Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Matko, a my mieliśmy rybki w pokoju. Nie patrzyłam czy były przyklejone do szyby Hahahahaha Swoją drogą, to musiałoby to zabawnie wyglądać....hahahaha
Ania07, Misty87, Kaśka28, Ida, Maniuś, Lena87, Macierzanka:), Driada0102, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
patrzysz a tu wszystkie przyssane do szyby
Little Frog, Ania07, kasia_czarna lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:Nam zawsze, ale to ZAWSZE do łóżka wtedy wchodzi nasz kot. Usiądzie i się patrzy. Mąż musi przerwać, wynieść go do salonu i zamknąć drzwi, bo nie można się skupić
Nasz na szczęście nie ma takich zboczonych ciągotek. Może one mają kamery wmontowane i nagrywają No ale wyobraziłam sobie jakby tak przychodził do łóżka i się gapił hahaha. I jeszcze nasz często robi taką minę karpia :okasia_czarna, Ida lubią tę wiadomość
-
Jak juz o zwierzakach, to ja mam krolika i tez z reguly siedzi na dywanie, ale jego to nic nie rusza
Odkad mu jajeczka obcielismy, bo wczesniej to mnie ujezdzal, tzn moje nogiAnia07, Martuśka, Lena87, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Kaśka28 wrote:Mam identycznie a ze od ponad 30 dni czekam na te wredote to sobie wyobraz co przezywa moj mąż az mi głupio czasami i wieczorami go przepraszam
Kaśka28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMisty87 wrote:Jak juz o zwierzakach, to ja mam krolika i tez z reguly siedzi na dywanie, ale jego to nic nie rusza
Odkad mu jajeczka obcielismy, bo wczesniej to mnie ujezdzal, tzn moje nogi
To dobrze, że go nie rusza zabawnie by było jakbyście coś robili a on by się wziął za Twoje nogiLittle Frog, Kaśka28, Misty87, Lena87 lubią tę wiadomość
-
Ania07 wrote:Mój 43kg labrador jak nas widzi co robimy, to kładzie łeb na łóżku i patrzy, albo wykrzywia raz w prawo, raz w lewo a podczas orgazmu to myśli, że mi się krzywda dzieje i szczeka na mężulka
Też musimy przerwać i z ciężkim trudem wyprowadzić go z pokoju. Włączy abs'y i koniec
Aż przeczytałam to mężowiAnia07, kasia_czarna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny