X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z. wrote:
    A ja jestem nowa i się nie pieklę! :) Bo to bez sensu :) I zaczęły mi się płodziaki więc nie ma co się spinać :D Spokój tym razem będzie moja siłą :D
    Eee Z Ty taka nowa to znowu nie jestes...:)) a poza tym jestes nasza:))

Driada0102, Z., dżona lubią tę wiadomość

qq87j44jhto0od0f.png

• Driada0102 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnusiaM wrote:
    tak myślisz? przez głupote moge nie zajść
    nie stresuj się :)

Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

f2wli09kvv5ashuy.png
  • Little Frog Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z. wrote:
    Aaa ja myślałam, że piwko zieelone zieloneee i taka ciekawa byłam, a Ty o kolorze puszeczki mówisz! Już mi mózg dziś po całym dniu pracy zlasowało :D :D :)
    Też się dałam na to nabrać!! :D Ale ja to cała zielona jestem :D

Z., Driada0102, sara_nar, Fidelissa, dżona lubią tę wiadomość

• Driada0102 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nasza miki :)

Fidelissa lubi tę wiadomość

f2wli09kvv5ashuy.png
  • sara_nar Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam. Byłam od 17-19 w pracy. Wracaliśmy od teściów po trasie, M. tak mnie wkurzył, że zrobiłam przesiadkę i się nie odzywałam do niego. Bo poucza mnie i jak jadę z nim, to czuję presję, żeby zaraz czegoś nie powiedział i zawsze coś zrobię na diabła, dzisiaj ledwo co przed facetem się zatrzymałam, który skręcał w prawo z przyczepką i już wielkie halo było, a to przez to gadanie, bo czasem już nie wiem jak jechać.
    Mam nadzieję, że teraz peace&love zagości na forum, ale bez przesady.
    Macierzanka, ja lubię hardcor , baaa jestem hardcorem i akurat jak M. w d*pkę mi `włazi` lubię, tylko trzeba pamiętać, że dobry lubrykant to podstawa :D
    jutro wyniki tsh odbieram. Ale będę musiała po przyjeździe (akurat wypłata będzie) iść na ft3 i ft4.

Little Frog, Fidelissa, dżona lubią tę wiadomość

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • Macierzanka:) Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z. wrote:
    Spoko spoko! Na razie go rozpiszczam i pozwalam oglądać sport :D Niech się nacieszy, a później noc jest dłuuuuga :D

U Ciebie chyba też płodziaki nadchodzą hm? :>
    yhyy :D
    nadchodzą, ale nie liczę na zbyt wiele... wiesz ja jestem chyba zatkana, jak rurka z kremem... :P no i którędy ma przepłynąć to moje wojsko?
    (chyba zielone mi w łeb idzie)

Driada0102, Little Frog, Z., Fidelissa, dżona lubią tę wiadomość

"Niepłodność to nie kara, uzdrowienie to nie czary"
    1237397y6kr97ild4.gif
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macierzanka:) wrote:
    Narazie pierwsze :)
    Bo się tak zastanawiam... która tu Mogena nadużyła ostatnio? Chyba Santoocha o ile się nie mylę?
    No i tak zalała robala, że teraz w tym cyklu ma Fasolę :)

a faktycznie, ona mogenowała :D
    może to jakiś wspomagacz nasz forumowy będzie ten Mogenek?

Macierzanka:), santoocha lubią tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry :)

Z., Fidelissa lubią tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Nati89 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heja Bursztynka :)

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • Little Frog Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sara_nar wrote:
    Wróciłam. Byłam od 17-19 w pracy. Wracaliśmy od teściów po trasie, M. tak mnie wkurzył, że zrobiłam przesiadkę i się nie odzywałam do niego. Bo poucza mnie i jak jadę z nim, to czuję presję, żeby zaraz czegoś nie powiedział i zawsze coś zrobię na diabła, dzisiaj ledwo co przed facetem się zatrzymałam, który skręcał w prawo z przyczepką i już wielkie halo było, a to przez to gadanie, bo czasem już nie wiem jak jechać.
    Macierzanka, ja lubię hardcor , baaa jestem hardcorem i akurat jak M. w d*pkę mi `włazi` lubię, tylko trzeba pamiętać, że dobry lubrykant to podstawa :D
    jutro wyniki tsh odbieram. Ale będę musiała po przyjeździe (akurat wypłata będzie) iść na ft3 i ft4.
    Mój też komentuje, a ja komentuję jak on jeździ... Po wypadku i dachowaniu to się ze mnie straszna panikara zrobiła i jak widzę samochód jak dla mnie dość blisko przed, to staram się nie odzywać, ale nogą wciskam hamulec....pomimo tego, żę nie mam go pod nogą, bo siedzę na miejscu pasażera :D Jeszcze kilka dłuższych tras i pojedziemy jak Flinstonowie :D

Z., Fidelissa, Macierzanka:), sara_nar, dżona lubią tę wiadomość

• Z. Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sara_nar wrote:

Ja z moim też nie lubię jeździć bo on mnie stresuje i krytykuje jak jeżdzę, więc daje się wykazać jemu i daję się wozić wszędzie :D
    A co do drugiej części to otrooo!
    Macierzanka:) wrote:
    yhyy :D
    nadchodzą, ale nie liczę na zbyt wiele... wiesz ja jestem chyba zatkana, jak rurka z kremem... :P no i którędy ma przepłynąć to moje wojsko?
    (chyba zielone mi w łeb idzie)

Miejmy nadzieję, że "zielone" piwko poluzuje gdzie trzeba i rurka z kremem się odetka :D :D

Fidelissa, sara_nar, dżona lubią tę wiadomość

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sara_nar wrote:
    Hej Sara:)( a ja zaczęłam prawko..na razie mam wykłady:)) obym dała radę z testami:))
    Tez by mnie wkurzał:))
    Ale jak jest szansa na love:)?

qq87j44jhto0od0f.png

• Driada0102 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:
    bursztynka myslalam ze te twoje motylki sie bzykaja ;p

Fidelissa lubi tę wiadomość

f2wli09kvv5ashuy.png
  • Fidelissa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:
    Czesc Bursztynko dobrze Cię widzieć:)) jak tam?

qq87j44jhto0od0f.png

• Nati89 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Mój też komentuje, a ja komentuję jak on jeździ... Po wypadku i dachowaniu to się ze mnie straszna panikara zrobiła i jak widzę samochód jak dla mnie dość blisko przed, to staram się nie odzywać, ale nogą wciskam hamulec....pomimo tego, żę nie mam go pod nogą, bo siedzę na miejscu pasażera :D Jeszcze kilka dłuższych tras i pojedziemy jak Flinstonowie :D
    hhehe u mnie to samo :D a mój mąż do mnie ze spokojem "i tak nie zahamujesz tylko dziure zrobisz" :D

Little Frog lubi tę wiadomość

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja w ciąży pewnie nie będę przez najbliższe sto lat i w dupę z tym wszytskim!

Anutka lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nadrobiłam stronki
    przeleciałam avanti
    zostaję tutaj
    u mnie też niedługo powinny być płodniaki

Fidelissa, Macierzanka:), Z., Little Frog, dżona, santoocha lubią tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Zabciu:)) jak tam ?

qq87j44jhto0od0f.png

• sara_nar Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ponoć wino dobre na endometrium, więc trzeba pić. Ja to dawno się nie upiłam, a przydałoby się.
    NIe wiem jak wy, ja to pijana jeszcze bardziej zboczona i mąż wręcz ucieka, bo mówi, że ja i tak ogierzyca, a jak wypiję, to chcę go zajeźdźić :Pna co ja, że to chyba dobrze, bo on leży i nawet się nie spoci.

Z., Fidelissa, Little Frog, Nati89, dżona, santoocha lubią tę wiadomość

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • Z. Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    a ja w ciąży pewnie nie będę przez najbliższe sto lat i w dupę z tym wszytskim!

Ojej, a dlaczego tak myślisz?

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
‹‹ 1410 1411 1412 1413 1414 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ