Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLena87 wrote:Więc nie róbcie z siebie kozła ofiarnego !! ..
Bo jest co co najmniej śmieszne a wręcz żenujące .. -
Fidelissa wrote:2. Niestety od września biorę eurythox 25. Po ostatnich badaniach krwi stwierdziła, ze:
Przy poziomie Tsh 2,270 przy staraniach o dziecko to poziom za wysoki.....
Ft3 i Ft4 w normie. Mam od jutro zażywać 50mg, potem 25mg i tak przez tydzień. W drugim tygodniu 50mg codziennie. Jeśli bede złe sie czuła mam wrócić do 25mg.
Przepisała mi jeszcze:
FSH i LH
A wcześniej prolaktyne, testosteron, estradiol i prolaktyne.
Ufffffff
Wizyta 30 maja. Jeśli bede w ciazy mam zażywać 50mg i pojawić sie natychmiast.[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Dziewczynki luuuuz tylko luz was ratuje kto chciał się ujawnił a kto nie to nie i spoko.
Fidelissa skoro rozdajesz kopy to ja poproszę bo nie mam weny do ćwiczeń dzisiaj.
Lena no właśnie dzisiaj jeszcze nie ale mam nadzieję że mi się zachce.Fidelissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:a czy ja robię ? ja się nie obrażam na nikogo bo jak by tak było to bym tu nie pisała na tym wątku wiec opanuj się , ja już skończyłam z tb rozmowę . Skot=ro o głupiego fb zrobiłaś problem a potem i tak pokazałaś się ;/
Nie będę z Tobą dyskutować bo nie ma oczym
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bursztynka wrote:Kurcze, ja widzę, że też źle dziś trafiłam. A tak mi się za wami tęskniło...
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Landryneczka wrote:a czy ja robię ? ja się nie obrażam na nikogo bo jak by tak było to bym tu nie pisała na tym wątku wiec opanuj się , ja już skończyłam z tb rozmowę . Skot=ro o głupiego fb zrobiłaś problem a potem i tak pokazałaś się ;/Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:wiesz co?? ja po ostatnim fochu stwierdzilam ze jescze raz wyniknie jakas afera o nic to juz sie udzielac nie bede bo upominania dzieci ze zle robia mam dosyc na codzien myslalam ze jestesmy dorosle i mozemy sie tu odstresowac...ale widze ze chyba poswiece wiecej czasu mezowi...kurcze a tu sa naprawde wartosciowe dziewczyny z ktorymi cudownie sie gada...
Tak samo myślałam, ale cóż pozory mylą
Może nie potrzebnie stawałam po stronie pewnej osoby
Teraz skłaniam się za słowami Złotej
W sumie to już nie jest ani śmieszne, ani żałosne .. wręcz bardzo przykreWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2014, 23:12
-
Zaczynam mieć chyba i ja dość... była afera ucichła znów jest afera i jeszcze gorzej... czeski film...
Fidelissa lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Driada0102 wrote:Kasiu okropnie wymiotuje już 3dzień ;/ wcześnie to u mnie jakoś się zaczęło.
Jestem po wizycie 6tydzień. Czekam na tel od położnej z terminem usgFidelissa lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150