Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Driada0102 wrote:bursztynka myslalam ze te twoje motylki sie bzykaja ;p
no ale ak tak na nie patrzę, to faktycznie coś tam może byćDriada0102, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Nati89 wrote:hhehe u mnie to samo a mój mąż do mnie ze spokojem "i tak nie zahamujesz tylko dziure zrobisz"
Przedszkolanko, spokojnie! Co się stało? Dołek?Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Przedszkolanka, wyślę Ci piwo wurtualnie i olejesz to na chwilę, a jak wyluzujesz to zajdziesz
Bursztynka, może to nazwiemy Bzykniakami
No to się będziemy razem dawać radęDriada0102, Bursztynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymi też nie długo dym uszami pójdzie;/
rano wit ogólne + 2 magnesy
po obiedzie femoston
wieczorem bromergon
od dzis 3 razy dziennie antybiotyk na bakterie a przed owu oeparol 2 tabletki albo więcej
żołądek pełen
nie trzeba jeśćFidelissa, Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:Czesc Bursztynko dobrze Cię widzieć) jak tam?
u mnie oki poza faktem że ząb mnie czasem pobolewa a na odlotowy fotel do odwiertów jestem zapisana dopiero na 4.04Little Frog, Fidelissa, Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
-
AnusiaM wrote:mi też nie długo dym uszami pójdzie;/
rano wit ogólne + 2 magnesy
po obiedzie femoston
wieczorem bromergon
od dzis 3 razy dziennie antybiotyk na bakterie a przed owu oeparol 2 tabletki albo więcej
żołądek pełen
nie trzeba jeść
O! Widzisz zapomniałam wypić siemienia! Idę wstawić
I co ja bym bez Was zrobiła? Zapomniałabym na śmierćFidelissa, Bursztynka, Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Sara, to mój mnie celowo upija, bo wie, że robię się odważniejsza. Ale ja to nie mogę zbyt dużo....wyszłam z wprawy i mi się helikoptery włączają i dupa zbita, a nie seks
A mi też by się przydało tak opić i mieć wszystko w nosie. Teraz po @ się nawalę A co! Takie moje postanowienieFidelissa, Anutka, sara_nar, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:Złota dobranoc
Anutka doberek
Dziewczyny, zdrówko
(Fasolówy moga zapijać mlekiem) -
Witam te co dotarły.
Fidelissa od razu polecę Ci stronę. Mi instruktor dał płytkę z testami z imagu i to każdy w mieście daje taką samą, a one są o kant tyłka, tzn. na wewnętrznym u instruktora i owszem, ale w Wordzie jak jedno podobne pytanie się trafi, to dobrze. Ja żałuję, że wcześniej nie znalazłam tej stronki : zdamyto. pl bez spacji. Abonament miesięczny 12zł,naprawdę warto. Jak byś miała z czymś problem to pytaj. Mojej siostrze dzisiaj tłumaczyłam co i gdzie ma szukaćFidelissa lubi tę wiadomość
-
hehe No żabko mój czasami mnie irytuje, ja najlepiej się czuję jak sama prowadze, jestem najpewniejsza, a on znowu ze mna nie czuje sie zbyt pewny, bo tweirdzi, ze ja jestem za pewna i tego sie obawia ja teraz ostatnio miałam stłuczkę, mój tata dobił do auta ja siedziałam z przodu i tylko krzyknelam hamuj no ale niestey za pozno, parenascie lat temu też była mega kolizja z kilkoma autami, przekoziolkowalysmy, mama wyleciala z auta i takie tam, dobil do nas z takim impetem, ze wylodowalismy w rowie, tez mam uraz i lepiej czuje sie jak ja jade.
sara_nar lubi tę wiadomość