Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
no ja dziś sączę vermuta, bo muszę na odstresowanie i dobre wyspanie coś zaaplikować. Ciężki tydzień miałam i wogle nie wiem kiedy mi przeleciał. Ale może to i dobrze, bo przynajmniej etap czerwonego szybciej zleciał i zaraz mąż wkracza.
Mam nadzieję że to badanie męża jakoś nam się uda sfinalizować...Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Bursztynka wrote:no ja dziś sączę vermuta, bo muszę na odstresowanie i dobre wyspanie coś zaaplikować. Ciężki tydzień miałam i wogle nie wiem kiedy mi przeleciał. Ale może to i dobrze, bo przynajmniej etap czerwonego szybciej zleciał i zaraz mąż wkracza.
Mam nadzieję że to badanie męża jakoś nam się uda sfinalizować...
Tydzień miałam paskudny i ciężki....jutro śpię sobie/leżę do 10 w łóżeczku:)) -
No znowu musiałam nadrabiać.
Dobry wieczór :*Lena87, Fidelissa, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:Hej Landrynko:))
Czy wiesz moze o co chodzi z Ta awantura na forum?
Czytam niektóre posty i aż nie chce mi sie juz cofać...i czytać!
Ewelinap. Sie wypowiada ..kto to? I o co chodzi Kofane?Laura, Fidelissa lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Fidelissa wrote:Moj tez sie bada w tym miechu:)) po 3 mięs suplementów))
Tydzień miałam paskudny i ciężki....jutro śpię sobie/leżę do 10 w łóżeczku:))Lena87, Fidelissa lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Fidelissa wrote:11 jak Santoocha, złota i Alka:)))
Fidelissa lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Lena87 wrote:I ja też dziś posprzątałam z samego rana .. na jutro zostawiłam tylko odkurzanie
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyFidelissa wrote:Hej Landrynko:))
Czy wiesz moze o co chodzi z Ta awantura na forum?
Czytam niektóre posty i aż nie chce mi sie juz cofać...i czytać!
Ewelinap. Sie wypowiada ..kto to? I o co chodzi Kofane?
To jest nasza ewelinka odeszła z forum , przez głupie sprzeczki . Bo była rozmowa o fb wiele dziewczyn ten pomysł krytykowało i na eweline wjechały ale nie chce o tym rozmawiać . Szkoda tylko że przez kogoś odeszła . A posty zostały usunięte przez kogoś , co dla mnie jest bez sensu po co było usuwać ? Żeby ktoś potem nie wiedział o co posżło i żeby było na Ewelinę .
-
Kaśka28 wrote:ewelinaP to nasza ewelina23 usunela swoje konto ale powrocila...Fidelisko kochana poczytaj kilka stron wstecz powinno sie wszytko wyjasnic a my juz nie wracajmy do ego tematu bo to bezsensu
Bo juz chciałam babę popieprzyć, ze sie wymądrza a nowa:)))Laura lubi tę wiadomość