Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A u mnie podwójnie :p
Lena87, Laura, Kaśka28, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Another, wymyśliłaś coś? Jakieś rozwiązanie, coś doczytałaś o CLO bez monitoringu? Moja mi mówiła, że w przyszłym cyklu możemy startować z CLO, ale u mojej nie ma usg... Mam chyba podobny problem co Ty. Nie doradzę Ci, bo sama się waham. Zapisałam się do innego gina na 25.03 - na NFZ. Nie wiem w sumie co mam mu powiedzieć, niby swojej ufam. Nie wiem, no kurde nie wiem
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, nie ma o czym gadać.
Ja śledziłam na bieżąco aferę.
Część dziewczyn podało swoje namiary na fb, żeby być znajomymi. Część określiła, że to nie dla nich, bo wolą forum i anonimowość jaką forum daje.
Ewelina zaproponowała, żeby zrobić na fb tajną grupę. Pojawiła się obawa, że osoby z naszego wątku przeniosa się na FB.
I tak od słowa do słowa powstał ze strony Eweliny foch, szczerze mówiąc nie załapałam z jakiego konkretnie powodu i TYM RAZEM naprawdę odeszła.
Tyle.
Bez sensu cała kłótnia...Lena87, Laura, Kaśka28, Fidelissa, Ania07, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypotforzasta wrote:A u mnie podwójnie :p
Opowiadaj
santoocha wrote:Dziewczyny, nie ma o czym gadać.
Część dziewczyn podało swoje namiary na fb, żeby być znajomymi. Część określiła, że to nie dla nich, bo wolą forum i anonimowość jaką forum daje.
Ewelina zaproponowała, żeby zrobić na fb tajną grupę. Pojawiła się obawa, że osoby z naszego wątku przeniosa się na FB.
I tak od słowa do słowa powstał ze strony Eweliny foch, szczerze mówiąc nie załapałam z jakiego konkretnie powodu i TYM RAZEM naprawdę odeszła.
Tyle.
Bez sensu cała kłótnia...
Ot to cały skrót Naszej rozmowy ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2014, 23:15
Laura, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
no co imieniny mam
Driada0102, Lena87, Laura, Kaśka28, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Tak samo myślałam, ale cóż pozory mylą
Może nie potrzebnie stawałam po stronie pewnej osoby
Teraz skłaniam się za słowami Złotej
W sumie to już nie jest ani śmieszne, ani żałosne .. wręcz bardzo przykre
albo zakonczymy ten durnowaty dziecinny temat i powybaczamy sobie nawazajem albo zostanie mi prowadzenie wykresu tylko bo z dziecka nie zrezygnuje
Malinowa Panienka wrote:Zaczynam mieć chyba i ja dość... była afera ucichła znów jest afera i jeszcze gorzej... czeski film...Lena87, Laura, Fidelissa lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Driada0102 wrote:Kasiu okropnie wymiotuje już 3dzień ;/ wcześnie to u mnie jakoś się zaczęło.
Jestem po wizycie 6tydzień. Czekam na tel od położnej z terminem usg
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Bursztynka wrote:Another, wymyśliłaś coś? Jakieś rozwiązanie, coś doczytałaś o CLO bez monitoringu? Moja mi mówiła, że w przyszłym cyklu możemy startować z CLO, ale u mojej nie ma usg... Mam chyba podobny problem co Ty. Nie doradzę Ci, bo sama się waham. Zapisałam się do innego gina na 25.03 - na NFZ. Nie wiem w sumie co mam mu powiedzieć, niby swojej ufam. Nie wiem, no kurde nie wiem
Bursztynka, Fidelissa lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Driada0102 wrote:ale też miałaś wymioty?[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Tyle.
Bez sensu cała kłótnia...Laura, Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Tyle.
Bez sensu cała kłótnia...