Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczynki trzymam kciuki za te czekajace na @ oczywiscie zeby nie przyszla...zapoczatkujcie zielony luty i zrobimy wszystkie tlok na porodowkach w pazdzierniku:)
Fidelissa, Ania07, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!
Ja z moim Piotrusiem poznałam się w szkole.
Posadzili nas w jednej ławce. Nie rozmawialiśmy na początku bo się wstydziliśmy zaś jego kolega robił podchody
Przyszła pora egzaminów i uczyłam go na testy
Tak się zaczęło od gadki szmatki, wymiana gg, rozmowy na skype (byłam w związku). W końcu zerwałam zaręczyny w piątek, w sobotę pojechałam do klubu z koleżanką, w niedzielę do mojego Piotrusia, on do mnie w poniedziałek ja zaś we wteorek. Byłam taka napa.. na niego, że nie wiedziałam co mi się dzieje hihi do tej pory jak wspominamy to nie mogę w to uwierzyć bo ja grzeczna dziewczynka jestem. Nie dałam mu długo do myślenia tylko pow, żeby mi się określił czy jest coś między nami czy mam odpuścić bo nie chcę robić z siebie kretynki
I od tamtej pory jesteśmy ze sobą już dzień w dzień. Po pół roku wyjechaliśmy razem do UK i jesteśmy cały czas ze sobą nierozłączni
Ale smaki robicie mmm
ja czekam, aż @ mi się skończy
życzę wam II kreseczek na teście ;*Little Frog, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Ja też będę uważać! Choćby miało mnie poskręcać. Oczywiście nie odmówię sobie zachcianek, ale wszystko w granicach rozsądku
Bita śmietana z kiszona kapusta?
Schabowy z lodami? ))Little Frog lubi tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:Ja tez..ksiądz puka ..a tu:))
Wyrobiliśmy się spokojnie przed. Ale dodatkowy stresik, żeby pilnować go też nas nakręcił. Był to bardzo szybki ekstra numerek.
I takie są najlepsze, bo nie myśli się o tym, że trzeba się zapładniać...Kaśka28, Lena87, santoocha lubią tę wiadomość
-
Bursztynka wrote:Wyrobiliśmy się spokojnie przed. Ale dodatkowy stresik, żeby pilnować go też nas nakręcił. Był to bardzo szybki ekstra numerek.
I takie są najlepsze, bo nie myśli się o tym, że trzeba się zapładniać...Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fidelissa wrote:Zabcia kiszony ogórecznik z dżemem?
Bita śmietana z kiszona kapusta?
Schabowy z lodami? ))Bursztynka wrote:Wyrobiliśmy się spokojnie przed. Ale dodatkowy stresik, żeby pilnować go też nas nakręcił. Był to bardzo szybki ekstra numerek.
I takie są najlepsze, bo nie myśli się o tym, że trzeba się zapładniać...Fidelissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFidelissa wrote:Ja nic nie chce mowić, ale:
- wczoraj było mi niedobrze
-mam czestomocz
A do tego ovu wykreśliła moją ovu i nie wiem czy ta tempke ma rosnąć powoli czy skok radykalny od razu do 37?
Każdy organizm jest inny więc chyba nie ma reguły
Mi idzie powoli do góry. Nie mam od razu wielkiego skoku tempki. -
Misty87 wrote:Fidelissa tylko podziwiac za te lata wytrwalosci
Ha wreszcie ovu... kluje mnie w prawym jajniku jak cholerka, caly czas musze podkurczac nogi. Teraz tylko liczyc na to ze plemniczki znajda jajeczko maz wroci i obym miala dla niego niespodzianke! Trzymajcie kciuki!
Powiem Wam, ze ja już dawno nie czułam takiego ukłucie jakie miałam zazwyczaj jak była ovulka....moze trzeba rzeczywiście na to HSG? -
Kaśka28 wrote:Nooo bo ile mozna czekac i ciagle marudzic ze malpy niema nie? pewnie macie mnie juz dosc przez to...
to ja Ci dam zaklęcie aby ovulka przyszła:
Oda do @-czyli zaklęcie na MAŁPĘ)
Małpko kochana, tak oczekiwana
Wejdź w moje progi
Gościu drogi,
Przybywaj z wizytą najczęściej jak możesz
Chyba, że Ci Zieloną Kropką pogrożę ))Driada0102, Kaśka28, Macierzanka:) lubią tę wiadomość