Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kasia_czarna wrote:hehehehh spoko ja tez mam beke.... a po za tym jeszcze mnie tak podniusl i mocno rzucil na plat az walnelam koscia ogonowa to dopiero bolalo ale i tak bylo bosko
smeij sie smeij smiech to zdrowie
Uwielbiam Ciekasia_czarna lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Milcia wrote:Fidelissa, Ida nie lekceważcie tych gulek. To może być początek gruczołu Bartholina. Ja to dziadostwo miałam 5,5 roku temu. Myślałam, że umrę z bólu. Mi to urosło do wielkości orzecha włoskiego i musiałam mieć nacinane, żeby ropa wyciekła. Straszne przeżycie.
Kochana, ale mi nawet jak urosną, to są wielkości pryszcza na twarzy. Po kilku dniach samoistnie znikają, więc nie mam z nimi większych problemów. Bolą czasami, ale tak jak właśnie syfki na buzi. -
przynajmniej nie masz nudno w sprawach sexowych
-
Misty87 wrote:Oj bedzie... a jeszcze u mnie hormonki buzuja teraz to juz w ogole. Wscieklam sie nie na zarty. Teraz jestem na telefonie z nim haha on mowi a ja milcze ze zlosci
Kaśka28, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLittle Frog wrote:Tak - my, kobiety nie mamy litości. Czasami uważam to za głupie, ale wtedy jak się tak zachowuję, to myślę, że inaczej nie mogłabym postąpić. Dziś uświadomiłam mężowi, żeby się nacieszył moim dobrym humorkiem, bo już niedługo pewnie się pogorszy, bo będzie się @ zbliżała, to z przerażeniem powiedział, że ledwo się skończyła Niech dobrze kombinuje walentynki, bo jak przyjdzie @ to dopiero może być ze mną kiepsko.
Żabcia a może @ nie przyjdzie i będzie piękny prezent WalentynkowyMisty87 lubi tę wiadomość
-
Nam zawsze, ale to ZAWSZE do łóżka wtedy wchodzi nasz kot. Usiądzie i się patrzy. Mąż musi przerwać, wynieść go do salonu i zamknąć drzwi, bo nie można się skupić
Ania07, Martuśka, Misty87, Bursztynka, Driada0102, Macierzanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Poniosła Was fantazja Kobiety ! ..
W końcu doczytałam do końca .. co przeczytałam stronę to 2 kolejne doszły nie nadążam za Wami ..
kasia_czarna mialas hardcorowy sex !
nio leb obity hehhe... kosc obita ...ale doszlamAnia07, Kaśka28, Lena87 lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:Nam zawsze, ale to ZAWSZE do łóżka wtedy wchodzi nasz kot. Usiądzie i się patrzy. Mąż musi przerwać, wynieść go do salonu i zamknąć drzwi, bo nie można się skupić
u nas ostatnio nasza labladorka przyszla sobie jak do kina, i też trzeba było drzwi zamknąćkasia_czarna, Misty87, Ania07, Lena87, Driada0102, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
kasia_czarna wrote:oj u mnie jak @ przychodzi to moj jest biedny bo mowi ze wtedy to we mnie jakis demon wstepuje.... jestem taka straszna ze sam nieraz nie wie jak ma sie odezwac co zrobic bo co nie zrobi to jest zle hehehe
Mam identycznie a ze od ponad 30 dni czekam na te wredote to sobie wyobraz co przezywa moj mąż az mi głupio czasami i wieczorami go przepraszamDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyIda wrote:Nam zawsze, ale to ZAWSZE do łóżka wtedy wchodzi nasz kot. Usiądzie i się patrzy. Mąż musi przerwać, wynieść go do salonu i zamknąć drzwi, bo nie można się skupić
Mój 43kg labrador jak nas widzi co robimy, to kładzie łeb na łóżku i patrzy, albo wykrzywia raz w prawo, raz w lewo a podczas orgazmu to myśli, że mi się krzywda dzieje i szczeka na mężulka
Też musimy przerwać i z ciężkim trudem wyprowadzić go z pokoju. Włączy abs'y i koniecLittle Frog, Misty87, Martuśka, Ida, Bursztynka, Lena87, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny