Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFidelissa wrote:Dobry wiecier:))
Wreszcie siedzę. Po kolacji...heh....
Piersi bolą strasznie, sutki tez...
Mam potworny apetyt.....
Czekałam 1,5 godz na endo. Jestem juz po
Cześć Kochana i dowiedziałaś się czegoś ciekawego ?Fidelissa lubi tę wiadomość
-
1.mam zmienić ginekolog.
Bo co to za gin, gdzie ja sama wymyślam sobie badania np. Hormonów? I dlaczego nie moze potwierdzić czy pęcherzyk pęka? Straszy HSG i laparoskopie a potem to odwołuje?
Zgadzam sie w 100%Lena87, Kaśka28, Ania07, santoocha, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
"usprawiedliwienie"
Zwracam się z prośbą o usprawiedliwienie mojej nieobecności na plotkach staraczek od poniedziałku do teraz z powodu złych warunków biometeo, które mnie codziennie bardzo szybko usypiały na kanapie, zanim dopadłam laptopa.Laura, Fidelissa, Lena87, santoocha, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Wynegocjowałam jeszcze chwilkę dla Was. Mężuńcio ogląda tv
Fidelisku, to masz rację - zmień na kogoś bardziej kompetentnego, skoro uważasz że przy tym tracisz tylko czas.
Bursztynko, to zrobiłaś wejścieBursztynka, Fidelissa, Laura, Lena87 lubią tę wiadomość
-
2. Niestety od września biorę eurythox 25. Po ostatnich badaniach krwi stwierdziła, ze:
Przy poziomie Tsh 2,270 przy staraniach o dziecko to poziom za wysoki.....
Ft3 i Ft4 w normie. Mam od jutro zażywać 50mg, potem 25mg i tak przez tydzień. W drugim tygodniu 50mg codziennie. Jeśli bede złe sie czuła mam wrócić do 25mg.
Przepisała mi jeszcze:
FSH i LH
A wcześniej prolaktyne, testosteron, estradiol i prolaktyne.
Ufffffff
Wizyta 30 maja. Jeśli bede w ciazy mam zażywać 50mg i pojawić sie natychmiast. -
Fidelissa wrote:2. Niestety od września biorę eurythox 25. Po ostatnich badaniach krwi stwierdziła, ze:
Przy poziomie Tsh 2,270 przy staraniach o dziecko to poziom za wysoki.....
Ft3 i Ft4 w normie. Mam od jutro zażywać 50mg, potem 25mg i tak przez tydzień. W drugim tygodniu 50mg codziennie. Jeśli bede złe sie czuła mam wrócić do 25mg.
Przepisała mi jeszcze:
FSH i LH
A wcześniej prolaktyne, testosteron, estradiol i prolaktyne.
Ufffffff
Wizyta 30 maja. Jeśli bede w ciazy mam zażywać 50mg i pojawić sie natychmiast. -
w środę na 16 mąż jest umówiony na badanie nasienia a ja ide a krew rano. a ma sie zgłosić po miesiączce, czyli nadziei na ciąże w tym cyklu mi nie dała.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2014, 21:58
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:w środę na 16 mąż jest umówiony na badanie nasienia a ja ide a krew rano.
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️