Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczynki
Witam wszystkie i te Nowe i te troszke starsze:D
Jak ja was uwielbiam czytać od razu mi sie humor poprawia
Bylam przedtem ale musialam uciekac zadzwonila do mnie siostra z prosba o pomoc w wybraniu jakiegos prezentu dla malenstwa jej kolezanki bo jutro do nich jedzie w odwiedziny. wiecie co wykombinowalysmy? kupilysmy pampersy i zrobilam z nich taki oto wózeczek ładny?
https://picasaweb.google.com/lh/photo/cGAIa-mQiaQ_oNHROpgGS9MTjNZETYmyPJy0liipFm0?feat=directlinkLittle Frog, Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ania07 wrote:U mnie wystarczy, że mnie będzie całował po szyi (najczulsze miejsce)
i ślina nie potrzebnaAnia07, julenka78, Macierzanka:), Misty87 lubią tę wiadomość
-
Kaśka28 wrote:Hej dziewczynki
Witam wszystkie i te Nowe i te troszke starsze:D
Jak ja was uwielbiam czytać od razu mi sie humor poprawia
Bylam przedtem ale musialam uciekac zadzwonila do mnie siostra z prosba o pomoc w wybraniu jakiegos prezentu dla malenstwa jej kolezanki bo jutro do nich jedzie w odwiedziny. wiecie co wykombinowalysmy? kupilysmy pampersy i zrobilam z nich taki oto wózeczek ładny?
https://picasaweb.google.com/lh/photo/cGAIa-mQiaQ_oNHROpgGS9MTjNZETYmyPJy0liipFm0?feat=directlinkKaśka28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Little Frog wrote:Ja to akurat ze śluzem nie mam żadnych problemów....tylko chwilka i się pojawia... Czasami mam wrażenie, że jest go aż zbyt wiele...
haha nio to zaba przybij piatke... bo u mnie to normalnie niagara....Little Frog, Ida lubią tę wiadomość
-
Jak tu sie ciekawie zrobiło
U nas to zależy bo jak oboje mamy ohcote to zadna slina nie potrzebna hehe wystarczy odpowiednia atmosfera...czyli sławna gra wstepna...uwielbiamAnia07, Ida lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fidelissa wrote:Uff to mi ulżyło, ale z czego to wynika boli jak nie wiem.
Już mi sie włączyło że to jakaś choroba..,.
A co robisz aby to zlikwidować, próbowałam wycisnąć ale jest przez to gorzej....
Nic nie robię, bo nawet nie wolno. Samo zniknie. To takie syfki, jak na twarzy. Nie wiem czy to taka przypadłość, ale podobno wiele kobiet to ma. Powiedziałam o tym ginowi ostatnio, ale zupełnie się tym nie przejął. A czasami mam takie większe gulki, bolesne. Zostawiam je i po kilku dniach same znikają. -
nick nieaktualnyLittle Frog wrote:A wiecie co mnie najbardziej kręci? Jak mój już jest taki mega podniecony, przyspiesza mu się oddech i serce bije coraz mocniej...to na mnie najbardziej działa :D
Ja raz mojego tak nakręciłam, że szykował się sex na "dziko" po czym odsunęłam się od niego dałam buziaka w czoło i powiedziałam "dobranoc Kochanie" - jego mina bezcenna xDIda, Little Frog, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Kaśka28 wrote:Jak tu sie ciekawie zrobiło
U nas to zależy bo jak oboje mamy ohcote to zadna slina nie potrzebna hehe wystarczy odpowiednia atmosfera...czyli sławna gra wstepna...uwielbiam
Dla mnie gra wstępna to właśnie głównie język i ślina ;PAnia07, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Little Frog wrote:A wiecie co mnie najbardziej kręci? Jak mój już jest taki mega podniecony, przyspiesza mu się oddech i serce bije coraz mocniej...to na mnie najbardziej działa :D
u mnie to samo chociaz takze uwielbiam calysy w szyje mysle ze jak jeszcze chwilke pogadamy to jutro wszytkie bedziemy zaznaczaly na wykresachAnia07, Little Frog, Ida, Macierzanka:), julenka78, Fidelissa, Lena87, Maniuś lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ida wrote:Ja też mam coś takiego co jakiś czas. Nie wiem czy to groźne dla starań, ale mówiłam o tym ginowi, ale nie był przejęty.
Uff to mi ulżyło, ale z czego to wynika boli jak nie wiem.
Już mi sie włączyło że to jakaś choroba..,.
A co robisz aby to zlikwidować, próbowałam wycisnąć ale jest przez to gorzej....
chciałabym najpierw dziewczynkę ) a może bliźniaki?)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny