Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:To jest nasza ewelinka odeszła z forum , przez głupie sprzeczki . Bo była rozmowa o fb wiele dziewczyn ten pomysł krytykowało i na eweline wjechały ale nie chce o tym rozmawiać . Szkoda tylko że przez kogoś odeszła . A posty zostały usunięte przez kogoś , co dla mnie jest bez sensu po co było usuwać ? Żeby ktoś potem nie wiedział o co posżło i żeby było na Ewelinę .
Nie wiedziałam, ze mozna posty usuwać....
Ale dobrze ze wróciła:)) przecież to jej wątek ) -
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:To jest nasza ewelinka odeszła z forum , przez głupie sprzeczki . Bo była rozmowa o fb wiele dziewczyn ten pomysł krytykowało i na eweline wjechały ale nie chce o tym rozmawiać . Szkoda tylko że przez kogoś odeszła . A posty zostały usunięte przez kogoś , co dla mnie jest bez sensu po co było usuwać ? Żeby ktoś potem nie wiedział o co posżło i żeby było na Ewelinę .
Zachowujesz się jak by to było twoje GURU
Nikt nie krytykował tylko napisałam swoje zdanie na ten temat ..
Nie rób z Igły Widły
Odeszła sama bo tak chciała nikt jej nie zmuszał do takiej decyzji ..
I to jest moja prywatna sprawa czy zostawiłyśmy posty czy usunęłyśmy ..
Fidelissa i wcale tu Ewelina nie jest poszkodowana ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2014, 22:51
Laura lubi tę wiadomość
-
Landryneczka wrote:To jest nasza ewelinka odeszła z forum , przez głupie sprzeczki . Bo była rozmowa o fb wiele dziewczyn ten pomysł krytykowało i na eweline wjechały ale nie chce o tym rozmawiać . Szkoda tylko że przez kogoś odeszła . A posty zostały usunięte przez kogoś , co dla mnie jest bez sensu po co było usuwać ? Żeby ktoś potem nie wiedział o co posżło i żeby było na Ewelinę .
Fidelissa lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyFidelissa wrote:Cholera.... Biedna Ewela ale jej musiało byc przykro.....
Nie wiedziałam, ze mozna posty usuwać....
Ale dobrze ze wróciła:)) przecież to jej wątek )
Ewelina nie wróci do nas , tylko tak założyła konto żeby sprawę wyjaśnić kazała wam przekazać że jak coś to mogę podać na pw namiary na nią na fb -
nick nieaktualnyJa tylko wyjaśniam jak było a ty lena jak byś była bez winy to nie usunęłabyś postów koniec w tym temacie
I nie gURU tylko wkurwia mnie jak ktoś najeżdża na kogoś bez powodu nie chciałaś bawić się w fb to ok ale nie trzeba było drazyc tego tenatuWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2014, 22:55
-
Lena87 wrote:Zachowujesz się jak by to było twoje GURU
Nikt nie krytykował tylko napisałam swoje zdanie na ten temat ..
Nie rób z Igły Widły
Odeszła sama bo tak chciała nikt jej nie zmuszał do takiej decyzji ..
I to jest moja prywatna sprawa czy zostawiłyśmy posty czy usunęłyśmy ..
Fidelissa i wcale tu Ewelina nie jest poszkodowana ..
Aaaaa
Dobra jednak muszę przeczytać...
Każdy ma inne zdanie i ma prawo
Ale proszę sie nie kłócić
Zły humor zabroniony
Po poobdzielam kopy wiecie w co:)))Landryneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFidelissa wrote:Aaaaa
Dobra jednak muszę przeczytać...
Każdy ma inne zdanie i ma prawo
Ale proszę sie nie kłócić
Zły humor zabroniony
Po poobdzielam kopy wiecie w co:)))
już nie przeczytasz bo nie ma tych postów napisz do eweliny powie ci jak było czy do przedszkolanki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:Wystarczy zmienić treść
Ewelina nie wróci do nas , tylko tak założyła konto żeby sprawę wyjaśnić kazała wam przekazać że jak coś to mogę podać na pw namiary na nią na fbKrokodylica, Laura, Bursztynka, Fidelissa, Little Frog, Ania07, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Landryneczka wrote:Ja tylko wyjaśniam jak było a ty lena jak byś była bez winy to nie usunęłabyś postów koniec w tym temacie
I nie gURU tylko wkurwia mnie jak ktoś najeżdża na kogoś bez powodu nie chciałaś bawić się w fb to ok ale nie trzeba było drazyc tego tenatuDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:już nie przeczytasz bo nie ma tych postów napisz do eweliny powie ci jak było czy do przedszkolankiDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️