYBA ufam. A jaką dawkę Ci zapisała? A wiesz, czy pękają u Ciebie pęcherzyki? Bo to też ma chyba znaczenie.
-
Lena87 wrote:Tak samo myślałam, ale cóż pozory mylą
Może nie potrzebnie stawałam po stronie pewnej osoby
Teraz skłaniam się za słowami Złotej
W sumie to już nie jest ani śmieszne, ani żałosne .. wręcz bardzo przykre
)
Koniec
Zmiana tematu:))) -
Tak dziewczynki ja jutro świętuję winkiem które mamcia zrobiła ewentualnie nalewka a co należy mi się Zapraszam jak ktoś chętny
Driada poproszę trochę wirusków przydadzą się za kilka dni.
aaaaaaa właśnie dzisiaj dotarły moje testy no i ja już musiałam sprawdzić ale na razie bladzioch jest.Lena87, Laura, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Bursztynka wrote:Jeszcze nie mam przypisanego. Mamy zrobić badanie nasionka mojego i został nam ostatni 3 cykl bez wspomagaczy. Mam do niej przyjść na koniec marca w wynikami mojego. Nie wiem czy mi pękają pęcherzyki...
Lena87, Fidelissa lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualnyAnother wrote:Landryneczka, bo zostaniesz Landryną jak będziesz tyle jadła! :D
Another, Laura, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
santoocha wrote:Dziewczyny, nie ma o czym gadać.
Ja śledziłam na bieżąco aferę.
Część dziewczyn podało swoje namiary na fb, żeby być znajomymi. Część określiła, że to nie dla nich, bo wolą forum i anonimowość jaką forum daje.
Ewelina zaproponowała, żeby zrobić na fb tajną grupę. Pojawiła się obawa, że osoby z naszego wątku przeniosa się na FB.
I tak od słowa do słowa powstał ze strony Eweliny foch, szczerze mówiąc nie załapałam z jakiego konkretnie powodu i TYM RAZEM naprawdę odeszła.
Tyle.
Bez sensu cała kłótnia...
Dzieki za jasność...bo juz sie pogubiłam:))
Jak tam Kofane? Tempka w górę?
Mogę liczyć na kopniaki na jutrzejsza tempke?Laura lubi tę wiadomość
-
potforzasta wrote:Tak dziewczynki ja jutro świętuję winkiem które mamcia zrobiła ewentualnie nalewka a co należy mi się Zapraszam jak ktoś chętny
Driada poproszę trochę wirusków przydadzą się za kilka dni.
aaaaaaa właśnie dzisiaj dotarły moje testy no i ja już musiałam sprawdzić ale na razie bladzioch jest.Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Another wrote:Uhh, ja nawet nie robiłam badań nasienia swojemu. Ale zrobię chyba lada dzień. Dzisiaj wypłata przyszła, więc można poszaleć
-
nick nieaktualny