Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
czarna164 wrote:Działo sie,działo.Bylismy u rodziców na imprezie rodzinnej i tak mnie naszło na małe co nieco. w moim dawnym pokoju ,na tym samym łóżko co przeżyłąm z moim swój pierwszy raz.A potem gips.U mnie najwyraźniej szybkie numerki są niebezpieczne.Ale nie ma co andrenalina jest.
No ja też lubię mój stary pokójczarna164 lubi tę wiadomość
-
Bursztynka wrote:Wieści z najnowszej chwili, poranna mocne bóle w ciągu dnia odeszły i @ się gdzieś zgubiła. Co do zmarszczochów to ja mam takie dwie koło ust od śmiania się i na czole takie dwie co mi się rodzą jak rano maluję rzęsy i podnoszę czoło, i tak potem zostają na cały dzień, wrrr.
No to ja się cieszę, że się zgubiła
A takie zmarszczochy od śmiania się to moga być nawet seksowneAnia07 lubi tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:Kofane, ja znikam do jutra
niech Was sie śnią zielone kropy:))
Fidelissa lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Widze, ze nas kobietki kreci praktycznie to samo
Podniecony facet, calowanie po szyi (ja to w ogole mam wtedy takie dreszcze, ze kosmos) i szept do ucha, nawet nie tyle szept, co wlasnie jego oddech... uu mezu zaluj, ze cie tu nie ma
Swoja droga, mam nerwy... maz sie caly dzien nie odezwal. Powinien skonczyc prace o 18 i jechac na hotel, wczoraj dzwonil 3 razy zanim poszedl spac, a dzis cisza... martwie sie jak cholera!! to do niego nie podobne...Kaśka28, Ania07, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Estradiol wydaje mi się dobry, podobno powinien być w pierwszych dniach nie wyższy niż 75, więc raczej ok.
FSH i LH masz w normie to też dobrze Ale tu się liczy stosunek LF do FSH. Powinien być jak najbliżej 1. Tobie wychodzi 0,77. Niedobrze jest jak poniżej 0,6 bo wtedy może być niewydolność przysadki. A powyżej 1,5 to PCO. Ja z kolei mam w stronę PCO
Prolaktyna w sumie też ok, chociaż taka na granicy, ale podobno w normie to do 25. Ja miałam 30 i jeden lekarz mi zbijał a drugi nie.Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Fidelissa, Ida nie lekceważcie tych gulek. To może być początek gruczołu Bartholina. Ja to dziadostwo miałam 5,5 roku temu. Myślałam, że umrę z bólu. Mi to urosło do wielkości orzecha włoskiego i musiałam mieć nacinane, żeby ropa wyciekła. Straszne przeżycie.
-
5 razy dzwonilam, na 2 telefony nic...
Wreszcie ksiaze zadzwonil...!! Masakrejszyn..
Pozno wrocili z pracy, potem poszedl na obiad, dzwonil do Polski do mamy i tak mu zeszlo.
Ooooshh ...ale sie wydarlam! przynajmniej wiem, ze wszystko jest ok.Kaśka28, Little Frog, Ania07, Martuśka, Macierzanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Widze, ze nas kobietki kreci praktycznie to samo
Podniecony facet, calowanie po szyi (ja to w ogole mam wtedy takie dreszcze, ze kosmos) i szept do ucha, nawet nie tyle szept, co wlasnie jego oddech... uu mezu zaluj, ze cie tu nie ma
Swoja droga, mam nerwy... maz sie caly dzien nie odezwal. Powinien skonczyc prace o 18 i jechac na hotel, wczoraj dzwonil 3 razy zanim poszedl spac, a dzis cisza... martwie sie jak cholera!! to do niego nie podobne...
Na mnie też działają pocałunki w szyję i oddech.
Misty może Ty do niego zadzwoń?? -
Misty87 wrote:5 razy dzwonilam, na 2 telefony nic...
Wreszcie ksiaze zadzwonil...!! Masakrejszyn..
Pozno wrocili z pracy, potem poszedl na obiad, dzwonil do Polski do mamy i tak mu zeszlo.
Ooooshh ...ale sie wydarlam! przynajmniej wiem, ze wszystko jest ok.Misty87, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Ania07 wrote:Jak to gdzieś kiedyś pisali: w kuchni meble/blat nie bez powodu sięgają poniżej pasa xD
Kaśka28, Ania07, Ida, Bursztynka, Martuśka, Lena87, sara_nar, santoocha, Driada0102, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Ah no coz... takie nasze zycie, ze to my jestesmy ta polowka, ktora sie zamartwia...
A mial miec na przyjazd pyszne ciasto i obiadek. To nie bedzie za kare!Little Frog, kasia_czarna, Macierzanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
kasia_czarna wrote:ehhh nic nie mow bo ostatnio w niedziele robilam pierozki mojemu przed jego wyjazdem i tak zaszedl mnie od tylu i calowal w szyjke aja przestan bo zaraz pierogi dojda hehe i sie zaczelo pierogi wylaczylam i poszlo blat zaliczony ale najlepsze jest to jak glowa w szafke walilam heheh ale bylo cudownie...ehhhh
Sorki ze sie śmieje bo napewno było cudnie jak piszesz ale wyobraziłam siebie jak ijesz głowa w te szafke
poplakałam sieMisty87 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Oj bedzie... a jeszcze u mnie hormonki buzuja teraz to juz w ogole. Wscieklam sie nie na zarty. Teraz jestem na telefonie z nim haha on mowi a ja milcze ze zlosci
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hehehehh spoko ja tez mam beke.... a po za tym jeszcze mnie tak podniusl i mocno rzucil na plat az walnelam koscia ogonowa to dopiero bolalo ale i tak bylo bosko
smeij sie smeij smiech to zdrowieAnia07, Kaśka28, Ida, Lena87, Fidelissa lubią tę wiadomość